Liten, söt, ond...

Direktlänk till inlägg 7 december 2009

LSO/ ÄNTLIGEN!!!

Av Paula - 7 december 2009 12:02

Det måste verkligen vara ett fenomen som endast småbarnsföräldrar lider av, detta önskande efter EN sovmorgon.

Idag slog min önskan in. Gosse vad jag har sovit...

Till nästan 11!!


Blev väckt av en skolkompis typ 10.53, var så trött och väck så jag slog huvet i betongväggen när jag skulle svara i telefon. Ha ha, smidigt.


Men, har nog sovit för länge, är ännu sjukt trött. Till och med kaninen tyckte det var nog med sömn, hon stampade som en galning och tuggade frenetiskt på gallret för att få komma ut och skutta. Jag brukar ju öppna buren senast halv 9. Shame on me.


Dagens plan ser ut som följer:

  • Åka till K och fortsätta på skolarbetena.
  • Bege sig till storheden och leta klappar.
  • Skulle behöva träna också, vågen säger att jag lagt på mig flera kilo, iiih, Paula= årets julskinka. Höhö.

Näpp, dags att sätta lite fart då.

 
ANNONS
 
Linda

Linda

7 december 2009 13:02

Hehe, ska vi bilda klubb? Jag var och gymmade i lördags och mina skinkor studsade lixom i otakt när jag sprang på bandet. Mycket otrevlig måste jag erkänna. Har även fått plocka fram jeansen som en ggn hamnade längst bak i garderoben för att dom var för stora. Och så är det juuuul snart! Hur ska detta sluta? Med ett äpple i munnen. Precis som grisen. Nu jefvlar ska här sockervägras (efter jul och nyår, då... hehe)

http://lehla.blogspot.com

 
Paula

Paula

7 december 2009 17:40

Ha ha, ja, precis, det är länge kvar innan helgerna är över... huuuga. Måste nog börja tänka på beach 2010. ;)

http://lso.bloggagratis.se

 
Linda

Linda

7 december 2009 19:27

Och jag som åker till Thailand i början av mars! Hur ska jag hinna på 2½ månad? Det får bli en diet bestående av vatten och vatten. Till helgerna kan jag lyxa till det och ha isbitar i vattnet. Hahaha!

http://lehla.blogspot.com

 
Paula

Paula

7 december 2009 20:14

hihi, jo, isbitar till vattnet får det bli. Och va faaaaan, åka till thailand?? Vad är det för kvalificerat fusk?? ;D

http://lso.bloggagratis.se

 
Linda

Linda

7 december 2009 21:19

Haha, ett dyrt kvalificerat fusk! Resan går på ca 14000:-, och då är inte mat, fickpengar och annat skoj medräknat. Jag och mamma ska åka iväg i två veckor. En riktig slapp-resa alltså. :)

http://lehla.blogspot.com

 
Paula

Paula

7 december 2009 22:19

Fråga din mamma om hon vill adoptera mig. :D

http://lso.bloggagratis.se

 
Linda

Linda

10 december 2009 20:59

Ja, det ska jag göra imorgon. Att få en till syster vore trevligt! Och en unge mer eller mindre borde väl inte göra ngn skillnad för mamzen. :)

http://lehla.blogspot.com

 
Paula

Paula

10 december 2009 22:21

Oooh, så vänligt av dig. :)

http://lso.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Paula - Söndag 28 okt 00:46


V31 nu. Och nu börjar det kännas tungt. Känner mig osmidig, tung, trött, hungrig och slut. Kan inte begripa hur jag ska klara 9 veckor till. Av och till känns det som att lungorna inte får plats och sammandragningarna kommer tätt vissa dagar. Då blir...

Av Paula - Söndag 21 okt 02:20

Ja jisses vad fort tiden har gått! Redan i v30. Jag är i slutet på jobbveckan och kroppen börjar säga ifrån. En av nätterna hade jag mycket sammandragningar och en blödning på morgonen, så det blev en premiärtripp till förlossningen. Allt såg b...

Av Paula - Söndag 7 okt 23:47


Fick höra idag att det finns en person som sprider illvilliga rykten om mig. Jaha, men varsågod. Har du då inget annat att göra med ditt liv så fortsätt sprida rykten om det ger dig någon sysselsättning. He bjud ja på. Men o andra sidan brukar ja...

Av Paula - Onsdag 19 sept 05:33

Jag ringde min förstfödda igår. 16- åringen. Och blir så förbluffad över hur VUXEN hon blivit. Min blyga lilla skruttunge! Vad hände? Hon låter så självständig och självklar på något sätt. Igår var hon på väg till gymmet och träna med sin...

Av Paula - Fredag 14 sept 13:40

Äntligen är valet över, och jag och maken drog iväg till solen dagen efter. Jag var inte alls sugen på att åka med tanke på att det har varit så struligt hemma. Men väl här så känns det bra. Det var nog välbehövligt med miljöombyte. Enda nackdele...

Presentation

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2 3 4
5
6
7
8
9
10 11 12 13
14 15 16
17
18
19 20
21 22 23 24
25
26
27
28 29
30
31
<<< December 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Liten, söt, ond... med Blogkeen
Följ Liten, söt, ond... med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se