Liten, söt, ond...

Direktlänk till inlägg 13 januari 2011

LSO/ Myselimys.

Av Paula - 13 januari 2011 20:23

Hej.Jaha? Hade ni tänkt läsa nå fränt nu? Det kan ni ju fetglömma. ;)


Nä, tänkte bara skriva lite om min dag.

kl 08:30 vaknade bredvid raring, kunde inte somna om, klev upp och gick ut.

kl 08:45 spatserade in på gällivare kommunhus för att leta efter Mr skolchef, han var ej anträffbar idag heller, men fick hans mobilnummer.

kl 08:50 ringde nämnda skolchef, och han svarade??!! Fick besked att han satt i möte och han ville jag skulle återkomma på eftermiddagen.

kl 09:00 somnade om bredvid raring som aldrig märkte att jag var iväg.

kl:10:00 rarings alarmsignal from hell väckte oss och han undrade förskräckt om inte jag skulle ha klivit upp för länge sen. ;) He he.

Sen var det kvalificerat mys för hela slanten då vi inte ses på en vecka igen.

kl: 13:24 kliver på tåget som skulle avgå för tio minuter sen.

kl: 17:50 ankommer luleå, 2 timmar för sent. Promenerar hem.

kl: 18:30 äntligen hemma, då ringer Mr Skolchef upp mig (så sent??). Och efter mycket information, prat, diskuterande osv så känner jag mig nöjd. Saga KOMMER att få en dagisplats som kommunen är skyldig att fixa. Så det hjälpte att jaga han med både mejl, mobilsvarsmeddelanden och personliga besök. Jag måste faktiskt hemskt nog erkänna att han verkade vara en vettig människa och bara det att han tar sig tid att ringa mig långt efter arbetstid gör att han hamnade på plus. Än så länge. Sedan önskade han mig hemskt välkommen till kommunen och önskade att han själv hade kunnat stå vid kommungränsen och överräcka blommor, för det var så kul att få nya invånare. (sicket fjäsk, men det gick hem hos mig).


Nåja, det var väl min dag. Typ.


Annars. Så är jag sådär superduperlycklig. Jag är så glad att jag hittat raring som jag passar så bra ihop med. Ibland känns det som att det var nyss vi träffades, ibland känns det som att jag känt han för evigt. Det känns bara så naturligt att vara med honom. Jag säger bara, ni ANAR inte hur bra jag har det. Han är jättefin. Pumlan + Brillmongot = sant. (ha ha ha, jag döööör). Så kärleksfullt. ;) Nå hur som helst, så ser jag fram emot en tid då allt lugnat ner sig för mig, med skolan som tar slut och nytt jobb och flytt osv... För då får jag och raring en bättre chans att mera vardagsumgås. Det blir nog najs.

 
ANNONS
 
Karin

Karin

14 januari 2011 12:52

Jag känner igen känslan. =) Jag är också där.. =)

http://fjarilkarin.blogg.se

Paula

14 januari 2011 13:42

Vad kul karin! :)

 
Ingen bild

maria

14 januari 2011 13:38

Jojjo. Jag glömmer aldrig mitt första telefonsamtal med min käre Jokkmokkare. Jag borde ha anat ugglor i mossen redan då, eftersom känslan var "Har inte vi känt varandra hela livet?"
Huvva!!!

Paula

14 januari 2011 13:43

Maria, ha ha, visst är det så. Jag föll en smula för min skånings dialekt. Den är så söt. ;) Hela han är söt. Visst är det underbart att ändå nästan känna varann utan och innan, utan att man gör det. Man bara vet, för man är så lika. :)

 
Ingen bild

maria

14 januari 2011 13:42

Kollade vem som är skolchef, och det är den jag trodde. Inte konstigt att han gjorde ett bra intryck, han ÄR trevlig!
Inte mer än rätt att han är trevlig när en inflyttare ringer!

Paula

14 januari 2011 13:44

Ja, blev så imponerad att han ringde mig på kvällen dessutom. :)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Paula - Lördag 5 jan 14:05

Den 29/12 2018 kl 23:42 föddes vår lille Thor. Värkarna började komma kl 01 på natten, och kl 04:30 åkte vi in då det var 4 minuter mellan. Fick där en sovdos då jag inte sovit på 2 nätter och fick några timmar välbehövlig sömn på morgonen. Ö...

Av Paula - 27 december 2018 07:46

En milstolpe avklarad, dvs ingen bebis på julafton! Såg däremot att en av mammorna i mammagruppen fick en söt liten son på julafton. Hon var den som var beräknad först av oss mammor, sen är det min tur. Få se om den ordningen håller i sig eller om nå...

Av Paula - 23 december 2018 14:08


Kallt ute och ingen bebis på gång ännu. 10 dagar kvar. ...

Av Paula - 20 december 2018 23:46

Nu går tiden sakta. Eventuellt står den still... Jag är ambivalent. Å ena sidan är jag en smula less på att vara gravid nu. Känner mig stor, tung, osmidig osv... Å andra sidan känner jag mig inte redo ännu för en bebis?! Och hur ska jag hinna b...

Av Paula - 14 december 2018 07:48

Jisses vad denna graviditet har gått fort! Just nu känns det som att bebis kan komma när som helst. Mycket har hänt sen senaste blogginlägget. Jag och Maken var i en bilolycka. Fruktansvärt! Enorm smäll, efter en avåkning i snömodd rätt in i ...

Presentation

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7
8
9
10 11 12 13 14 15 16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30
31
<<< Januari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Liten, söt, ond... med Blogkeen
Följ Liten, söt, ond... med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se