Liten, söt, ond...

Alla inlägg under september 2009

Av Paula - 17 september 2009 22:28

Huuujja. Vilken produktiv dag.

Har suttit från klockan 9 på morgonen till nästan 18 på kvällen hos Karro och nött på laptopen och försökt skriva klart hemtentan. Läst, skrivit, läst, skrivit, och bläddrat i backman så förbannat mycket. Men nu är den nästan klar. 2 ynka referenser kvar som ska lösas imorgon, sen ska den skickas in och då blir helgen fri. :)

Så det blir biblioteket imorgon.


Sen har jag knappt hunnit landa hemma så blev det iväg på stan. En himla trevlig kväll med idol, vänner och go kladdkaka fick jag. MUMS.

Fick en påse kläder till kidsen också av L. Nu blir frida glad åt alla nya klänningar. :)


Men nu är jag TOTALT slut i huvudet.


Migränen är här. Och den ville inte försvinna med alvedon, så jag har rotat efter starkare preparat, hoppas den kickar in och hjälper till natten.

Känner mig lite gråtig också i min trötthet. Saknar lilla sötungen så det gör ont. Längtar till söndag så jag får hämta henne, och ännu mer längtar jag till måndagmorgon när hon kommer och väcker mig.


Nä, sängen nu. Och mörker. Mina ögon gör ont. *aj* Migränhelvete.  

Av Paula - 17 september 2009 07:20

Nåjooo. Jag är uppe svintidigt... Skulle ha sovmorgon till 8. Men icket. Jag var uppe redan 6. *suuuck*

Pigg är jag också, fattar noll. :)

Fan vad kass jag är, lyckas inte ens med en sovmorgon. Idag blir det sitta och plugga HELA dagen. Nu ska hemtentan knäckas! FORZA!!




Igårkväll var det en himmel full med stjärnor där ute... Oerhört fint.


Stjärnorna lyste på mig igår.

Av Paula - 16 september 2009 11:26

Oh what a crappy crappy day...


Varför??

Därför!!


Säger som Pumba: -Det är dags att lämna det bakomflutna före dig!

 

Jobb jobb jobb, funderingar funderingar funderingar... Idag ska jag lätta mitt hjärta. Och sen ta nästa steg. Så får det bli. Så blir det. *försöker övertyga mig själv*

"Vågar jag så vågar du...." Jag vågade, inte du...

Crap crap crap.



Av Paula - 15 september 2009 21:20

Känner mig miserabel just nu... Huvudvärk, halsont, ryggvärk... Upp som en sol, ner som en plätta.


För idag har jag minsann vart totalt pigg! Dagens jobb har gått som på räls, jag har känt mig hur jäkla duktig som helst och verkligen känt att jag gjort skillnad. Fått bra kontakt med nya människor. Och det känns finfint när dom från början bemött mig med skepsism och misstro, sen en timme senare när man går, då får man en kram och ett tack för att man varit där. Jag gillar känslan när man får den där tilliten från människorna, att dom vågar bli trygg med en. :)

Att dom själva har fått känna sig duktiga.


Har testat nytt tuggummi idag.

Med koffein i, kanske därför jag vart pigg som en mört, jiiises så effektivt! Gav en åt chefen, en timme senare då poppade han musik på sitt kontor och höll på att plocka och städa. *skrattar*

Ska kolla om dom säljs i sverige, för då ska sånna shoppas till nästa tentaperiod. :)

Fick några såna i smakprov i "prispåsen" efter halvmaran.


Sen har jag börjat spåna lite på hemtentan som ska in på måndag. *iiiih* Man känner sig lite rostig i det där med att skriva och referera igen. Urk. Men men, det tar sig. På torsdag blir det heldag med att sitta och skriva.


Men nu blir det en dusch, sen bingen. Imorgon ringer klockan 06.00

Av Paula - 14 september 2009 23:08

Det får vara nog för idag...

  • Sprungit.
  • Jobbat 8,5 timme.
  • Förberett för veckans hemtenta. (weheeey, bara resten kvar då...)

Det får fan räcka. Känner mig inte på topp idag. Huvudvärk och fryser. :S


Godnatt.

Av Paula - 14 september 2009 08:31

Artikel i dagens Kuriren.

Detta gillar jag, så mycket!!

Både det faktum att vi får mer pengar, och det faktum att vi "TILLÅTS" tjäna mer pengar som studenter. Dagens system med pyttesmå marginaler till fribeloppet är ju skitkasst.

Way to go!!


Angående tjäna pengar så skulle jag ju så stort ha SOOOOOVMORGON för första gången på 2 veckor, gick rätt in i skogen med det. 07.30 ringde mobilen och jag blev utringd på jobb... Och som grädde på moset så klev jag upp då, för att vår skoluppgift skulle läggas upp kl 8, TRODDE JAG... Den kommer inte förrän 13, så här sitter jag helt i onödan... Alltså hinner jag inte kolla den nu. Ska jobba kvällspass idag och ytterligare 2 dagpasss denna vecka, sen sa jag stopp och belägg, måste ju hinna skriva skoluppgiften också.

Kul ändå att dom ringde ut mig, så man får in några slantar nästa månad. Sen har jag ju saknat jobbet lite.


Japp, en helt vanlig måndag med andra ord.


Av Paula - 13 september 2009 19:40

Det är tvära kast när man ena stunden har 3 kids hemma, och i nästa stund inga alls... Idag har jag vart och skjutsat barnen, så nu är lägenheten tom, så tom.


Kommer att kännas trist imorgon när lilla Saga inte kommer och klättrar upp i min säng och väcker mig.

Nog för att hon gärna får lägga av med att komma så tidigt och göra det. Imorse kom hon redan 7. *gääsp*

Fick en smärre chock när vi satt och åt köttsoppa hos Sagas farfar innan jag åkte vidare, då börjar lillungen att räkna!!

- Ett, twåå, tjee, fyja, sex.

??


Hon är ju inte ens 2 år!! Vem har lärt henne det?? Sen var hon uppe i 7, 8, 9, 10 också. *paff*


Är det kanske dags för mig att börja inse att hon inte är en yttepyttebebis längre?? (vill inte).



Nåja, nu ska jag inte tänka på sötungarna, då börjar jag sakna dom ännu mer.

NU ska jag slänga på mig myskläderna och röja lite här i läggan, ligger prylar överallt. Sen blir det nog tidig kväll för mig, så man orkar gnugga dom grå hjärncellerna imorgon.

Av Paula - 12 september 2009 21:40

Min rubrik kan vara en smula vilseledande, den kan tolkas att jag är på ond-humör, så är icke fallet. Jag är supersnälll as always. ;)


Anyhow, jag drog med hela flocken + tillägg på badhuset idag. Saga, Frida, Jennifer och hennes kompis. (måntro om jag måste köpa en större bil sen när alla kids vill ha polare med sig??) Ja just det, badhuset.

Gick hyvens, alla hade kul och fick plaska järnet.

Ändå tills.... Duschen efter badet...


Var bara jag och kidsen + "tantskrälle" i duschrummet. Hon fick nån dille och skulle såga mig totalt. Varför?? Jo för att Saga kunde ju minsann halka...

Detta då när kidsen står i godan ro och duschar och är allmänt lugna och snälla.


Tantskrälle: - Ja men oj oj oj, en sån liten en, hon kan ju halka...

Jag - Mmm, men det går nog bra.

Tantskrälle: - Hur vågar du låta henne vara på detta golv, jag såg minsann en liten pojke som halkade och han blev jätteledsen och fick jätteont!!

Jag: -Ajdå, men det här går nog bra. Hon är försiktig. *börjar känna mig en SMULA irriterad*

Tantskrälle: -Ja om det vore mitt barnbarn så skulle jag inte låta henne vara här utan badtofflor, tänk om hon halkar mummel mummel...

Jag: - .... *undviker tanten totalt* *tänker att om tanten säger ett ord till så får tanten höra vad hon heter*

 

Tyvärr så sa inte tanten nå mer, jag önskar att hon hade gjort det, för jag hade en himla trevlig mening redo åt henne. Synd.

Hon var en äkta gnällkärring. Eller så var hon ordförande i "Badtoffelkommiteén", då hon själv baxade runt hängröven iförd ett par apfula badtofflor från 80-talet.

Jag menar, vad fan ville hon att jag skulle göra, bajsa ut ett par sockerplast och kränga på ungen?? Nä, visst, hon kunde ha halkat, och hon har halkat, men i gengäld så går hon ganska försiktigt i badhuset nu, och springer inte som en vettvilling. :)

Sen att hon kastar sig från kanten in i poolen och sjunker som en sten och får kallsup efter kallsup är ju en helt annan femma. *leeeer*


Nåja, dom andra badgästerna var trevliga iaf. Tur dom flesta är trevliga. Och dom flesta äldre som är i badhuset uppskattar en faktiskt när man kommer dit med småttingar. Förra gången var det en riktigt snäll och rar äldre kvinna i bastun som tyckte Saga var en hejjare på att basta. Hi Hi, mammas gener.


Ja, sen blev det då lördagsmiddag bestående av snabbmakaroner och korv, inte nu kanske skitfränt, men ungarna höll på att avlida av svält och hunger efter badandet. Sen blev det film och godis, och nu ligger alla terrorister och sover. :) Förutom jag då.


Jag ska sjunka ner i ett bad och unna mig bubblor och tända ljus.

Sådeså.


Presentation

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17
18
19 20
21 22 23 24 25 26 27
28
29
30
<<< September 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards