Liten, söt, ond...

Alla inlägg under oktober 2010

Av Paula - 8 oktober 2010 22:13

Fredagkväll. Veckan gick onekligen fort...


Idag har jag haft fullt upp. Även om jag inte varken jobbat eller pluggat. Började dagen med ärenden. Blev banken och starta ett bosparkonto åt mig själv. Sen blev det stan för att glo i affärer och köpa presenter. Hittade det jag var ute efter, och sen var det vidare till barnens hus för att shoppa klart presenter till mini också. En julklapp slank med också till ett av barnen.


Sen droppade storkidsen hem, och direkt åkte vi ut till en klädaffär och köpte tröjor. En åt oss var. Sen var det handla mat och bege sig hem. (det har verkligen försvunnit pengar från mitt kort idag... tur jag inte är fattig denna månad).


Väl hemma så var det städning av lyan och fixa ut sopor, och diska. Sen blev det middagstid. Efter middagen så körde jag igång med att baka kanelbullar och kokosdrömmar. *psut*

Känns skönt att ha gjort det nu. Nu finns det fika till mini fyller år. :)


Konstaterade idag också efter lite googlande att en av kaninerna som är kvar är nog mest troligt blind, eller har väldigt dålig syn. Pupillerna på lillan är helt gråvita och har så varit sen hon föddes. (eller ja, iaf sen ögonen öppnades) Hon verkar inte lida av det, hon är bara lite försiktig och det tar tid innan hon hoppar ut ur buren när den öppnas. Så jag funderar nu om hon kanske skulle få stanna här. I tryggheten. Det känns så. Tror vi behåller henne. Hon är ju som himla söt. Och fortsätter hon med detta växande så kommer hon bli en knubbig och go kanin. :)


Nu ligger iaf kidsen i sängarna. Vardagsrummet är MITT!! Moaha!! För övrigt, Idol... Geir!! Jisses, han sjöng MIN låt, och jepp, han fick en röst av mig. Vilken man!! Och vilken röst.


Annars sitter jag här och väntar på ett mejl... Hoppas det kommer innan jag har loggat ur.

Av Paula - 8 oktober 2010 10:11

Sjuukt bra morgon idag. Sovmorgon för första gången på länge, och jag kunde dessutom SOVA. När jag tänker efter så har jag sovit bra i flera nätter nu, och det känns hur fint som helst. Somnar relativt fort och sover hela natten. Man känner sig så mycket piggare.


Dricker kaffe nu. Och snart blir det att ta tag i denna dag. Blir städning och ärenden i stan. Ska starta ett bosparkonto. Och sen ska jag kanske se om jag hittar nån present till mini.


Underbar dag!!

Av Paula - 7 oktober 2010 21:46

Idag har jag gjort nåt jag inte gjort på 10-12 år... Jag har vart på spinning. NÄ, vänta nu glömde jag. Jag var ju och spinnde (spinnade, spann?) när jag jobbade på drömfabriken typ -04 eller nåt, då var det en sån där spinn för livet och hela företaget skulle ställa upp på dygnet runt spinning. Då tog jag passet mellan 3-4 på natten. Eller var det 2-3? Ja vem fan bryr sig?


Hur som. Ikväll var det åter dags.


Och ja, tur att det var en cykel, annars hade man ju stupat. Sanslöst vad man svettades, och helt sjukt så nära mjölksyran man var. Huuuga!! Men det kändes riktigt grejt efteråt. :)

Men, däremot har jag varit hungrig som en kamel efteråt. Smällt i mig både banan, äpple och proteindryck. Måste ha gått åt lite energi.

(Note to myself: Nästa gång, ta med en HANDDUK!!) Orutinerat Paula, onekligen.

Tack fröken M för att du övertalade mig att prova. Måste testa det fler ggr.


Men shit så trött jag är nu. *gäsp*

Av Paula - 6 oktober 2010 23:24

...så känner jag en märklig träningsvärk sen gårdagens PSI. Tror varenda millimeter från musculus trapezius ner till gluteus maximus är öm... SKÖNT!! Älska träningsvärk!

Hade så gärna gått på morgondagens pass också, men icket, det var fullbokat. CRAP.


Det får bli löpning då.


Nu läsa lite meaning och illness nån minut innan man slänger igen ögonlocken.

Av Paula - 6 oktober 2010 20:51

Jaha, en till dag över. Fullt upp as always.

Var en smula trött imorse när telefonen larmade kl 6. Och då hade jag ändå stupat i säng halv tio. Missade House på tv, inte likt mig. Men är man trött så.


Jobb var det idag. Gick bra. Dock tyckte jag att det blåste en smula för mycket. Höll på att få en gren i huvudet när jag gick till bilen.


Saga har fått vara på dagis och lattja med alla andra kids. Idag hade dom lekt kurragömma, och jag misstänker att dom hade lekt med "deg" då saga hade fasttorkad deg på kläderna. :) Tänk vad kul om man fick leka hela dagarna. Och ha fruktstund, och läsvila... Men?? Det låter ju som mitt jobb... Höhö.


  

Saga i bilen. Vi skjutsade bror, efter att vi hade varit på affären och köpt bacon. (intresseklubben antecknar).


Hon är i en extrem trotsålder nu... Saga alltså. Har haft flera raseriutbrott under veckan. Jag har lite svårt att hålla mig allvarlig när lilla sötungen är så ARG. Jag tycker inte att dom där utbrotten är så jobbiga heller. Dom går över ganska fort. :)


Imorgon blir det skolan och fortsätta med den kvalitativa innehållsanalysen och påbörja kondensering och kategorisering av texten. Fullt ös medvetslös!!


Men nu: Säsongspremiär av Greys!!! *jihooooooo*

Av Paula - 5 oktober 2010 20:36

Aptrött är jag...


Funderar en massa. Vet inte riktigt vad jag funderar på. Bara om allt. Har jag nu tagit rätt beslut om min framtid? Jag tror det. Samtidigt känns det lite crappy. Men det kommer nog att bli bra. Jag är fullkomligt övertygad om att jag kommer att lära mig så sjukt mycket bra grejer och få erfarenhet så det står härliga till.

Alltså. Inget att fundera på. Bara jobba på och plugga på så man blir klar med skolan så att jag får ta mina stapplande-erövrande steg ut i arbetslivet sen. Ska bli riktigt roligt.

Kan inte fatta att det snart är över. När C-uppsatsen är klar då är man ju nästan i mål. Och det är inte länge kvar tills vi ska börja med den.


Fundera på mitt eget privatliv också. Vad är det som händer? Och är det bra? Känns iaf bra. Tror att det är bra. :) Tänker inte skriva desto mer om det här, inte rätt forum...


Nä, nu är det dags för sängen. Helt slut är jag. Imorgon är det jobba som gäller. Tjäna lite pengar.

Av Paula - 5 oktober 2010 16:15

Fullt upp idag.

Började morgon med frukost till mig och Saga, sen iväg till dagis. Från dagis var det vidare och skjutsa fina E till flyget... Håller nu tummen att alla terrorister håller sig borta och att resan går precis så bra som den ska.

Sen var det vidare till skolan för att bringa lite ordning i kaoset. Det är alltid lite smått kaos när man ska börja med ett arbete. Men nu efter massa timmar känns det genast bättre.

Sen, tillbaka till dagis, hämta mini. Och vidare till Brors jobb och ge han lite skjuts.

Nu har jag och saga precis fått i oss lite uppvärmd lasagne från igår, och kl 17 ska vi till gymmet så mamma får testa PSI och Saga får leka i lekrummet. :)

Är dock sjuuuukt trött, men jag hoppas jag orkar passet.


Sen blir det en fruktansvärt tidig kväll, och imorgon är det jobba som gäller.

Ingen risk att jag hinner ha dötid denna vecka... men det är bara bra, då går tiden fortare...


Just det, måste köpa födelsedagspresenter till mini, nu är det inte länge kvar till hon fyller år. Baka skulle jag också behöva göra. Månntro om det får bli helgens plan.

Av Paula - 3 oktober 2010 21:16

Rubriken kan ju få en att tro att jag ska sluta med spriten... Men nej, jag har varken börjat eller ska sluta. ;)


Idag har 3/5 av kaninbarnen blivit sålda.


  

Här sitter jennifer och kelar med Whisky, som var den första att lämna oss. Ingen munter bild precis, och vi var alla ledsna när han åkte... :(

Hujja vilken fin pälsboll han är. Vi saknar han redan. Hans nya familj blev totalt kära i han på en gång och dom blev imponerad över hur lugn och trygg han verkade vara. Men han får det nog bra, det är jag övertygad om. Hans nya lillmatte och husse såg så ut att ta detta på allvar. Och dom lovade ge han både mat och vatten och klappa han. :)


    

NU är det bara dom 2 i mitten som är kvar, dom svarta. Pumba och Lillan. Selma längst till vänster skulle åka direkt efter whisky, men hon som skulle köpa ångrade sig och valde kaninen längst till höger istället. Selma får stanna i närheten och flytta till en familj här på området istället. :)


Är onekligen tomt utan hela kaninfamiljen... Jag är nog för blödig för detta. Huvva. Månntro om man skulle behålla Lillan?


Annars. Storflicksen har åkt till sin pappa idag, och direkt efter det fick saga raseriutbrott och somnade. Hon är i en svår trotsperiod just nu. Hon är helt övertygad om att HON bestämmer allt. Jag vet att det går över, jag hoppas bara att det går över fort.


Nä, om man skulle lägga sig och läsa lite mer i "The meaning of illness"... Det börjar lossna nu detta med att läsa på engelska. Dock vet jag inte om nåt fastnar i min svampiga hjärna. Imorgon är det måndag... ;D

Presentation

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2 3
4
5 6 7 8 9 10
11 12 13
14
15
16
17
18 19 20 21 22 23 24
25
26
27 28
29
30
31
<<< Oktober 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards