Liten, söt, ond...

Direktlänk till inlägg 12 januari 2011

LSO/ Dag 12

Av Paula - 12 januari 2011 16:59

Hello!! Jahh, det känns som att jag börjar piggna till. Kanske. Trots hostattacker här och där. Men jag sover som en kamel varje natt, hur många timmar som helst. Sweet. 


Nåja, hursom, idag har då jag och mini åkt tåget. Eller först bussen till stan, sen promenad till tåget, sen tåg upp till gällka. Tåget avgick 10:30, och sen blev det sent... Jag har varit himla förskonad från förseningar trots att jag åker massa tåg. Men vi ankom boden och där ropade konduktörn ut: -Ja, vi kommer stanna här i boden och invänta sena nattåget från stockholm... Vi avgår från boden 12.10. 

VAD???!!! Jag hann fundera på om tåget hade nog med kaffe och mat åt lilla mig och saga för att vi skulle överleva... Tåget ska ju vara FRAMME i gällivare 12.52, lite svårt om man står i boden till 12.10 Nåja, jag hann inte tänka så mycket mer när konduktörn återigen ropade: -Glöm det jag sa nyss, vi ska INTE vänta in nattåget, utan vi avgår nästan i normal tid. 

Vi blev en halvtimme sen till gällivare. Det är ju rätt ok. 


Jag hann lämna över saga och skynda mig till raring innan han åkte till jobbet, var ju lite måste så jag hann få nyckeln. Sen gick jag iväg och skulle få tag i Mr Skolchef i kommunen... Han skulle ju återkomma idag kl 13. Så jag stolpade iväg till kommunhuset och fick i receptionen höra att han "tryckt" ut sig på tjänsteärende, och skulle komma åter imorgon. Men jag hörde var han satt och gick och dubbelkollade, han var inte där. Crap. Inte har han svarat på mejlet jag skickade han heller. *morr*


Nåja, imorgon ska jag banne mig ha tag i han. Gumman måste ju få ett dagis. Faktiskt. Annars skiter det sig med min slutpraktik och mitt nya jobb. 


I övrigt. Jag är lite irri att jag är sjuk. Vill ju verkligen komma i form och träna. Men promenera kan man ju göra och det ska jag. Ska pälsa på mig nu och bege mig ut och spana i mitt nya hemställe. 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Paula - Lördag 5 jan 14:05

Den 29/12 2018 kl 23:42 föddes vår lille Thor. Värkarna började komma kl 01 på natten, och kl 04:30 åkte vi in då det var 4 minuter mellan. Fick där en sovdos då jag inte sovit på 2 nätter och fick några timmar välbehövlig sömn på morgonen. Ö...

Av Paula - 27 december 2018 07:46

En milstolpe avklarad, dvs ingen bebis på julafton! Såg däremot att en av mammorna i mammagruppen fick en söt liten son på julafton. Hon var den som var beräknad först av oss mammor, sen är det min tur. Få se om den ordningen håller i sig eller om nå...

Av Paula - 23 december 2018 14:08


Kallt ute och ingen bebis på gång ännu. 10 dagar kvar. ...

Av Paula - 20 december 2018 23:46

Nu går tiden sakta. Eventuellt står den still... Jag är ambivalent. Å ena sidan är jag en smula less på att vara gravid nu. Känner mig stor, tung, osmidig osv... Å andra sidan känner jag mig inte redo ännu för en bebis?! Och hur ska jag hinna b...

Av Paula - 14 december 2018 07:48

Jisses vad denna graviditet har gått fort! Just nu känns det som att bebis kan komma när som helst. Mycket har hänt sen senaste blogginlägget. Jag och Maken var i en bilolycka. Fruktansvärt! Enorm smäll, efter en avåkning i snömodd rätt in i ...

Presentation

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7
8
9
10 11 12 13 14 15 16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30
31
<<< Januari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Liten, söt, ond... med Blogkeen
Följ Liten, söt, ond... med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se