Liten, söt, ond...

Direktlänk till inlägg 7 december 2009

LSO/ Paket.

Av Paula - 7 december 2009 20:17

Hört i paketinslagningen på en av de större leksaksaffärerna:


Kille - Va faaan, det här ser ju helt snett ut?? Hur får du din sådär bra??

Tjej - Jag har jobbat på en paketinslagning en gång...

 

Tjejen kontrar till killen: - Alltså, snart får du nog gå till kassan och betala för tejpen, det är mer tejp än papper på det paketet.

Killen: - Äsch, jag gör om hela grejen.

Tjejen: NÄ det gör du inte!! (2 minuter innan stängning)


Jag stod bredvid och brottades med mina paket och kunde inte undgå att asgarva i ren trötthet efter att ha spenderat några timmar med panik i kroppen och letat hela storheden på klappar... Jisses.


Nu återstår det bara ett tomt eko på mitt konto...


Och ikväll blir det att brottas med mera paketinslagning. Huuua. Men nu börjar man ha kontroll på läget.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Paula - Söndag 28 okt 00:46


V31 nu. Och nu börjar det kännas tungt. Känner mig osmidig, tung, trött, hungrig och slut. Kan inte begripa hur jag ska klara 9 veckor till. Av och till känns det som att lungorna inte får plats och sammandragningarna kommer tätt vissa dagar. Då blir...

Av Paula - Söndag 21 okt 02:20

Ja jisses vad fort tiden har gått! Redan i v30. Jag är i slutet på jobbveckan och kroppen börjar säga ifrån. En av nätterna hade jag mycket sammandragningar och en blödning på morgonen, så det blev en premiärtripp till förlossningen. Allt såg b...

Av Paula - Söndag 7 okt 23:47


Fick höra idag att det finns en person som sprider illvilliga rykten om mig. Jaha, men varsågod. Har du då inget annat att göra med ditt liv så fortsätt sprida rykten om det ger dig någon sysselsättning. He bjud ja på. Men o andra sidan brukar ja...

Av Paula - Onsdag 19 sept 05:33

Jag ringde min förstfödda igår. 16- åringen. Och blir så förbluffad över hur VUXEN hon blivit. Min blyga lilla skruttunge! Vad hände? Hon låter så självständig och självklar på något sätt. Igår var hon på väg till gymmet och träna med sin...

Av Paula - Fredag 14 sept 13:40

Äntligen är valet över, och jag och maken drog iväg till solen dagen efter. Jag var inte alls sugen på att åka med tanke på att det har varit så struligt hemma. Men väl här så känns det bra. Det var nog välbehövligt med miljöombyte. Enda nackdele...

Presentation

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2 3 4
5
6
7
8
9
10 11 12 13
14 15 16
17
18
19 20
21 22 23 24
25
26
27
28 29
30
31
<<< December 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Liten, söt, ond... med Blogkeen
Följ Liten, söt, ond... med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se