Liten, söt, ond...

Alla inlägg under juli 2010

Av Paula - 14 juli 2010 11:19

Ledig idag, mulet ute, känns som att det är 100% luftfuktighet. Klibb.


Tanken är att jag ska fixa lite hemma idag. Plocka ihop och rengöra kylen, kanske dammtorka också. Men det händer liksom inte. Jag bara går och släpar fötterna efter mig. Trött. Natten var lite halvjobbig. Funderade till småtimmarna. Vaknade blöt i svett flera gånger.


Man kan ju inte alltid vara pigg och energisk, och idag är jag mest seg. Månntro om jag bara ska skita i att göra nåt. Bara gå och släpa fötterna hela dagen. Sånt kan ju behövas ibland också.



Av Paula - 12 juli 2010 22:53

Min dag har nästintill varit perfekt. Nä nä, den har varit perfekt, för att ha varit en vanlig jobb-måndag. :)

 

Jobbet var dagen till ära ganska lugnt och bra, sånt gillas.

Efter jobbet åkte jag iväg och hämtade kaninen fluffis som varit på sleep-over, om 31 dagar får vi se om det kommer små fluffisar. ;P Var konstigt nog väldigt tomt igår hemma när inte ens kaninen skuttade runt. Trodde inte att jag skulle märka att hon var borta. Men det gjorde jag. Men nu ligger hon och vilar i buren efter nattens eskapad.


Efter att ha hämtat hem djuret bytte jag om till träningskläder och promenerade in till stan. Sol, varmt, musik i öronen, kunde inte ha varit bättre. Luleå visade sin allra bästa sida.


  

Någon åkte vattenskoter i norra hamn, såg otroligt roligt ut.


  

Jag gillar verkligen att bo i en stad omgiven av vatten.


  


  

Underbart väder.

Jag var på väg till gymmet och var lite tidig så jag stannade en stund på kajen och njöt.


  


  

Färjan ser lugn och fridfull ut i dagsljus. :)


Det var en underbar promenad.

Och den förde mig som sagt till gymmet. Där väntade ett 30 minuters core-pass. Fick sällskap där av fröken L och söta A. Efter passet så joggade jag dom 4 km hem. Undrar dock om det är hela 4 km från mig till stan, då det gick relativt snabbt att jogga hem. Men svettigt var det.


Efter lite mat och dusch så lockade Miss L mig till B:s altan för lite nybakta kladdkakemuffins. Det kan man ju inte passa, så in i bilen och tillbaka till stan för en latte och fika. Nice. Under tiden vi fikade så dryftades alla möjliga relations/icke relations-problem. Tror inte vi blev desto klokare. Men trevligt var det. Så nu är jag mätt och belåten och tänker gå och borsta tänderna för att orka med en ny arbetsdag imorgon.


Sov gott.

Av Paula - 12 juli 2010 12:31

Idag är det vanlig blåmåndag. Jepps. Innebär jobb.


Var SJUKT jobbigt att kliva upp i morse. Och hela förmiddagen har gått som i koma. Men NU efter lite lunch (är hemma på lunchrast) så känner jag energin återkomma till kroppen. :)

Fick precis klart med kommande helgens skiftbyte också, så nu är fredagens galej räddat då bästaste M kommer upp från södern. Ska bli lattjolajban att återse henne.


Är återigen kanonväder ute. Så jag tror man är trött av värmen. Har redan avverkat 1,5 liter vatten idag. Tror det behövs. Nu ska jag jobba vidare.

Av Paula - 11 juli 2010 15:33

Nu är det ju dags för ett inlägg känner jag.


Har varit helt ledig i helgen, från jobbet alltså. Hur skönt som helst. Behövde absolut ladda upp batterierna. Men det har ändå varit fullt ös i helgen. Har nog inte suttit still många minuter. Gårdagen regnade bort på dagen, så då passade det bra med lite hemmafix. Städning/tvättning/diskning. Sånt behövs ibland också.


I övrigt har helgen bestått av umgänge. Men många suveräna vänner. Har knappt befunnit mig i min egen lägenhet, och det finns orsaker till det. Saknar barnen otroligt mycket. Nu är det länge sen jag såg dom, men nu är det bara en vecka kvar innan jag får mysa med dom igen. :D


Sen har jag en oro i kroppen som gnager mig så fort jag sätter mig ner och tar det lugnt. En del av mig vill bara köra huvudet i sanden... Jag vet att det inte hjälper att oroa sig, men jag kan inte låta bli. Det gäller bara att hoppas på det bästa. Men tänk om det är illa? Tänk om det är kört? Jag, 30 år, ensam... Hujja. Inga trevliga tankar. Rädslan är nog värst. Så därför har jag undvikit ensamheten, i en flock av vänner så försvinner oron iaf tillfälligt.


En tröstande famn att krypa upp i behöver jag. Men i brist på det så ser jag till att göra mig själv så upptagen som möjligt.

Av Paula - 8 juli 2010 10:27

Det var dags för löprunda idag. Klev upp kl 6, käkade frukost, gick och la mig igen. Klev upp igen 8.30 och kl 9 var jag redo nere vid vattnet.

Termometern visade +20 grader, inte ett moln på himlen.

 

Det gick rätt segt, inte tungt, inte så fruktansvärt jobbigt, mest segt. 10 km blev det iaf och jag var nog totalt genomblöt i svett när jag kom hem igen. Gict 3 minuter långsammare än förra svängen, får skylla på värmen och trötta ben. ;) Sen vågade jag nog inte dra upp tempot pga värmen, hade ingen vätska med mig heller.

 

Men nu har jag käkat lunch och duschat, så nu blir det sätta sig på balkongen och torka upp lite innan det är dags för kvällsskift på jobbet.

 

Vad fan ska man hitta på i helgen då??

Av Paula - 7 juli 2010 21:11

Så kan det gå. Jag är förvånad över hur gammal och vis jag har blivit, och förstående... Och snäll (???). Det är faktiskt så att jag är en smula stolt över mig själv, samtidigt som jag vill dra nåt gammal över mig och gå och lägga mig i ett par veckor och tycka synd om mig själv.


Men sån är inte jag. Nej nej. Imorgon är det jag som ställer väckarklockan svintidigt och far ut på berget och springer av mig allt istället. Försöka går ju iaf.


I övrigt, jobbet var jobbigt idag. Hujja, att det finns hemska sjukdomar som drabbar så unga människor. Det gör ont i mig att se. Det gör så ont att titta in i ett par ögon där man ser ren hopplöshet, en blick som gett upp.


Jag behöver en kram.

Av Paula - 6 juli 2010 21:22

Något som kan reta mig till vansinne är när folk frågar mig något, och sen när man svarar så ställer dom en motfråga. :@


Exempel:

- Hur är det med medicinen, ska den ges till lunch?

-Ja, det ska ges en tablett till lunch.

- Är inte den till middag? Jag tror inte att den ska ges något till lunch.


Men jävla kamel. Om du nu tror dig veta, så fråga inte. Och det var ju ändå en totalt onödig fråga från början. Såna tillfällen tänker jag bara: BESSERWISSER. (stavas det så??)

Jag menar, om svaret inte duger, så fråga inte. Känner jag mig själv rätt, så om en sån fråga ställs på en för mig dålig dag, så kommer jag att fräsa ifrån. Om det händer igen alltså. Hoppas inte. Iofs har jag mest bara bra dagar på jobbet. :)


I övrigt är det inte så mycket som retar mig just nu. Och det ovan retar mig inte heller just nu, är bara sånt som händer då och då. Och då vid tillfället så funderar jag var den sociala kompetensen tog vägen. Vissa människor är en smula falska. Inte för att det stör mig, då jag är rätt medveten om fenomenet. Och vill dom vara falska så varsågod. Mig drabbar det inte ändå.

 

Ja, annars.

 

Idag har jag varit ledig. Började dagen med att vakna före fan. kl 5. For på morgonpass på gymmet och var totalt slut efteråt. Sen blev det stranden i ett par timmar för att avrundas med en after-beach-middag inne i stan. En middag som var jävligt sen... Dom glömde nog bort min beställning totalt. Sen blev det hojja hem, via coop för att shoppa glass. En dusch och sen soffa. film och glass. Nu är jag mätt, nöjd, trött och belåten.

 

Är dock fortfarande en smula orolig. Hade gärna krypit upp i en famn och bara känt mig liten och ledsen och fått tröst. Men men, bara bita ihop och vara hård och cool istället. Nu ska jag gå och krama täcket. Den sviker aldrig.

Av Paula - 6 juli 2010 08:05

Gårdagens mindre trevliga överrasknig på hallgolvet har fått mig att tänka. Reflektera, en ren skräck kan man nog säga. Men nu har det värsta lagt sig, nu ska jag inte fundera mer förrän ett svar kommit.


Är dock tacksam. Väldigt tacksam att jag har så fina vänner. Så idag känns det faktiskt mycket mycket bättre än igår. Hela kvällen gick åt till att prata, prata och prata. Samt maila, sms:a och telefonera. Idag ska jag vara tyst då. ;)


Tog även ett beslut igår. Och det var nog bra.


Gick även och tröstshoppade träningskläder till mig själv. ÄNTLIGEN en ny sport-bh. Nu kanske jag slipper tejpa. ;D Blev även en ny tröja, byxor, och väska. (allt i lila färger, hon i kassan undrade om jag körde lite färgmatchning... insåg först då att allt gick i lila nyanser... måste ju matcha med forrrrden). Jag tror för övrigt inte att jag gillar lila, men shit happens.


Idag är jag då ledig. Och jag vaknade 5. (strålande). Så jävla tidigt vaknar jag inte ens när jag SKA JOBBA. Men solen skiner. Kaffet är drucket, tomaterna vattnade och jag ska åka och träna om ett tag. En vän igår tyckte att jag blivit smalare... Hävdade bestämt att jag står på samma kilo som vanligt. Imorse ställde jag mig på vågen och skämdes. Idag ska jag ÄTA ordentligt. Hade tappat närmare 2 kg, och jag vill inte väga så lite. Kanske unna mig en rejäl mjukglass idag.


Efter träningen idag blir det stranden. :) Förhoppningsvis inte ensam idag. Hoppas att fröken K kan komma och joina mig. :)

Presentation

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3 4
5
6 7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28 29
30
31
<<< Juli 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards