Liten, söt, ond...

Alla inlägg under maj 2009

Av Paula - 2 maj 2009 17:40

Nåjoo, nu har jag gjort alla plikter för idag. Nu är det bara lugna gatan som gäller.



Vi drog till konsum och tjackade karra. Jennifer och frida cyklade och jag promenerade med vagnen och Saga.


Frida var SÅÅÅ duktig, cyklade dom 3 km utan problem. :) Inte illa för att nyss ha börjat cykla. *stolt* Däremot så hade hon lite väl bråttom på vissa ställen, och jag trodde flera ggr att hon skulle slå ihjäl sig, men det gick bra. Dock borde hon ju lära sig hur man bromsar... :P


Saga chillade i vagnen. Lite trött var hon.


Nu ska vi bara hänga i soffan och äta karra och invänta kvällens robinson.


Tjing. (Märks det att det bara är frida som gillar kameran??)

Av Paula - 2 maj 2009 08:51

En sovmorgon hade suttit fint. Saga vaknade 07.00 Jag är trött....  Hade svårt att somna igår. Mycket tankar som snurrade runt. Tänker på min moster som ligger på sjukhuset, känns inge roligt överhuvudtaget. Hujja. Till veckan ska jag åka och hälsa på där. Se om det har blivit nån ändring eller inte. Prata lite med henne, för jag vet att hon hör.


I övrigt så är det en solig dag idag igen. Så vi ska vara ute. Måste leta solkrämen och smörja kidsens nyllen, dom har fått massa färg. Ska nog promma till konsum sen, låta jennifer och frida cykla dit och så ska vi handla godis.


Annars så vill jag ha en kram. Jag behöver en kram. Sådeså.

Av Paula - 1 maj 2009 23:03

Satt och rensade bland bilderna i datorn. Hittade denna:



Alla syrrorna, 1 år gamla. Inte vet jag om dom är lika varann??

Iofs är nog Jennifer och Frida ganska lika, men Saga hon är nog sin pappas flicka. Inte mitt utseende alls i henne. Får trösta mig i att hon verkar ha fått min enorma intelligens då... ;P

Av Paula - 1 maj 2009 22:05

Helt tyst och lugnt i lägenheten nu. Barnen sover.

Själv har jag tagit ett varmt avslappnande bad, sen satte jag mig i badrocken på balkongen och njöt en sväng.


Satt där och funderade hur det skulle kännas att ha en sambo. Kunde inte riktigt föreställa mig det. Inte här. För detta är MIN lägenhet. En ganska skön känsla. Bara jag som har nyckel hit. (iofs brukar B2 ha en nyckel, men just nu hänger den också i hallen).


Men jag vet inte. Nog skulle det som vara trevligt att ha en sambo också. Som ikväll, då hade man kanske haft sällskap, både i badet och på balkongen. *flin* Men näe, in i denna lägenhet kommer det nog inte flytta in nån karl med mig. Jag skulle inte tolerera det pga av platsbrist. Tycker det är nog trångt nu. Skulle vara trevligt med en 4:a. Får se om det kan bli verklighet till hösten. Såg att dom hade 2 lediga 4:or vid vattnet. Det hade vart fint. Men helst av allt vill jag ju ha ett hus. Iofs är jag kluven i den frågan också nu. För barnen trivs så himla bra här. Massa kompisar på gården. Idag hade jag uppsikt över 9 barn i sandlådan. Till och med Saga hade en liten kompis. Sånt är svårt att få när man bor på sin egen gård.

Så just nu är jag ganska nöjd med att bo här. Ska försöka fixa till nå fina blommor till balkongen sen så det känns mer som en trädgård. Mina plantor har då tagit sig rejält.


Men ett är säkert, jag saknar nån att somna med... Hade som vart mys att få lägga sig i sängen och få gosa. Gosa in näsan mot halsen, kramas, säga att man tycker om...


Nåja, vad är väl en bal på slottet??

Av Paula - 1 maj 2009 17:11

Idag har vi intagit sandlådan ordentligt. :)

Har vart sommarvärme även om snön liggar kvar på sina fläckar ännu. Jag har suttit på en filt på "gräsmattan" och serverat bulla och dricka till alla kids. Ett himla trevligt jobb måste jag säga. :)


Jennifer har jag knappt sett idag. Hon har vart ute med sina kompisar HELA dagen. Har fått stå och ropa in hon för mat och mellis. Sånt tycker jag är hemtrevligt, att stå på balkongen och ropa:

-MATEN ÄR KLAR, KOM IN OCH ÄT!!!

Frida har trampat med sin nya cykel, eller jennifers gamla, som är ny för henne... Kom att tänka på att den cykeln är inhandlad i Sangis av alla ställen... Men nu har den nya stödhjul och det gick hur bra som helst för frida att trampa på den, gick till och med farligt fort till och från. Tokunge.


Nu ska vi då vara inne resten av dagen. Blir bada alla sandiga kids, och sen glo tv och poppa popcorn.

Men faktiskt, en helt fantastisk dag, man kan inte annat än vara lycklig när man får njuta av solen hela dagen. Bra början på maj månad.


Av Paula - 1 maj 2009 12:04

Saga fick åka vagn till brasan igår.


Frida fick åka Morbror-Juha till brasan. :)


Vädret var supernice. Hade inte kunnat bli bättre.


Hela gänget grillar pinnbröd.


Saga hade som sagt besvär med underlaget. Var ju såååå knöligt.


Och idag så sitter frida på balkongen och leker, Jennifer är ute och gungar, och söta Saga har fått gå och lägga sig och sova en stund.

En stor del av släkten har nyss vart på besök. 3 mostrar, min mamma, 2 snubbar tillhörande 2 mostrar, och en kusin. Jag måste verkligen ta och häva mig, kidsen och forrrden till finland och hälsa på snart.


Men en sak, fan vilket väder vi har idag!!! Skitvarmt och skönt!!

Ska nog häva mina småplantor ut i solen idag. En sväng.

Presentation

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22
23
24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards