Liten, söt, ond...

Alla inlägg under juni 2009

Av Paula - 16 juni 2009 21:44

Redan 16 juni. Tiden går fort...


Haft besök idag, flera stycken. Trevligt trevligt. :) Är som roligare ha vuxna att prata med ibland också.

Sen kom ju ett till tentaresultat, VG på smärtfysiologi. Känns skönt!! Bara 4 resultat kvar att vänta på då.


Nu ikväll när jag och Jennifer satt i soffan så berättade hon att hon hittat en kompis på fotbollsskolan, som hette Mikaela. *lycka* Vad kul för henne. Så glad jag blir. Såg att dom två satt tätt ihop på sista samlingen när jag hämtade henne idag. :)

Värmer i mitt lilla mamma-hjärta att hon hittat en ny kompis. Hon kan ju vara lite blyg i början annars. I övrigt verkar hon trivas på fotbollsskolan.


Idag har midsommarplaner gjorts också. Blir åka till Mr M och grilla och umgås. Det kommer bli kul. :)

Hoppas på finfint väder. Men har en känsla av att det kommer att vara snöstorm och drivis... Den globala uppvärmningen är en bluff. Tror jag det. I denna kyla.


Näpp, nu ett bad, sen bingen, så att man kanske kan få sova inatt.  


Av Paula - 16 juni 2009 10:45

Så trött jag är.

Blev inte mycket sömn inatt. Saga och frida vaknade kring 1, jag hade precis hunnit slumra till då. Frida ville på toa, och Saga var allmänt otröstlig. Så det blev bära omkring Saga medan frida gjorde sitt, lägga tillbaka frida i sin säng, och sen bära över Saga till min säng och försöka somna om.

Saga somnade nästan på en gång hon fick komma till min säng. Men jag själv vred och vände en stund.


Vaknade till och från under natten, och sen väckte Saga mig klockan 07,14. *suuuck* Då satt hon bredvid mig och tände/släckte läslampan...

Så näe, man är inte så pigg idag. Och trist väder är det ute. Och jag har ännu kvar min huvudvärk och min nästäppa. *gnäll*


Har varit med jennifer till fotbollsskolan, hon fick ha regnjacka på sig idag. Månntro om det blir nån sommar i år alls?? Bara 9 grader ute nu. Urk.

Ska bara vara inne idag. Kanske städa och så. Eller baka.


9 dagar kvar nu... Hujja.


Saga, igår, klättrar i staketet runt planen. Gillar hennes blick. :)

Av Paula - 15 juni 2009 21:16

Fyy fan... Jag är så täppt i näsan så det är inte sant. SKulle läsa lite bok åt jennifer innan hon somnade, fick stanna och ta andningspauser mellan varven. URK.

Hatar att vara täppt.

Sen denna huvudvärk... *gnällig* Har haft det hela dagen.


Vet inte om det är en förkylning eller om det är pollenallergi. Måste nästan åka och testa allergi på mig själv. Är nu tredje gången sen snön försvann som jag har denna nästäppa och det kliar och jag nyser ofta. Dom 2 förra gångerna har det hjälpt och gått över med allergimedicin. Ska testa nu med. Tog en tablett för ett tag sen, ingen idé ta på dagen för jag blir så toktrött av dom.

Men skulle ju vilja veta VAD jag i sånna fall är allergisk mot. Kollade pollenprognosen, är bara låga halter av björk nu.


Ja ja, få kolla upp det nån gång. Typ.

Rövigt är det iaf.  

Av Paula - 15 juni 2009 12:12

Nåjooo, nu är kiddo lämnad på fotbollsskolan. Kändes lite knas att lämna henne med en massa okända människor, men hon tyckte det var ok.


Funderar på om jag inte ska shoppa en riktig Notas-overall åt henne, så hon känner sig som en i gänget. Många kids hade sånna. Som tur var hade dom flesta i hennes grupp vanliga kläder som hon. Var över 100 barn anmälda i olika åldrar på  fotbollsskolan i år.


Saga  och frida inspekterar masktätheten i ett av målen.


Sen lämnade vi som sagt Jennifer där.

Men hönsig som jag är så smög jag förbi där när vi skulle promenera till affären för att se hur det gick. Och där sprang storkiddo efter en boll. :) Dom spelade nog match, och hon såg ut att trivas.


Ska hämta henne sen när det slutar idag.


Vi andra gick på affären för att shoppa lite mjölk och lunch.

Passerade Luleås äldsta (??) och vackraste äppelträd. När jag har egen tomt, då ska jag ha ett äppelträd, tycker dom är så fina. :)


Frida hojjade hela vägen.


Saga slöade i vagnen hela vägen. :)


Skönt att det blev uppehåll så kidsen slapp regn idag iaf. *lycka*

Nu ska jag fixa mera kaffe.

Av Paula - 15 juni 2009 08:33

Typ jooo. Somnade väl kring 2-snåret. Och Saga vaknade 05.47 (!!!!). Satans jävla sneknullade grannar som har 78 barn som inte kan hålla käften sådär tidigt på morgonen. Inte heller kan dom gå som normalt folk. NÄÄÄ, dom ska stampa omkring som uppretade jävla harar. *sur*


Hade dom varit svenskar så hade jag gått upp och sagt ett par väl valda ord, men vad hjälper det när dom inte fattar... Och kalla mig då rasist hur mycket ni vill.


PAULA VILL HA EGEN VILLA.


Eventuellt kan jag tänka mig att dela en villa med en bättre hälft. (Detta är ju iofs en omöjlig ekvation, då ingen är bättre än mig...) (Note to my self: Ta lektioner i ödmjukhet...)

(Ni ser även hur jag överkomsumerar alla prickar.... Och vi vet ju alla vad det betyder...) (Men vad menar överkonsumtion av parenteser då??)

Sexuellt frustrerad och pantad?? ;P



Anyhow. Nu är väskan packad och storflickan krubbar frukost. Snart bär det av till fotbollsskolan. :)

Vädret är inte det roligaste, just nu regnar det... Hoppas det ändrar sig. Jag har ju aldrig haft en kiddo på fotbollsskola, så jag är lite nybörjare, men packade med en rygga med ombyte ifall hon blöter ner sig. Man vet ju som aldrig.

Hoppas hon har kul iaf. :)


En till kaffe på detta så man blir på vettigt humör. Snorig är jag också. Har väl torskat på svininfluensan... ;)

Av Paula - 14 juni 2009 15:14

Nu har man jobbat klart för helgen.

Regn idag, så det blir mys med kidsen inne. :)


Fan så nice.

Hoppas på finväder imorgon så storflickan får en bra start på fotbollsskolan.


Har lite bloggtorka annars. Eller igentligen inte, men man vill ju inte skriva om allt. Eller vill och vill, men det är inte så smart kanske. Daaah. Som sagt. 11 dagar kvar till tingsrätten. NERVÖS. ja en smula.


Men veckan som kommer ska vi bara ha kul, mysa, kanske dra en premiär på stranden om vädret tillåter. Typ så.

Av Paula - 13 juni 2009 17:24

Jepp, är hemma på rast från jobbet... Hoppas att resten av sommaren INTE blir såhär lugn, för då avlider jag av tristess... Jag har hellre mycket att göra, än inget alls. Passen går så sakta...


Nåja, ikväll och imorgon kvar, sen är man ledig tills schemat börjar.


Kanske passa på att tugga lite lördagsgodis med kidsen. :)

Av Paula - 12 juni 2009 21:48

Idag har det vart skolavslutning för stortjejen. I kyrkan. Jag har inte satt min fot i en kyrka på VÄÄÄÄÄLDIGT länge.

Men idag var det så dags. Och blödig som jag är så spolade det tårar när kidsen sjöng så vackert. *snyft* Dom är så duktiga.


Jag har världens sötaste trio till barn. *stolt*


Och tur med vädret fick dom. Solen tittade fram och dagen blev riktigt varm!!

Jag åkte ju som sagt på att jobba ikväll, så jag hojjade iväg på mitt första arbetspass för denna sommar. I stan var det studenter överallt. Lastbilar åkte och tutade och mitt i allt så kände jag mig gammal... Snart 10 år sen jag tog studenten. Dock var det roligt att se deras glädje när man mindes hur kul det var själv. :)


Jobbet gick bra, hade tyvärr rätt mycket dö-tid, så man vart lite uttråkad. Men annars gick det bra.



Fick ett tentaresultat idag också. G på läkemedelsräkningen!! Wohooo, så skönt!! Var ju den jag var mest orolig över. :D


Nu dusch, och sen bingen.

Presentation

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< Juni 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards