Liten, söt, ond...

Alla inlägg under december 2010

Av Paula - 14 december 2010 18:43

  • Lämnat Saga på dagis.
  • Vinkat av raring som åkte hem för att jobba.
  • Suttit och skrivit på individuella rapporten som ska examinera denna kurs.
  • Varit på sjukhuset och gjort intervjuer.
  • Hämtat Saga på dagis.
  • Stökat med middag och disk.
  • Druckit kaffe.

Nu är jag helt slut... Ska se julkalendern och slöa. *gäsp*

Saknar min E, han är som mysig att ha i närheten. *gilla*

Av Paula - 13 december 2010 16:16

Gäller att ha balans i livet.


Bra nyheter från skolan, mindre bra nyheter från posten...


Nåja, jag är nöjd. Fick 1 poäng från VG på en tenta som jag trodde jag körde på, och lika nära VG på den andra tentan med. :) Wihooo, ytterligare en kurs att stryka från schemat. SWEEEET!!!

Äckligt vad nära liksom allt börjar vara nu... Snart måste jag ju säga upp lägenheten. Känns vemodigt som fan. :(


Mycket har hänt i denna lya. Vattnet gick på köksgolvet när Saga skulle komma ut i världen, hon är uppvuxen inom dessa väggar. (och hos pappa A).

Nåja, det blir ett helt nytt liv, med nya upplevelser och nya minnen i vårt nya hem. :)

Men ändock, skrämmande, vemodigt.



Av Paula - 13 december 2010 15:05

Idag fyller världens bästa Frida 5 år! Vi firade henne igår då hon är hos sin Pappa idag.


  

Dagen till ära hade hon beställt en rosa prinsesstårta.


  

Vet inte vad hon önskade sig, men jag gissar att även önskningen var rosa. :)


  

Min go-unge! Hon var nöjd med tårtan, och alla presenter. (tack alla som var delaktiga).


  

Saga och Mommo hugger in i tårtan.


  

Gott med fika.



I övrigt. Idag är det blåmåndag.

Innebär för mig att jag är inne i referensernas underbara värld... (läs: paula skriver individuell rapport till skolan).

Dock så är raring här, och det var ytterst trevligt att sitta och skriva och då och då få en puss i nacken. ;) Han är så söt. Det gör skrivandet mycket mysigare.


Men nu är det klart för idag, har suttit säkert en 5 timmar. NOG. Ska klä på mig och hämta hem mini.

Imorgon är en ny dag.

Av Paula - 11 december 2010 18:43

Jo jo. Igårkväll skulle jag ju ta det lugnt och slappa. Gick inge bra. Jag härjade på med dammsugaren och fixade pälsbollarnas frillor och klippte klorna.


  

Före kammandet. Nu är dom julfina.


Hursom, känner mig ändå rätt avslappnad även om jag inte haft en lugn stund ännu.

Idag blev det handla med kidsen och sen har jag stått i köket hela dagen känns det som. Bakade pepparkakor med kidsen, luktar underbart.


  

Blev sisådär 120 kakor. Av olika former och sorter.


  

Väntar på att gräddas.


Sen när ugnen väl var varm så kom jag på att det var lika att slänga in en tårtbotten för fridas tårta imorgon. Så nu är den gjord också. Imorgon ska den fyllas. Och den ska bli rosa enligt födelsedagsbarnet.


Och nu väntar vi på julkalendern, sen kanske vi tar fram granen. :) Tjuvstarta julen lite.


    


Happy lördagkväll på er andra. :)

Av Paula - 10 december 2010 18:09

Nu är kidsen samlade. :)


Och jag ska göra nåt totalt wild and crazy!!

Jag ska FÖRSÖKA denna kväll att gå till soffan, sätta mig där, och göra absolut INGET. Detta är oerhört svårt för mig som har myror i brallan, men jag ska ge det en chans. Denna helg ska jag försöka att INTE varken tänka på måsten eller utföra dem. Skolan ska glömmas helt denna helg. Som sagt, jag ska FÖRSÖKA.

För jag tror jag behöver SLAPPNA av.


Önska mig lycka till, jag kommer att behöva det. :)


NU, till soffan, och invänta julkalendern. Sen ska jag göra inget. Och efter det ska jag göra inget lite till.


Puss.

Av Paula - 10 december 2010 12:01

Även fast jag är ARG. Upprörd. Finns det nåt som retar mig till vansinne så är det när folk inte gör sitt jobb. BYT JOBB för helvete!!


Förklaring till min ilska:

Lämnade ju tillbaka förra tentan med motivering att jag ville VETA vad jag hade missat då läraren gjorde poängavdrag med 2 poäng på varje fråga. (nästan).

Idag fick jag hämta ut den efter omrättning (även om jag tvivlar att läraren ens tittat på den igen).


Fick svar: Poängavdrag i tentamen har gjorts där det funnits brister i teoretisk anknytning i svar. Dvs vid bristfällig och otydlig förankring i teori har poäng dragits av utifrån delar som saknas. (Detta är ordagrant det som står på svaret.)

 

Och beslut, INGEN ändring av resultat. Och vid genomgång av tentan, inte EN ENDA kommentar inne i tentan om VAD jag missat... Jag kan nästan lova på min obefintliga heder att människan har ett "Klipp och klistra"-svar till alla tentor som kommer tillbaka. Alla får säkert samma lama svar. ARG. Jättearg. Jag skiter igentligen i vilket. Jag fick ju godkänt, men ändå. Har man suttit och läst i 5 veckor och skrivit en tenta så SKA man fan få lite bättre feedback än så.


Nåja, NU skiter jag i det. Jag slipper människan i framtiden hoppas jag. Tycker synd om blivande studenter som råkar ut för samma.


Nu tar jag helg. Har faktiskt gjort allt som ska göras för idag. Tentan är gjord, frågorna till nästa vecka är gjorda. Aktuellt kapitel är sammanfattat, och inlämningsuppgiften är öppnad och påbörjad och kan inte göras mer förrän nästa vecka. Jag är banne i kontroll. Sweet.


Ska snart plocka upp mini och sen blir det tandläkarbesök för henne och sen HELG. Storflicksen kommer. Vi ska baka pepparkakor under helgen och på söndag är det KALAS för frida som fyller 5. :)

Av Paula - 9 december 2010 20:43

Nä, det har jag inte.


MEN... Det kommer inga inlägg på bloggen... VARFÖR?? Ja, kanske för att jag har haft myspys-älsklingen på besök. Och innan dess så satt jag med nosen nere i diverse litteratur.

MAO jag har fullt upp. Sorry.


Hursom.


Min raring kom hit i måndags. Och vi hade en underbar kväll tillsammans med god mat och god dryck, och efteråt så lyxades det till med en hotellnatt. :) <--- Paula är bortskämd.


Ja, så, jag kan varna mina 3 trogna bloggläsare med att nu blir det fattigt med inlägg. Ett tag framöver iaf. För nu är det sista kursen innan terminavslut. Det är fullt upp med sjuka mängder litteratur att plöja, och en stor individuell uppgift som ska skrivas och lämnas in. <--- Paula känner en smula panik.


OCH inte nog med det. Det är ju dessutom jul snart. Mycket kvar att fixa med det. Och frida fyller år. Och det är tenta imorgon... <--- nämnde jag panik??


OCH inte nog med det. Det är fan december... Med andra ord så börjar det vara nära ett nytt år och snart dags för mig att hitta mig ett nytt boende och en ny adress och börja ta tag i allt praktiskt med det. För i Januari är det börja med c-uppsats och efter den är det sen dags för slutpraktik och då ska flytten vara klar... PANIK som fan!!!


Ett steg i taget. Imorgon är det tenta, sen ska jag börja med inlämningsuppgiften. *pust*


MEN, jag är sjukt kär. Jag är lycklig, och efter några månader (läs nästan 2) med raring E så känns det bara bättre och bättre för varje dag. Vi skrattar tillsammans, vi lagar mat tillsammans, vi handlar tillsammans, vi äter tillsammans. LYCKLIG är jag. Det känns bara så förbannat bra allt. Nästan så att man går och nyper sig i armen jämt för att man undrar om det är sant.


Så då vet ni. Jag lever. Men det är lite trampa vatten nu för att man ska hålla sig flytande med alla uppgifter och måsten. Men jag är glad ändå. Det blir snart bättre, inte så mycket kvar av skolan. :)

Av Paula - 2 december 2010 23:26

Det ekar här.... (inte bara i min hjärna...) Är så TOMT... :(

Ingen sötunge som ligger i sängen och sover. Hon är så rolig nu, pratar om allt möjligt, och sjunger massa julsånger som dom lär sig på dagis. Som sagt, tomt känns det, saknar lillparveln.


Och varför har ingen uppfunnit teleportören?? Tänk om man hade kunnat teleportera fina E hit, så man hade kunnat få mysa in sig i hans famn. Nåt geni borde väl klara av att fixa en sån maskin??!! Kan ju inte vara så svårt... *höhö*


Imorgon hoppas jag att jobbet ringer mig och vill att jag ska jobba. Det skulle sitta hyvens att få jobba hela helgen. Faktiskt. Iofs ska jag hinna handla julklappar också, men det hinns nog ändå. Och till Fridas 5-års dag. :) Det är verkligen en självsäker unge, det gillar jag. Och jag uppmuntrar det. Ska man komma nån vart i livet så är grunden att man tror på sig själv. Och hon måste ha fått en massa självsäkra gener redan från start.


Nä, lika bra att hasa fötterna mot bingen. Ska kika lite i en helt obehagligt trist bok, hoppas det är ett sömnpiller så jag somnar. G´natt.

Presentation

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4
5
6
7
8
9 10 11
12
13 14 15 16 17 18 19
20
21
22 23
24
25
26
27
28 29 30 31
<<< December 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards