Liten, söt, ond...

Alla inlägg under januari 2011

Av Paula - 3 januari 2011 21:21

Jiiiises. Jag är sååå matt. Kladdkakan i kylen riktigt ropar på mig... *dreggel*


Kokar en stooor kopp te, så kanske det blir bra.... Beach 2011.


Kämpa.

Av Paula - 3 januari 2011 18:51

Jajjomen. Dag 3 utan kolhydrater. Går rätt fint. Var och tränade idag, för mommo var förbi så jag passade på tigga till mig en timmes barnvakt av henne. Till gymmet för lite egentid och 8 km löpning. Kändes fint för både kropp och själ. Vägde mig också idag, var ju inte så blodigt farligt. 55,4 kg. Räcker om jag droppar 3 av dom sen är jag nöjd. ;)


Sen har jag och kidsen varit och handlat mat och vi passade på att köpa Jays skiva (idolvinnaren). Jennifer ville ha den, och jag med. :)

Saga ville ha pepparkakor, så hon fick en burk såna. Hon behöver minst ett ton för att bli snäll. (saga är i trotsen... idag har hon dock varit relativt snäll, förutom att hon helt sonika, utan anledning nyss gick och sopade till sin storasyrra...) Dessa 3-års hormoner... Tur det går över.


Och. Jag har även tackat ja till en lägenhet idag. Så jag vet min nya adress. :) Idag fick jag även hämta lite kartonger hos kusin, så första kartongen är packad med grejor som ska skänkas till återvinningen. Känns som att det kliar i hela kroppen efter att packa mera. Men jag tar nog det lite lugnt. Har ju 2 månader på mig att packa.


Nä, dags att titta nyheterna, sen humpa ner lite barn i badet.

Av Paula - 2 januari 2011 21:12

Idag var det riktigt VARMT ute. (läs: -8 grader). Jämfört med flera veckor kring -15 -20 grader så känns det milt. Vi passade på att dra in till stan för att premiäråka Grisen.


  

Saga och frida vågade åka utan mamma, dock tillsammans, efter att jag åkte med dom ett gäng gånger. Här är dom på väg upp på grisen.


  

Jennifer står och väntar på att småsyrrorna ska åka iskanan.


  

När jag fotade, så var faktiskt ungarna i bild, men kameran är lite slow... (fucking kass mobilkamera), men då fattar ni att det går undan i kanan. ;) Hjälm är ett MÅSTE.


  

Sen var i lekparken i stadsparken, jennifer passade på att öva sina klättrartalanger.


  

Saga åkte mera vanlig kana.


Hur som, himla sweet att kunna vara ute i friska luften utan att frysa stjärten av sig.

Angående stjärt, min jättestjärt (nä, den är rätt bra, men försökte få en fin övergång där... he he)... Hur som, för att inte spåra iväg totalt efter julens frosserier så är det nu kolhydratstopp för mig. Är inne på dag nummer 2 (som säkert många andra) och det känns en smula jobbigt idag.

Helst när stortjejen bakade detta ikväll:

  

Kolhydratbomb: Kladdkaka, grädde och strössel...

Den såg och luktade otroligt god ut. Mumms. Men icket. Jag drack lite vatten... *snyft*


Beach 2011. (<--- sagt av hon som ska flytta till gällivare där sommaren varar ungefär i trekvart). Yeeeey!! Lika bra säga Solarium 2011 då... ;)


Hö hö, jag har en smula kolhydratabstinens. Jajjomen. Ska bälja i mig en stor balja te så kanske det går över. Pussen.

Av Paula - 1 januari 2011 11:57

Imorgon ska vi försöka komma upp tidigare än idag... Jag var tapper och ställde väckarklockan på 10. Men nej, inte orkade jag. Saga låg och sov så sött bredvid mig, fick lyfta över henne till min säng pga hosta inatt. Men kring 11 klev vi upp. Jag och Saga. Sen klev frida upp också. Ännu ligger Jennifer och sover. Hon är nog trött.


20110101 idag.


Ett sprillans nytt år. Massa nya möjligheter. Nytt hem, nytt jobb, förhoppningsvis nya vänner och en fin framtid med min raring. :)

2011 kommer bli ett riktigt bra år. Det tror jag.

Av Paula - 1 januari 2011 00:41

Här kommer lite bilder från vår nyårsafton.


  

Vi började med sovmorgon och soffmys. Man ska ju inte stressa fram en bra dag. :)


  

Under dagen har Frida och Saga målat massor, och ritat. (och vi har ätit godis hela dagen också...)


  

Frida är charmigaste ungen på planeten.


  

Saga hon är sötast.


  

Jennifer är störst och bäst. ;) Och hon har roat sig idag med att spela nintendo och sitt nya hästspel till datorn.


  

Sen åt vi en smaskens tacomiddag och skålade i vatten/julmust och mjölk. Saga skulle nog önska sig en egen ko om hon förstod att mjölken kommer från korna. Jisses vad ungen älskar mjölk. :)


Vi såg lite film tillsammans, Monsters Inc valde Saga idag. Himla bra film, trots att man sett den ett gäng gånger.


  

Sen gick vi ut och tände tomtebloss och marschaller på bron.


  

Frida tyckte det var lite läskigt i början, men sen ville hon ha fler och fler.


  

Saga var helt fascinerad.


Sen trodde jag ett tag att kidsen inte skulle orka vara vakna till 12. Planen var att åka till stan och kolla fyrverkerierna. Men dom fick energi, och började leka veterinär i hallen krin 22-tiden, och då gick tiden fort. Och min hall blev full i allehanda djur. Sagt av Frida under leken:

-Nä tyvärr Saga, renis är jättesjuk, du kan gå till väntrummet där och vänta, där finns leksaker... (Angående att renen renis inte kunde komma och leka med saga...) Ha ha, jag vill också ha sån fantasi.

  

Frida lyssnar på sjuka Renis. Antar att det är tarmproblem han lider av med tanke på placering av stetoskop. Eller kanske lider han av ett vandrande hjärta? ;) Sötunge.


  

Sen orkade vi som sagt oss in till stan för att inspektera nyårsfyrverkerierna. Det är MASSA år sen jag själv såg dom i stan, och jag var nog minst lika imponerad som barnen, eller mer.


  

Saga tyckte det smällde en del, och hon ville upp i famnen. Är ju säkrast där. :) Superfina fyrverkerier, och barnen var som sagt otroligt exalterade.


Men nu är det dags att bege sig mot sängen. Är rätt trött jag med. Barnen är redan nattade. Och jag gissar att det återigen blir sovmorgon imorgon. Helt underbart att vara LEDIG. Ska ta och ringa raring först. Fick ett sting av saknad när jag styrde bilen hemåt från stan, hade varit mys att ha han här, men den tiden kommer också.


Sov gott, och hoppas att ni alla är välbehållna och börjar det nya året på ett bra sätt. PUSS.

Presentation

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7
8
9
10 11 12 13 14 15 16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30
31
<<< Januari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards