Liten, söt, ond...

Alla inlägg under juni 2010

Av Paula - 18 juni 2010 21:05

Känner mig helt mör i kroppen.

Jobbat hela dagen, städat, tränat, tvättat, rensat...


Jag och kidsen har en myskväll. Musik, mysbyxor och bara lugn och ro. Vi går och plockar lite och fixar här hemma. I långsam takt. Jag tror vi är trötta. Kanske dags att avrunda kvällen med tandborstning och nattning av stortjejerna.


Skönt med helg.

Av Paula - 18 juni 2010 16:42

Ja, har lite torrt på bloggen nu. Varför?? Nåjoo, för att visst händer det grejer, men inget jag kan förtälja här. *hemlig*

 

Sådeså.

 

Nåja, i övrigt för att vara lite vardaglig, så har jag jobbat som fasicken (läs jobbat liiite) i 3 dagar nu, och nu väntar en 4 dagars helg. Oväntat, men en kollega ville byta min måndag mot hennes onsdag, så jag blev långledig. Tack tack. :)


Ikväll blir det gymmet med kidsen. Och imorgon ska vi göra stan osäker med lite shopping. :) Imorgon är det också lördag. På lördag får man godis. ;)

Av Paula - 15 juni 2010 22:08

Idag har jag och kidsen varit till ormberget 2 svängar. Efter lunch for vi till äventyrsdelen och klättrade, gick på lina och hade skoj. Grillade lite pinnbröd och fikade också. Skitmysigt!


  

Jennifer tappar balansen lite. :) Men hon var duktig, gick hela linan en sväng iaf.


  

Frida behövde lite assistans. Men modig är hon.


  

Klätterapa!!


  

Saga i "hålet".


  

Jennifer i samma "hål". :)


  

Saga i röret. Hon var den enda som vågade sig in i röret, för det fanns ett kryp där, men det struntade saga i.


  

3 flickor på lina.


  

Lite stenklättring. (alla ungar har numera blåmärken överallt, men jag försökte få dom att INTE klättra på stenarna...) Men kul hade dom.


  

Skogsmullemamma fixade en eld så småttingsen fick grilla lite bröd.


  

Det var så gott att äta när man härjat i skogen flera timmar.


Sen for vi hem och vilade lite och åt middag, sen begav vi oss tillbaka till berget för ormbergsjoggen. 2,6 km slinga med tipsrunda. Vi var alla med på tipsrundan, och jennifer och frida sprang nästan hela vägen, i etapper då, för dom var ju tvungen att vänta lite på mig och saga. Men saga sprang nog sammanlagt en kilometer hon med. Efteråt lämnade vi in våra lappa till utlottningen och döm om min förvåning när vi hade sån tur att alla tjejers lappar blev upplyft från hinken och dom fick superfina priser. Saga var nästan först ut och jag valde en liten pool med rutschkana åt henne, då hennes pappa har pratat om att köpa en sån att ha hos farfar. Några utrop senare var det jennifers tur och hon valde ett frisbeegolfset att spela med ute. Och just efter var det fridas tur och hon tog en strandbarbie som hon nu redan har hunnit bada i badkaret med. :) Priser för nästan 600 kr och det kostade mig 20 kr att vara med. Vilken lycka för barnen. :)


  

Det var mycket folk på ormbergsjoggen, och vi blev bjudna på festis och korv. Tack IF metall. Detta gör vi om fler gånger.


Nu ligger alla kids nybadade och förmodligen lite trötta i kroppen och sover. Dags för mig att slänga mig i badet och tvätta bort allt myggmedel och rök från kroppen. :)


För övrigt, f-n vad mycket mygg det är i år!! :S

Av Paula - 14 juni 2010 15:23

Vi tar en lugn dag hemma idag. Jag och kidsen. Vi har dock varit till gymmet före lunch. Jag och kompisen L tränade och kidsen lekte i lekrummet. Men, nu är jag sjukt slut i armarna!

Skulle måla naglarna på jennifer och frida, och det var inte det lättaste när armarna skakar... Får skylla på L sen när sommaren är slut och jag ser ut som en biff. ;D


Nä, skoj skoj.

Nu spelar frida och saga memory ihop, och jennifer pysslar med nåt annat.

Skönt att bara ta det lugnt en dag.

Snart ska vi dock åka på affären. Måste handla lite frukt och mjölk.


I övrigt. Känns fortfarande som att baksmällan sen helgen sitter i... Jisses. :)

Av Paula - 13 juni 2010 21:45

Oj, vad lurad jag blev igår.


Tanken var att min bror skulle ta ut mig på en försenad födelsedagsmiddag, och skulle komma och hämta mig hemma kring 19. Jag stod och väntade och han kom med taxi och en videokamera i högsta hugg. (??)

Vi vinkade hejdå till kidsen och Mommo som ställde upp som barnvakt och åkte iväg.


I bilen pratade bror med någon i telefon om just videokameran och han sa då att vi skulle åka förbi hans chef för att hämta nån datasladd till kameran innan vi åkte ut och åt. Själva filmandet förklarade han var ett projekt för en musikvideo där temat var att filma vardagliga händelser. Det köpte jag utan att blinka. Så vi åkte mot hans chef då och till en festlokal på hans område. Bror sa att chefen hade nån sammankomst där med sina vänner och undrade om vi skulle gå in och säga hej och dela en öl innan vi åkte vidare till restaurangen. Ja för sjutton, att snika in på en fest sådär är ju kul tänkte jag.

Sen går bror före mig, sådär lite osäker och säger till mig (för det var helt tyst i lokalen) -Fan, måntro om vi är på rätt ställe?

Ja, jag har inte en aning svarade jag.


När vi då kommer till dörröppningen till själva festrummet så ser jag först Bosse, och tänker lite snabbt "vad?? Känner han brorsans chef??" Sen såg jag alla andra och då trillade poletten ner när alla mina vänner vrålade ut ett GRATTIS!! När jag kom in i rummet. :)

Fatta, en överraskningsfest för mig!! Jag blev så rörd! Var tvungen att andas och svälja ner lite för att inte bryta ihop av ren glädje.


Jättekul var det, och jag är så glad för allt. Vilken fin present att få en kväll med alla vännerna. :) Det blev massa dricka, massa prat, massa minnen och det var helt enkelt häftigt att dom planerat detta i flera månader och jag har varit totalt ovetande. :)


Häftigaste var ändå att bror fixat att någon jag lyssnat på och levt med nästan i 15 år ringde till mig och sa grattis och surrade lite. Sångaren från Millencolin och numera även soloartist Nikola Sarcevic. Hur bra var inte det? :D

Ja jisses, ett minne för livet alltså. Tack Bror!! Och tack alla som kom! U made my day! Tack för vinet bosse, och tack för den originella presenten janne. Recykling när den är som bäst. :D


Hursomhelst. Det blev som sagt en massa dricka, och sen utgång, och ute blev det ännu mera dricka. Tequila minns jag åkte ner, samt nån fishermans friends shot. Hurv. Så man blev rätt bladig. Och idag har jag vart riksbakis. Aldrig vart så dålig som idag. men det var det defenitivt värt. :)

Av Paula - 11 juni 2010 20:21

Sol EN dag och givetvis bränner jag mig... Urringningen röd som en tomat. Läckert, NOT. Imorgon blir det solkräm på. Om nu solen är framme.


Nu är det nattning av barn som står på schemat. Sen är det läsa bok som gäller för mig. En dusch bara först så man inte skräpar ner sängen. :)

Av Paula - 11 juni 2010 16:55

Jennifer har gått ut 1:an nu. Till hösten börjar hon 2:an. :) Vi har varit i byn på skolavslutning. Kändes inte så kul att kliva upp före tuppen för att häva sig iväg till kyrkan, men men, det är ju så urgulligt när kidsen sjuner "den blomstertid". Bara tanken på den låten fick tårarna att välla upp i bilen på väg till kyrkan. Och när dom väl sjöng så kunde jag inte riktigt hålla tillbaka droppandet från ögonen. Förstår inte varför man blir så rörd av den?!


Nåja, här kommer lite pics från dagen:


  

Dom är så fina mina kids. *stolt*


  

Efter avslutningen lovade jag bjuda på glass. Storflickernas pappa erbjöd skjuts med cadillacen, och vi hakade på. Gled till OK i promenadfart med pråmen. Den måste ju väga flera ton, inte som min skrutt-forrrd.


  

Jennifer fick åka framsäte. Eller framsoffa, eller whatever. :)


  

Sen blev det glasstajm på altanen och lite fika.


  

Jennifer passade på att demonstrera sin drake som hon gjort, den flög jättehögt.


  

Fridas drake hade en smula konstruktionsproblem och ville inte lyfta... ;D


  

Jag passade på att kela lite med tarzan som nu hunnit bli sisådär 10 år. Han har vart med om mycket. Bland annat 6 månader på rymmen i stan. :)


  

Saga: -Mamma, titta en igelkott!!

Mamma: -Nä, saga, det är en kotte.

Saga: -Nä!! Det är en IGELKOTTE!!

Ja ja, ok då... Har hon bestämt sig så... ;D


Efter fikat var det dags att åka hem mot stan igen. Men jag måste säga att från att ha varit ett slags ömsesidigt hat mellan mig och storflickornas pappa så är det himla skönt att vi kan umgås som vuxna människor. Det är jag tacksam för.

Väl hemma i stan så blev det mera utelek. Sandlåda, blåsa bubblor, kasta frisbee och hänga i solen. :)


  

Jennifer blåser bubblor. Och saga och frida sprang och jagade bubblorna.


  

Saga testade skopan på sin nya traktor, den funkade ypperligt.


  

Jag passade på att sola mig lite, mellan frisbeeslängandet.


  

Jennifer är glad över att få ha sommarlov nu.


En kanoners dag. Tur med vädret hade vi också.

Nu har vi ätit grillat och ikväll ska vi ha soffmys. Saknas bara nån som myser med mig när barnen somnat. ;D

Av Paula - 10 juni 2010 22:19

Hur sjutton kommer jag kunna somna ikväll efter den toklånga sovmorgonen?? Nåja, trist kommer det vara ligga och snurra i sängen iaf i ett par timmar. Helst när strömmen kopplas ifrån om 40 minuter. Kan inte ens ligga och läsa då ju... Crap. Spännande bok dessutom.


Nåja. jag kommer nog ha massor att tänka på. Det är ungefär det jag roar mig med när jag inte kan sova. Tänker. Vrider och vänder på allt. Analyserar sönder minsta detalj. Vad ska jag göra? Vart ska jag bo? Ska jag fortsätta vara ensam eller ska jag vara så urbota korkad så att jag går och tror på nåt som kallas kärlek? Blev jag för sårad den gången? Och gången efter det? Och gången efter det? Fan har tappat räkningen känns det som på allt skit som hänt. Kan jag överhuvudtaget lita på nån som inte är jag? Tveksamt. Varför skulle jag?


Jag trivs ju faktiskt oväntat bra med mitt liv. Trots allt. Jag vet att allt är upp till mig, det är ingen annan som kan ställa till nåt när det bara är jag. Så på det sättet är det ju ganska bra. Jag litar på mig själv nuförtiden. Vad som än händer så landar jag på fötterna. Den senaste tiden har verkligen visat det. Jag har det ganska bra, trots att alla möjliga ekonomiska kalkyler skulle kunna bevisa motsatsen. Jag är nog lite av en överlevnadskonstnär. Och denna månad har jag skattemyndigheten att tacka för att jag kommer att gå runt, ekonomiskt. :) Nästa månad kommer det lön på kontot, sen blir det bättre och bättre tills det blir lite kärvare igen framåt senhösten. Men jag klarar mig, faktiskt bra enligt mig själv. :)


Men en nackdel med mig är att jag trots alla känslomässiga bakslag har väldigt lätt för att falla för det motsatta könet. Och det gör att jag knappt vågar titta eller umgås med såna farliga typer. Därav så är jag ganska ensam. Självvalt. Är det dumt av mig? Vem vet. Jag tar avstånd så fort det minsta lilla intresse visas från vilket håll som helst. Så därav ska jag ju inte gnälla över min ensamhet. Jag bara undrar om det är så klokt av mig. Drömprinsen kanske fick foten, redan innan han fick chansen? (vilken jävla drömprins?)

Iofs gnäller jag väl inte över dom ensamma kvällarna heller. Är ganska van. Jag bara hoppas att jag inte sitter lika ensam resten av livet. Man kanske skulle bestämma sig. Typ när jag är 35, då jäklar ska här börjas dejtas? Njähh. När jag är 70 kanske... ;)


Jag menar. Jag lär ju inte bli mindre ensam av att sitta ensam. För att det ska hända så måste jag ju framförallt ge det motsatta könet en chans. Men inte idag.

Kanske imorgon? Nä, imorgon är det skolavslutning, och sen är det sommarlov och helgmys som står på schemat med kidsen. :)


NU ska jag sluta fundera. Ska borsta tanden och gå och krama kudden. Den sviker mig inte... Och blir den smutsig så kan man tvätta den. Sov gott.

Presentation

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7
8
9 10 11
12
13
14 15
16
17
18 19
20
21 22 23
24
25
26
27
28 29
30
<<< Juni 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards