Liten, söt, ond...

Alla inlägg under november 2010

Av Paula - 6 november 2010 23:11

Det är snart JUL!!?? Aaaaaaahhh, ligger way efter i mina julklappsinköp!! Brukar ju nästan vara klar innan affärerna börjar med sin julskyltning... Men min hjärna har inte riktigt fattat detta i år. Jag är fortfarande inne i augusti/september. Kan inte riktigt greppa att det är VINTER?? Idag kom ju snön också... (det gillar vi förresten).

Hur ska jag hinna?? Shit, måste nog strukturera upp en plan.


En annan sak. Börjar ha en smula panik över att jag ligger efter i pluggandet också. MÅSTE ta tag i det under veckan. MÅSTE!! Har iofs läst lite varje kväll, men det är en bråkdel av det jag borde ha läst. CRAP!! Måndag är det en Paula som pluggar järnet ska ni se!

På måndag ska jag också träna för första gången på nästan 3 veckor. Nu får denna simulantsjuka vara över. Sådeså.


I övrigt.

Jag och kidsen var ute och åkte lite med Mizzan, (den nya bilen ju). Vi pimpade upp bilen med rattmuff och 2 rosa/vita/lila fluffbollar av garn som vi hängde i backspegeln. (kidsen gjorde varsin till mammas nya bil). Jättefint. Finare än såna tärningar, för såna här har ju ingen annan. Vi shoppade lite lördagskarra (läs: mycket lördagskarra). Sen åt vi in oss i ett sockerkoma. Ha ha, klassiker.

Sen har vi tillsammans tänt ljus ikväll.

Är ju alla helgon.

4 ljus blev det. Ett för Pappa/morfar (synd han inte levde tills han blev morfar), och dom 3 andra ljusen var för hunden Malte och katterna musse och foppa.

Hoppas dom känner att vi tänker på dom ikväll. Sen pratade vi en del om dom som vi saknar. Ganska nyttigt tror jag.


Nu ligger storflickorna och sover i min säng. Är ju sista natten, nu är deras höstlov över. Så då kan dom få mysa ner sig i min stora säng. Imorgon blir det att skjutsa dom till deras pappa. Sen ska jag ta tag i min struktur och få ordning på allt som jag ligger efter med. :)


Men nu är det dags för ett bad, sen sova för mig med.   

Av Paula - 6 november 2010 15:10

Idag har jag och storflicksen vart och shoppat oss en ny bil. NY för oss då. Bilen i sig är från det braiga 80-talet. :)


  

Jag gillar den redan sjukt mycket! Känns så JAG. Billigare att försäkra än forrrden också.

Nästan så att jag blev lite körkåt!! *moaha*

Helt underbar var mannen jag köpte den ifrån också. Så noga och så rörd var han över att sälja sin ögonsten som han ägt sen ny. Jag ska ta väl hand om den. :)


Tack kära Jan-E som hjälpte till med skjuts och koll av bilen.


Vi ska nog ta vår nya ride till affären och handla lördagsgodis sen.

Av Paula - 5 november 2010 18:57

Jo, känner att jag har varit überdålig på att blogga på sistone. Det har sina naturliga förklaringar. Tidsbrist, bland annat.


Men nu är det fredagkväll, och jag känner att nu börjar jag vara i fas igen. Hemmet är taget hand om (läs: städat), barnen har fått massa uppmärksamhet, kylen är fylld och jag har letat bil dock inte fått nåt napp på den fronten ännu. Enda minuset i min tillvaro just nu är att jag missat massa föreläsningar på skolan dessa 2 dagar, men det är barnen värda. Jag får försöka hinna ikapp till veckan som kommer.


  

Under veckan har stortösen vart på halloweenfest, och givetvis blev det utspökning.


  

Frida spökade ut sig hemma. :) Erkänn att ni blir horribelt rädda nu!! ;D


  

Massa smink gick det åt, och kul hade hon haft. Hämtade hem en genomsvettig och nöjd unge från festen igår. (mina tankar gick till mellanstadie-dicona på folkets-hus i morjärv, ha ha, vilka tider). Liksom Oliver´s släng dig i väggen, det är i folkan i morjärv det händer. ;D


Och idag är det som sagt fredag. Jag och Barnen som är utan bil har fått låna Brors bil och varit på ärenden och sen handlat.

Sen hjälptes vi alla åt att städa hemma, är sjukt stolt över mina kids som är så duktiga. Frida dammtorkade, jennifer städade kaninburen och jag skötte resten. Som belöning fick dom varsin halvtimme framför datorn och hubba. He he, billigt billigt. ;)


    

Frida dammtorkar. Hon gillar att dammtorka.


    

Jennifer städar Fluffis och Lillans bur.


Sen har vi spelat lite spel ihop. "Höjdarna" och "Fia utan knuff". Notera att jag vann den senare. *moaha* Frida blev 2:a direkt efter.


Sen har kidsen bakat chokladbollar.


     

Dom ska ätas till idol som vi väntar på.


Känns faktiskt himla nice att bara ha tagit en sån här mys-dag. Liksom komma ikapp lite.

Får hoppas nu att vi kanske hittar oss en bil under helgen. Det hade som vart nice. Känns lite epa att vara utan fordon. Man har ju som vant sig med bilen.

Nog för att det går ganska bra. Igår åkte vi buss till bästa Fröken A, tur att det går direktlinje till henne. Sånt gillas.  


I övrigt. Så fick jag ett supergulligt brev med posten idag av min E. Han är bara för underbar. Han skämmer bort mig med romantik, och jag känner mig som världens lyckligaste tjej som har fått lägga vantarna på honom. *ler lyckligt* Jag har som en bunt med fjärilar i magen, är så kär. Ska bli så sweet att få kramas med han nästa vecka. *ler lite till* Det är himla fint häruppe i dom rosa molnen. Bara så ni vet. ;D


Nä, nu ska jag koka mig lite kaffe och invänta idol.

Av Paula - 3 november 2010 22:46

Kändes ett tag som att jag hade noll koll. Känns som att det har varit sjukt mycket denna vecka.

Ny kurs på skolan, skitkul iofs. Men barnen har höstlov och är således hemma hos mig, och det har varit fullt upp från tidig morgon till sen kväll. Frisk är jag inte heller och har inte kunnat träna på 2 veckor, och det tror jag drar ner mitt humör massor.

Och trött är jag. Sover otroligt mycket, på nätterna alltså. Från att normalt sova 5-6 timmar per natt så sover jag nu 9-10 timmar per natt.

Denna vecka är också en vecka som jag absolut behöver använda min bil. Många skjutsningar hit och dit. Och vad händer?? Jo bilen havererar.

Som tur är kunde jag köra den hem iaf, men nu står den, och jag kommer inte använda den mer. Den är utsatt på annons och jag hoppas nån händig vill köpa den.

Kände ett tag som att det blev alldeles för mycket stress.

Men ikväll känns det bättre. Nu ska jag vara hemma resten av veckan med barnen, får ta tag i pluggandet efter denna vecka. Och det känns skönt att bara kunna vara med dom. Har så dåligt samvete över att jag varit tvungen att vara på skolan dom här dagarna.


Kroppen känns också som ett förfall. Ingen träning på 2 veckor och alldeles för dålig kosthållning. Urk. Måste ta tag i det. Styra upp en ordning igen.


Nåja, jag får hoppas att jag fixar detta med bilen snart. Men annars kommer det säkert gå att vara utan bilen ett tag. Har ju klarat det förr.

Får väl slänga på vinterdäcken på cykeln tills vidare och göra en service på den. :)

Av Paula - 1 november 2010 21:17

Ny månad. Nya tag.


Idag körde en ny kurs igång. En MEDICINkurs. Fatta hur jag saknat dom. Jag bara myser av all denna relevanta kunskap vi kommer att få. :)

Idag fick vi 2 pass med föreläsning om omhändertagande av den akuta ortopedpatienten. MYS!! Jättebra föreläsare. Sånt gillas.


Sen efter skolan for jag och klippte mig, niiice. Och sen blev det slingor, blond. Mommo har fått agera barnvakt och hårfärgerska idag. Jag är då nöjd med frillan, även om det inte blev så kort som jag ville.


I övrigt, tänkte jag bara upplysa om att jag är fortfarande sjukt lycklig och KÄÄÄR!! Hela helgen har vart totalt underbar. Att det kan vara så mysigt att ha nån hemma. Nån att prata med innan man somnar, nån att hålla om när man ser tv. UNDERBART!! Ni anar inte hur mycket jag tycker om honom. Mumms!

En av kvällarna, när vi hade ätit och E diskade, så stannade jag till och tänkte "kan det vara såhär bra?". Alla dessa år som man varit själv och gjort allt själv, så insåg jag vad enkelt det var att vara 2. Oj oj. Jag är så glad.

Och en av kvällarna fick jag en hysterisk skrattattack över nåt totalt sjukt, och bara en sån grej, att ha nån att skratta ihop med. Sweet. <--- Nu ska jag sluta så ni inte kräks åt allt gullegull... ;)


NU ska jag ta min kirurgibok och gå till sängen och lägga mig och läsa tills jag somnar. :) G´natt.

Presentation

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5 6 7
8 9
10
11
12
13
14
15 16 17
18
19 20 21
22 23 24 25 26
27
28
29 30
<<< November 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards