Liten, söt, ond...

Direktlänk till inlägg 28 juni 2011

LSO/ Midsommar. Del 1.

Av Paula - 28 juni 2011 19:09

Som ni säkert vet så har jag varit bortrest över midsommarhelgen. (därav den totala bloggdöden under den perioden...) Vi drog till Malmö, jag och raring och spenderade en helt fenomenal midsommarhelg bland massa trevligt folk och en helt underbart fin stad.


Onsdagen plockades jag upp på jobbet och vi drog direkt mot kallax flygplats. Jag var äckelnervös trots 2 öl på vägen... Att flyga är inte min pryl. Raring höll på att få nekros i sin tumme då jag strypte åt all blodtillförsel på nämnda tumme när jag skulle "hålla handen i ren skräck under take-off". Hans kommentar: -Älskling... Skulle jag kunna få behålla min tumme, den är rätt blå nu... Han fick behålla den.


Nåja, ner till Sthlm, sen springa gatlopp till nästa flight och göra om den horribla starten och flyga ner till kastrup. Det formligen ösregnade där och vi tog tåget över till malmö och jag konstaterade att väldigt många på tåget pratade som raring (skånska). Sött.


Efter tåget hämtade en av rarings kompisar oss i sin fina lilla bil och skjutsade oss till en annan kompis hus där vi skulle få bo hela helgen. Bilen gick fort, trots regn och dålig sikt. ;) Väl framme var jag aptrött av både jobb hela dagen och nervösa flygfärder. Var himla skönt att ta sig en dusch och krypa till kojs... Då var kl sent, säkert kring 1.


Kl 6 dagen efter vaknade vi... Grattis. Kul när man är ledig.

Nåja, torsdagen var helt underbar. Hyrbil och iväg och upptäcka skåne (läs: raring ville visa mig överallt).


  Malmö sedd från en sida, fråga mig inte vilken.... (noll koll på väderstrecken).


Jag och raring åt glass-lunch på stället med godast glass. Och GOTT var det. Glassfabriken. Mums.

Jag hann träffa "svärmor" en snabbis på morgonen också, och hon gav mig en välkomstpresent. En söt top/blus som jag dock åkte och bytte mot en annan färg, för bleka jag passade inte i ljusbeige-rosa. Den fick bli jätterosa istället. Snäll svärmor. :)


Sen åkte vi till Smygehuk, sveriges sydligaste plejs. Där blev vi blöta av en jättevåg och jag plockade sten som minne. Fint som sjutton.


Vidare sen till ett underbart ställe som hette bokskogen.

Ett populärt ställe för motionärer med massa fina slingor och hur lummigt och romantiskt som helst.

  Raring spanar in kartan, och jag spanar in raring. ;)

  I den byggnaden fanns omklädningsrum och kafé. Där shoppade vi lite kaffe.

     Det kan man kalla en snygg byggnad för att inhysa svettiga motionärer.


   Denna lilla slemmiga krabat höll jag på att trampa på. Och det fanns gott om såna. Helt sjukt vad stora sniglar där fanns. Sött. :)


Sen åkte vi på en massa andra ställen och hann även besöka rarings "plast"-bror. Jättetrevlig var både han och hans familj. Underbar humor och roligt hade vi.

Sen var det banne mig dags för sängen och sova. (ja, jag sov iofs i bilen till och från också... man orkar ju inte med alla nya intryck).

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Paula - 6 november 2019 22:03

Ok. Till att börja med: livet känns så mycket bättre. Jag har börjat KBT, detta pga min låga tolerans för stress sen min ?gå in i väggen?- episod. Och min låga självkänsla. Och det har hjälpt! Bara att inse hur knasigt man tänker när man har låg ...

Av Paula - 17 september 2019 23:16

Jag har tagit en paus från FB. Av flera anledningar: Det tar för mycket tid, och man sitter jämt där och dumglor. Jag gör för många inlägg, och detta tror jag bidrar till att min make ?följer? mig där, och då anser sig uppdaterad och inte beh...

Av Paula - 10 september 2019 21:52

Jag är så glad att jag kommit igång ordentligt med träningen. Jag mår så gott av det. Under sommaren har det blivit 3 pass i veckan, men nu när jag har varit ensam har jag bara mäktat med 2 pass i veckan. Idag var det nypremiär på gymmet. Körde 2...

Av Paula - 8 september 2019 22:26

Ok, sen mitt förra inlägg har det bara varit en kamp för att klara vardagen. Ensam med en 8-månaders bebis, 2 hundar, ett hus och en kommunal budget att knåpa ihop. Och lägg därtill att bebisen håller på att skaffa en till tand och INTE sovit hela nä...

Av Paula - 1 september 2019 22:21

Länge sen sist! Jag har prioriterat familjelivet och semester. Sommaren började rätt knackigt. Det var en omställning för oss båda att bägge var hemma samtidigt. Jag tyckte väl att han skulle kliva fram och ta ansvar, och han tyckte säkert att ja...

Presentation

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7
8
9
10
11
12
13 14
15
16
17
18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28 29 30
<<< Juni 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards