Liten, söt, ond...

Direktlänk till inlägg 12 oktober 2010

LSO/ Well thanx.

Av Paula - 12 oktober 2010 20:07

Var och hämtade mini idag.


Var duktig på vägen upp och läste säkert en 30 sidor i misärboken. Snart är den klar. :)

Fick en jättefin kommentar däruppe:


-Är du gravid?

 

Men förmodligen jävla inte.


Ja jisses. I will revenge... Och yes I will. I övrigt. Det var snö däruppe. Och tåget hem sög... Det stank svett i hela vagnen, jätteäckligt. Skönt att vara hemma igen.

Ikväll blir det att försöka läsa ut boken. Ett tappert försök blir det. Sen blir det vara seriös imorgon hela dagen i skolan och göra sitt yttersta för att bli klar med rapporten innan deadline.


Så.

 
ANNONS
 
Ingen bild

Katarina

12 oktober 2010 20:41

Gravid hihi:) Behövs det glasögon? eller behövs det starkare glas om personen redan har glasögon?
Fy bubblan!

Paula

12 oktober 2010 22:03

Ha ha, ja, han tyckte jag vaggade fram som en gravid... Börjar väl bli gammal och stel. ;)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Paula - Söndag 7 okt 23:47


Fick höra idag att det finns en person som sprider illvilliga rykten om mig. Jaha, men varsågod. Har du då inget annat att göra med ditt liv så fortsätt sprida rykten om det ger dig någon sysselsättning. He bjud ja på. Men o andra sidan brukar ja...

Av Paula - Onsdag 19 sept 05:33

Jag ringde min förstfödda igår. 16- åringen. Och blir så förbluffad över hur VUXEN hon blivit. Min blyga lilla skruttunge! Vad hände? Hon låter så självständig och självklar på något sätt. Igår var hon på väg till gymmet och träna med sin...

Av Paula - Fredag 14 sept 13:40

Äntligen är valet över, och jag och maken drog iväg till solen dagen efter. Jag var inte alls sugen på att åka med tanke på att det har varit så struligt hemma. Men väl här så känns det bra. Det var nog välbehövligt med miljöombyte. Enda nackdele...

Av Paula - Fredag 7 sept 00:22

Har varit till doktorn idag. (Ja eller igår). En ren glädje! En doktor som jag träffat på via mitt jobb för något år sedan och som jag fick en sån otroligt fin kontakt med. Och nu träffade jag honom som min doktor, vilken lycka. Vissa personer är...

Av Paula - Onsdag 5 sept 00:47


Nu orkar jag inte gräla mer. Jag får gilla läget. Sitta still i båten och se vad som händer. Jag vet att grunden till allt detta är att mannen ska åka bort och jobba, och det känns som att han lämnar mig. Medan jag blir ensam med allt ansvar. Då vill...

Presentation

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2 3
4
5 6 7 8 9 10
11 12 13
14
15
16
17
18 19 20 21 22 23 24
25
26
27 28
29
30
31
<<< Oktober 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Liten, söt, ond... med Blogkeen
Följ Liten, söt, ond... med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se