Liten, söt, ond...

Alla inlägg under januari 2011

Av Paula - 16 januari 2011 10:24

Ja, idag tog jag tag i min trötthet.

Ställde väckarklockan på 7, vaknade, snoozade 5 minuter, sen slog jag på tv:n för att piggna till. Ungefär då fick jag sms från en kollega som undrade om jag kunde komma och ta över halva hennes pass då hon kände sig dålig. Kom överens om att jag skulle komma in 11. (börjar 14.30 annars).


Då fick jag lite bråttom. Fort på med kläderna, iväg till solariet. (är helt övertygad om att det är mörkret som gör mig trött). Solade, fan så skönt det är för kroppen att få lite ljus på sig mitt i vintern. Sen hem, bytte om till löparkläder och drog iväg på årets första utomhus-jogg. Tog det VÄLDIGT sakta och lugnt då jag precis återhämtar mig från sjukdom. 5 km blev det och det var riktigt skönt. :) Hoppas nu bara att förkylningen/hostan inte återkommer.


Nu har jag duschat och packat med mig både lunch och middag och ska iväg till jobbet.


Känner mig MYCKET piggare nu efter löpning och solarium. Gillas!

Av Paula - 15 januari 2011 21:31

Fattar inte denna trötthet. *gäsp* Imorgon ska jag försöka bota min trötthet. Sådeså.


Jobbat kväll ikväll igen. Gick bra, dock lite kallt. Tur dom installerat bensinvärmare i bilarna. Guld värt i denna kyla. Jag gillar att jobba kväll med grabbarna. Är som hemtrevligt. Sista kvällspasset imorgon.


I övrigt så saknar jag kidsen.

  

Här är piff och puff. Taget förra helgen. Dom är verkligen bästisar dom där två. :) Här sitter dom för övrigt på köksbänken och glor när jag lagar mat.


  

Här sitter Saga och matar fluffis och lillan med morot. Dom lyckas alltid till slut rycka den från hennes händer. Giriga pälshögar. Saga gillar att mata dom.


Jag saknar min raring också. Han skickade precis ett supersött sms till mig. Man smälter ju. Han är så fin. Saknar att höra hans röst. Saknar sitta och pilla han i nacken och mysa med han. *suckar djuuupt* Har fortfarande pirr i magen när jag tänker på han. Önskar att alla fick uppleva denna lycka. :)


Nä, nu ska jag fortsätta le och sätta mig i soffan och glo tv. Puss.

Av Paula - 14 januari 2011 23:08

En del av mig vill trycka på paus, en del vill snabbspola... Jag jobbar denna helg. Och jag inser att det är nog sista gången för mig på det jobbet... CRAP! Känns så förbannat jävla trist. Känns så tryggt att kunna vikariera lite då och då och få alla uppdateringar och svamla med både kollegor och de andra. Även om jobbet ibland känns svårt och tungt, så har det massor med ljusa stunder också. Idag fick jag något av revansch och det fick mig att bli vemodig där på kvällen. Kommer jag trivas lika bra på det nya stället?

Det är många jag kommer att sakna. Det är klart.


Känns fan en smula pissigt alltså.

Av Paula - 13 januari 2011 20:23

Hej.



Jaha? Hade ni tänkt läsa nå fränt nu? Det kan ni ju fetglömma. ;)


Nä, tänkte bara skriva lite om min dag.

kl 08:30 vaknade bredvid raring, kunde inte somna om, klev upp och gick ut.

kl 08:45 spatserade in på gällivare kommunhus för att leta efter Mr skolchef, han var ej anträffbar idag heller, men fick hans mobilnummer.

kl 08:50 ringde nämnda skolchef, och han svarade??!! Fick besked att han satt i möte och han ville jag skulle återkomma på eftermiddagen.

kl 09:00 somnade om bredvid raring som aldrig märkte att jag var iväg.

kl:10:00 rarings alarmsignal from hell väckte oss och han undrade förskräckt om inte jag skulle ha klivit upp för länge sen. ;) He he.

Sen var det kvalificerat mys för hela slanten då vi inte ses på en vecka igen.

kl: 13:24 kliver på tåget som skulle avgå för tio minuter sen.

kl: 17:50 ankommer luleå, 2 timmar för sent. Promenerar hem.

kl: 18:30 äntligen hemma, då ringer Mr Skolchef upp mig (så sent??). Och efter mycket information, prat, diskuterande osv så känner jag mig nöjd. Saga KOMMER att få en dagisplats som kommunen är skyldig att fixa. Så det hjälpte att jaga han med både mejl, mobilsvarsmeddelanden och personliga besök. Jag måste faktiskt hemskt nog erkänna att han verkade vara en vettig människa och bara det att han tar sig tid att ringa mig långt efter arbetstid gör att han hamnade på plus. Än så länge. Sedan önskade han mig hemskt välkommen till kommunen och önskade att han själv hade kunnat stå vid kommungränsen och överräcka blommor, för det var så kul att få nya invånare. (sicket fjäsk, men det gick hem hos mig).


Nåja, det var väl min dag. Typ.


Annars. Så är jag sådär superduperlycklig. Jag är så glad att jag hittat raring som jag passar så bra ihop med. Ibland känns det som att det var nyss vi träffades, ibland känns det som att jag känt han för evigt. Det känns bara så naturligt att vara med honom. Jag säger bara, ni ANAR inte hur bra jag har det. Han är jättefin. Pumlan + Brillmongot = sant. (ha ha ha, jag döööör). Så kärleksfullt. ;) Nå hur som helst, så ser jag fram emot en tid då allt lugnat ner sig för mig, med skolan som tar slut och nytt jobb och flytt osv... För då får jag och raring en bättre chans att mera vardagsumgås. Det blir nog najs.

Av Paula - 12 januari 2011 19:02

Nu har jag traskat runt samhället. 


För min intresseklubb kan jag meddela att jag gick denna väg:

Från raring uppför backen (ni fattar vilken backe??!!), sen bron över parkgatsleden, förbi hedskolan, nerför backen till tunneln under vägen, upp på silwerbrandshöjden, ner till sjukhuset, runt sjukhuset, in i pluppskogen, över vassaraälven, förbi campingen, kulturstigen efter älven, över järnvägen, förbi ettöreskyrkan, upp över gångbron över järnvägen och hem till raring igen... 

Vädret: -10 grader, lätt snöfall och vindstilla. 

Klockan säger: 1 timme 4 minuter, 335 förbrända kalorier, varav 37% från fett, snittpuls på 125 slag/minut.


As if u care!! Ha ha, nä en dusch nu kanske. Blev ju varm av dom få backar som jag traskade över. :) 

Av Paula - 12 januari 2011 16:59

Hello!! Jahh, det känns som att jag börjar piggna till. Kanske. Trots hostattacker här och där. Men jag sover som en kamel varje natt, hur många timmar som helst. Sweet. 


Nåja, hursom, idag har då jag och mini åkt tåget. Eller först bussen till stan, sen promenad till tåget, sen tåg upp till gällka. Tåget avgick 10:30, och sen blev det sent... Jag har varit himla förskonad från förseningar trots att jag åker massa tåg. Men vi ankom boden och där ropade konduktörn ut: -Ja, vi kommer stanna här i boden och invänta sena nattåget från stockholm... Vi avgår från boden 12.10. 

VAD???!!! Jag hann fundera på om tåget hade nog med kaffe och mat åt lilla mig och saga för att vi skulle överleva... Tåget ska ju vara FRAMME i gällivare 12.52, lite svårt om man står i boden till 12.10 Nåja, jag hann inte tänka så mycket mer när konduktörn återigen ropade: -Glöm det jag sa nyss, vi ska INTE vänta in nattåget, utan vi avgår nästan i normal tid. 

Vi blev en halvtimme sen till gällivare. Det är ju rätt ok. 


Jag hann lämna över saga och skynda mig till raring innan han åkte till jobbet, var ju lite måste så jag hann få nyckeln. Sen gick jag iväg och skulle få tag i Mr Skolchef i kommunen... Han skulle ju återkomma idag kl 13. Så jag stolpade iväg till kommunhuset och fick i receptionen höra att han "tryckt" ut sig på tjänsteärende, och skulle komma åter imorgon. Men jag hörde var han satt och gick och dubbelkollade, han var inte där. Crap. Inte har han svarat på mejlet jag skickade han heller. *morr*


Nåja, imorgon ska jag banne mig ha tag i han. Gumman måste ju få ett dagis. Faktiskt. Annars skiter det sig med min slutpraktik och mitt nya jobb. 


I övrigt. Jag är lite irri att jag är sjuk. Vill ju verkligen komma i form och träna. Men promenera kan man ju göra och det ska jag. Ska pälsa på mig nu och bege mig ut och spana i mitt nya hemställe. 

Av Paula - 11 januari 2011 12:14

Ny dag idag. Nya tag.


Status:

  • Lämnat saga på dagis.
  • Promenerat 1 timme.
  • Pratat med ett gäng olika kommunanställda på min nya hemkommun.
  • Skickat ett halvargt mejl till skolchef i ovannämnda kommun.
  • Duschat och ätit lunch.

Känner mig svinseg. Sovit typ nästan 10 timmar inatt med det känns som att jag inte riktigt är med idag. Kul då att jag ska på seminarium om mindre än 50 minuter...


Fortfarande sjuk är jag. Halsen är bättre. Men hostan har blivit värre. Nåja. Skam den som ger sig. Hellre sjuk nu än under sommarens springsäsong. ;)


Dags att göra sig i ordning.

Av Paula - 10 januari 2011 21:01

Ikväll torskade jag på kolhydraterna. Illa. Riktigt dåligt.


MEN. Nu jävlar.


*kavlar upp ärmarna*


FFS. Enough. Nu rensas alla frestelser bort. Så enkelt är det. :@


I övrigt har jag och saga haft en myspyskväll. Saga har sjungit och spelat xylofon till mig. *stolt* Hon är såååå duktig!!


Imorgon är det seminarium på skolan. Sen är den kursen slut. OCH, sen mina vänner börjar "the hell". Med examensarbete. Jag kommer äta, sova och bajsa vetenskapliga artiklar. Bara så ni vet. SÅ, måndag den 17 januari förvsvinner jag. Återkommer i slutet på mars. Adjö.

Presentation

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7
8
9
10 11 12 13 14 15 16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30
31
<<< Januari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards