Liten, söt, ond...

Direktlänk till inlägg 14 november 2009

LSO/ Jag är ju snäll, INTE.

Av Paula - 14 november 2009 10:15

Måste ha vart otroligt trött imorse. Skickade ett sms med texten:

Hoppas du inte fått sova inatt.

 

Det var ju inte så det skulle va. Skulle ju vara: hoppas att du fått sova inatt. Snäll jag är. *host*

Får skylla på min mosiga hjärna. Har kknappt sovit inatt... Armen har värkt som fan. Och har haft mardrömmar om dödsfall och diverse annat mindre kul. :(


MEN, även om jag inte är pigg, så är jag glad över att det snöar ute. Vill ha lite mera snö och vinter. Måste orka pallra mig iväg till apoteket idag... *pust* Nåja, får locka mig själv med att jag får minsann köpa godis samtidigt, dock inte från apoteket. Det är ju lördag idag. Känns som att det blir en tidigt kväll ikväll. Jag är så trött.

Supertrött.

Behöver sovmorgon. Tror jag kan få en sån till veckan som kommer. *längtar*

 
ANNONS
 
Lina

Lina

14 november 2009 20:15

Hmm, så underligt. Jag drömde också mardrömmar om dödsfall och annat efter att jag hade tagit vaccinet (och kunde förövrigt inte heller sova på grund av armen). Tillhör det biverkningarna månne? xD

http://likelife.se

 
Paula

Paula

14 november 2009 21:10

Lina, men skumt! Jag brukar inte komma ihåg mina drömmar, men just nattens dröm är hur klar som helst. Och obehaglig. Gillar inte att drömma om döden, är så rädd att det ska bli sant. :S

http://lso.bloggagratis.se

 
Lina

Lina

15 november 2009 09:18

Jag tycker inte heller om att drömma om det, känns väldigt obehagligt... :( Men som tur är så drömmer jag väldigt sällan om det.

http://likelife.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Paula - Söndag 28 okt 00:46


V31 nu. Och nu börjar det kännas tungt. Känner mig osmidig, tung, trött, hungrig och slut. Kan inte begripa hur jag ska klara 9 veckor till. Av och till känns det som att lungorna inte får plats och sammandragningarna kommer tätt vissa dagar. Då blir...

Av Paula - Söndag 21 okt 02:20

Ja jisses vad fort tiden har gått! Redan i v30. Jag är i slutet på jobbveckan och kroppen börjar säga ifrån. En av nätterna hade jag mycket sammandragningar och en blödning på morgonen, så det blev en premiärtripp till förlossningen. Allt såg b...

Av Paula - Söndag 7 okt 23:47


Fick höra idag att det finns en person som sprider illvilliga rykten om mig. Jaha, men varsågod. Har du då inget annat att göra med ditt liv så fortsätt sprida rykten om det ger dig någon sysselsättning. He bjud ja på. Men o andra sidan brukar ja...

Av Paula - Onsdag 19 sept 05:33

Jag ringde min förstfödda igår. 16- åringen. Och blir så förbluffad över hur VUXEN hon blivit. Min blyga lilla skruttunge! Vad hände? Hon låter så självständig och självklar på något sätt. Igår var hon på väg till gymmet och träna med sin...

Av Paula - Fredag 14 sept 13:40

Äntligen är valet över, och jag och maken drog iväg till solen dagen efter. Jag var inte alls sugen på att åka med tanke på att det har varit så struligt hemma. Men väl här så känns det bra. Det var nog välbehövligt med miljöombyte. Enda nackdele...

Presentation

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14
15
16
17 18 19 20
21
22
23
24
25
26
27
28 29
30
<<< November 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Liten, söt, ond... med Blogkeen
Följ Liten, söt, ond... med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se