Liten, söt, ond...

Alla inlägg under mars 2011

Av Paula - 10 mars 2011 18:51

Jahojj... Går ju finemangs här. Dock har mitt kartong-upp-packande stannat av lite... Bara 3 kartonger kvar, vill ju spara lite på dom så jag har nåt att göra. ;) (läs:Paula blev lite trött och orkar inte).


I övrigt så har jag varit på anställningsintervju idag. Det KÄNDES bra. Hur det gick vet man ju inte ännu. Jag TROR att det gick vägen, magkänslan säger det. Så nu efter att ha funderat och funderat och funderat lite till, så hoppas jag verkligen att dom nappar på mig. Faktiskt. Även om jag hela tiden tänkt annat, så lät deras erbjudande sjukt jävla nice. Jag håller tummen.


Sen har jag vart och lunchat med raring, smaskens mat bjussade han på. Efter det gick jag och mini på en liten promenad i solen efter jag hämtat upp henne från dagis. Nu kan man nog säga att hon är färdig med inskolningen på sitt nya dagis, hon trivs himla bra. Jättefina fröknar, och supersöta kids. :) Dom bjöd mig på semla i förrgår, som barnen hade bakat. Sånt gillas. Är hemtrevligt där. Överlag så tycker jag alla jag stött på hittills i gällivare är hemtrevliga och snälla och hjälpsamma.


  


  

Superfint väder. :)



Av Paula - 8 mars 2011 20:30

Nu är jag inte längre kustbo...


Tänkte bjussa på lite pics från flytten i lördags. Fotograf till de flesta bilder är Jennifer (8 år) som fick i uppdrag att dokumentera och ta så mycket bilder hon ville med min kamera.


  

"Renis" och Frida är redo för flytt.


  

Bror och Jag. Datorn är på väg att bli nerpackad i kartong.


  

Malin jobbade på fint som flyttkvinna. :)


  

Fluffis och Lillan redo att åka transportbur hela 25 mil.


Börjar bli tomt...

    

Bror bär ut ihopfälld kaninbur.


    

Jag och Frida kopplar lös boxern.


    

Mannen på liften är härmed utnämnd till Världsmästare på "få in allt jävla möjligt på en ologiskt liten yta"... ALLT rymdes inne i lastbilen. ALLT!! Hade jag lastat har jag behövt 3 släpvagnar till för att få med allt. Faktiskt.


    

En suddig fotograf framför kameran. Jennifer. :)


  

Redo för avfärd med lastbilen.


  

Självklart är "Renis" med.


  

Mina co-drivers, frida och jennifer.


  

Dom var ett bra sällskap hela vägen.


    

Stoj och lek i fridas och sagas nya rum. Lite kaos i början.


  

    

Jag älskar dessa tapeter i min nya hall. Var mest skeptisk till dom när jag valde dom, men uppe på väggen är dom så sjuuukt jävla snygga. Gillar!!


    

Mitt kök. Jättefina tapeter där med. :)


  

Jennifers nya rum, hon valde samma tapeter som i sitt gamla rum.


  

Sagas och fridas rum, lite mindre kaos. Dom har ockå jättesnygga tapeter.


  

MItt datahörn i vardagsrummet. Återigen, fina tapeter som fan. :) Jag valde helt rätt där i tapetbutiken. Tur jag hade bra smakråd med mig.


  

Jag har en enorm tall utanför fönstret, hur mysigt som helst att ligga och lyssna när det blåser. Jag gillar den.


  

Mitt nya badrum. Hur mysigt som helst med djup fönsterbräda ovanför badkaret. Där kan man tända ljus och mysa. :)


Tack alla ni som hjälpte under flytten. Det gick förvånansvärt smidigt.


Jag trivs jättebra i min nya lägenhet. Den är mycket hemtrevligare än den gamla och mycket mysigare planlösning. Sover gott gör jag också. Inga grannar som skriker och lever om på småtimmarna. Sweet.


Känns dock fortfarande overkligt att gå ut från lägenheten och inse att man befinner sig i en helt annan kommun än vad man är van vid. Det tar nog ett tag för hjärnan att fatta att man flyttat. :)

Av Paula - 4 mars 2011 22:23

Nu gäller det... Sista kvällen/natten i denna lägenhet. Imorgon bär det av mot en annan kommun, ny adress, nytt hem. Har packa som en dåre, skurat skåp osv...

Vill bara grina. Detta känns tungt.


Vemodigt som fan. Stor klump i magen. Likväl som jag ser framemot allt, så är jag lite rädd. Och ledsen. Och glad. Ni ser, en massa känslor. Årsdagen för pappa idag också, 21 år sen han dog... :( Alltid på sportlovet.


Men mest är jag nog bara trött. Trött på kartonger. Trött på packa. Trött på oordning. Imorgon kör jag och flickorna lastbilen upp, ska bli riktigt skönt. Hoppas allt ryms.


Passar på att tacka alla som kommer och hjälper imorgon, ni är guld värda. Kommer inte ha internet direkt i nya lyan, så jag blir "offline" ett tag. Kan behövas så jag får ordning på grejerna.


Kommer sakna er ALLA. Mest av allt min fröken A. Men jag kommer och hälsar på, var så säker. Annars så går det tåg upp till gällka, så om ni har vägarna förbi så kom och hälsa på.


Puss på er, hejdå Luleå.

Presentation

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24
25
26
27
28 29
30
31
<<< Mars 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards