Liten, söt, ond...

Alla inlägg under april 2011

Av Paula - 11 april 2011 18:26

Det känns lättare nu. Ibland behöver man lätta på hjärtat och ventilera sina knasiga funderingar.


I mycket fungerar och tänker vi så lika, men på andra områden så annorlunda... Och, det tar tid att lära känna en människa ner till grunden. Men det tar sig. :) Ett par timmars diskussioner och bollande fram och tillbaka med tankar ger otroligt mycket.


Men i gengäld är jag toktrött nu. Men det gör inget. Helt klart värt det. Huvudsaken är ju att man tar hand om problem och hinder tillsammans.


Nu ska jag försöka orka motivera mig själv till att gå och träna. *gäsp* Om en liten stund. ;)

Av Paula - 9 april 2011 20:25

    Kidsen i backen. Var fint före. Lite blöt snö, men annars bra.


  Frida kom och satte sig och solade med mig lite då och då. Hon blev så trött i lillbenen när hon åkte. I slutet så började hon att försöka hoppa i backen också... Jisses.


  Det var sjukt nice väder. :)


  Vi tog en liten matpaus...



... och en glasspaus.

   Jag hade kunnat sitta och sola hela dagen. Helt utan problem. Så mysigt sitta på soliga verandan, lyssna på musik och folk som pratade och skrattade. :)


Nästa år ska jag också ha en utrustning så jag kan åka. Sådeså.


Av Paula - 9 april 2011 14:54

Jag har precis vart på dundret med storflickorna i några timmar. Underbart väder och bara skitjävla bra. Det är BRA. (lägger upp bilder sen)


Nu till ANUS.

Min raring har i ungefär ett halvår pratat om en tripp söderut till midsommar, och velat att jag ska både vara ledig och barnledig så jag kan hänga på. Idag så när jag då fått reda på att jag kommer ha 3 dagar ledigt så tänkte jag boka biljetter så jag kan följa med... Men näääädå. Då ska det helt plötsligt funderas och kollas och tänkas osv... JAHA?? Jag funkar såhär: Antingen gör man nåt, eller inte. Och i och med att det nu helt plötsligt blev tvunget att fundera en massa från hans sida, så då skiter jag i det. Liksom ursäkta mig för att jag satan i helvete försöker göra nåt så att jag också får träffa hans familj/vänner. Då kan jag lika gärna ligga hemma och pilla navelludd hela midsommar. Jag är formligen ALLERGISK mot karlar som inte kan låta tjejen ta egna initiativ och boka en resa... Nä, han skulle ju kolla allt... Jo jo. Kolla allt då, och åk jävla själv. Tänk vad trevligt det hade varit om det hade låtit såhär:

-Nä men gumman, vad kul att du har fixat så att du är barnfri, och vad kul att du fick långhelg så vi kan åka tillsammans ner dit.  Men nä, istället sägs det bara att det måste funderas och kollas... (och då har han alltså i ett halvår sagt att midsommar SKA han ner...) Men inte med mig tydligen.


Visst. Han säger att han tycker om mig. Jag får väl vara nöjd då. Själv sa jag att jag älskade honom i januari... (nä, jag fick inget svar på det). Nåja. Orka bry sig. Ska fara och köpa 3 ton godis och tröstäta. Jag duger ju ändå inte till nåt. Bara en massa kritik jämt.

Av Paula - 8 april 2011 22:28

  • Första veckan på praktiken klar.
  • Fredag.
  • Kidsen nattade.
  • Jag trött...

I övrigt så har jag blivit bjuden på våfflor hos A och Saga idag. Smaskens. Skönt att få färdig middag utan att behöva laga den själv. Spelade en omgång memory med saga också innan jag gick hem och torskade mot ungen... Får skylla på att huvudet är fullt av ny info och nya lärdomar från första veckan på praktiken.


Återigen så trivs jag hyvens än så länge. Dom verkar vara ett himla härligt personalgäng på avdelning 6. Hade ett litet "aha-moment" igår. Och insåg då igen att jajjomen, jag har valt rätt yrke, och jag har nog gjort rätt som tackat ja till jobbet också.


Idag fick jag för övrigt mitt sommarschema hemskickat. Inte en enda helg behöver jag jobba iaf till början på september. SWEEEET. Hade till och med några 3-dagars ledigheter. Underbart. Hinner även gå 2 veckor bredvid den ssk som jag ska vikariera för i sommar. Får se sen till hösten vart jag blir placerad. :)


Nu gäller det bara att fixa läkemedelsräkningen och sista omvårdnadstentan. Måste börja plugga till dom. Gaaah.

Men, nu ska jag hur som helst iaf lägga mig på soffan och se om jag orkar hålla mig vaken till raring kommer hem. MYS.

Av Paula - 6 april 2011 22:52

Jag har tur som har så fina vänner. Sådeså. Det värmer.


I övrigt. Trött som en kamel. Tur är att jag har sovmorgon imorgon. Kvällspass på praktiken. Så det blir träna på förmiddagen.


NU sängen. T r   ö    t    t    .    .    .



Av Paula - 3 april 2011 21:36

Nu har jag bott här uppe en månad. Sånär som på 2 dagar... Sjukt vad tiden går fort... Och idag är det precis 2 månader kvar till jag är klar med utbildningen. Fyller år om 2 månader också. :)


I helgen var alla kidsen hemma. Vi drog på premiär upp på dundret.


 Frida redo för backen. Hon åkte den minsta liften, där hon fick hålla i ett handtag och åka upp en bit i backen. Gick jättebra för henne.


    Jennifer åkte i den lilla liften till en början. Sen vågade hon prova stugliften, och det gick jättebra. Första gången hon åker bygellift, så det är kul att det gick så bra. Sen åkte hon i den lättare av dom 2 nerfarterna. Imponerad blir jag. Och sugen på att åka blev jag också.


Jag och Saga höll oss till pulkbacken där vi åkte snowboogie. Raring kom och joinade oss också, och nu måste ju både han och jag börja åka slalom, är ju dumt att låta bli när man är granne med backen. :) Frida berättade att hon kunde lära E att åka, vad hon är snäll. ;)


  Sötsaga. :) Jennifer syns där i bakgrunden också.


  Vi väntar på korvglöd. Det är så sjukt gott att äta korv och dricka kaffe när man är ute på vintern.


  Min fina E och slalomåkarna. :)



Imorgon börjar för övrigt den sista verksamhetsförlagda utbildningsperioden... 2 månader. Sen är det klart. Ska bli sjukt kul att få komma ut och lära sig grejer igen. Har ikväll hållit på att sätta alla papper i ordning och göra allt klart för imorgon. Lattjo. Inga mer föreläsningar. Inga mer seminarier. Inga mer kursintro. Det närmar sig... :)  

Av Paula - 1 april 2011 20:13

Dagens Crap:

Torskade på läkemedelstentan... kom på felet i bilen på väg från stan... Bra paula. Bättre lycka nästa gång. Äckligt vad sur jag var på mig själv. Dumma jag.


Dagens Weeey:

C-uppsatsen är godkänd och ska bara skickas in till publikation nu. :) Förbannat skönt att lägga alla artiklar och tonvis med papper bort, på en hylla, och inte se skiten. 2,5 månads slit är över. :D


NU, ett bad. Och fredagsmys.

Presentation

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5
6
7
8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards