Liten, söt, ond...

Alla inlägg under januari 2010

Av Paula - 2 januari 2010 22:08

Ja, det var det. Nu är det ett nytt år igen. 2010.


Får väl se hur det året blir. Jag tror att det blir bättre än föregående, men det tror jag iofs alltid. Optimist, javisst. (när jag tänker efter så kan det fan inte bli sämre än 2009). Faktiskt.


 

En liten summering av 2009:

Det började ganska bra, jag hade stora förhoppningar, men dom grusades ganska omgående. Fick ett trasigt hjärta och en förlorad vårdnadstvist... Men vet ni, jag lever än, även om jag fortfarande helar mina sår. Jag lärde mig något som jag ännu påminner mig om: Det är i nöden dom riktiga vännerna lyser klart och starkt vid ens sida. Dom andra är inte nåt att hänga i julgranen, och jag har efter denna lärdom raderat bort några falska vänner från mitt liv.  

 

Och om våren var jobbig, så var sommaren desto bättre.

Jag jobbade och trivdes som fisken i vattnet, sällan har jag haft roligare kollegor, och jag ser fram emot kommande sommar med samma jobb och förhoppningsvis samma vikare-vänner. :) Sen har jag även en bra chef, den bästa jag haft. Strålande strandsäsong hade jag också, har nog sällan eller aldrig varit så mycket och ofta på stranden som denna sommar. Både med barnen och själv med fina vänner.

 

Skolan har även den rullat på fint hela året, även om det har varit riktigt tungt bitvis, så känns det ännu bra. Tiden går så fort när man pluggar, man är aldrig ledig, men jag hoppas att jag blir en smula smartare.

 

Saker som jag kommer minnas med 2009:

  • Den fantastiska löparformen jag hade, och min första halvmarathon, hur stolt jag var efter dom 21 kilometrarna.
  • Alla roliga picnicar och utflykter jag och kidsen har varit på.
  • Hur jobbigt det var att vara på arons med Saga denna sommar, då hon inte har någon som helst respekt för djupt vatten och hon höll på att dränka sig mer än en gång.
  • Svininfluensan, och massvaccineringen, och hur ont i armen jag hade efter. *sjåp*
  • Allt det roliga jag fått vara med om på praktiken, fått hjälpa en dr med att sy, sett en kranskärlsoperation, sätta min första pvk, och framförallt få hjälpa till och känna att man gör en skillnad för en patient i en jobbig sitiution.

Finns säkert massa mer att minnas... Men kan ju inte skriva hur mycket som helst. Allt som allt så är jag nöjd med 2009, trots den jobbiga början. Men nu är det nerförsbacke och medvind som gäller. :)

 

2010 då, ja... Jag hoppas att skolan fortsätter att rulla på någorlunda smärtfritt. Och till sommaren är det dags för Saga att bli blöjfri, så det kommer att bli skönt när det är fixat. Tänk, inga mer blöjbarn!!! det var några år sen sist. Har haft blöjbarn i snart 8 år, med en liten paus mellan jennifer och frida. *pust* Och ja, sommaren blir det ju jobb igen som gäller, men jag hoppas på sol under mina lediga dagar. Skönt iaf att jag slipper leta sommarjobb.

Jag kommer nog att vara singel 2010 också, det är nog det som är min grej, iaf några år till.

Sen får jag hoppas att jag får vara frisk (ja alla barnen med), och att jag hittar min fina löparform lagom till sommaren igen. :)


Nä, det får räcka så, dags att gå och lägga sig, upp och jobba imorgon igen, sen blir det åka upp till gve och hälsa på lill-saga och pappa A. Ska bli så skönt, har saknat den lilla ligisten. :D

G´natt.

Presentation

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4 5 6 7 8 9 10
11
12
13
14 15 16 17
18 19
20
21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards