Liten, söt, ond...

Direktlänk till inlägg 25 juli 2011

LSO/ Terve.

Av Paula - 25 juli 2011 20:51

Börjar bli en vana att uppdatera på måndagar... ;)


He skit ja i.


Hursom. Har återigen denna helg spenderat i en stuga, eller en by av stugor, varav jag och raring huserade i en liiiiten stuga som kallades "kojan". Hur fint som helst. Det är som fint med vänner som har stugor som man kan utnyttja. ;) Nåja, FEST var det. Liksom happening of the year... En otroligt blöt fest, och även om jag FÖRSÖKTE att inte bli megatankad så var det hela tiden någon som ställde fram något nytt flytande som höjde mitt promille i blodet ytterligare ett snäpp.


Som sagt, tankad.


Men, KUL som crap hade jag. Och jag badade bastu flera gånger, i flera olika bastun. Och simmade i sjön ut till flotten. Flera gånger.


Dagen efter var jag nog ännu full. Och det var inte lika festligt att man gick till sjön i regnet och frös och tvättade sig... Men piggnade till gjorde man. Inte många knop gjorde jag på söndagen. Jag sov, åt och sov lite till. Och mös med raring givetvis. Men ändå, sjukt trevligt hela helgen.


Somnade tidigt igår, även om jag sov nästan hela dagen. Men i gengäld är jag pigg idag. (kände mig ännu smått bakis tidigt på morgonen ännu, men kaffet fixade det).


Ikväll är jag ensam hemma med Saga. Känns mysko. Inte ofta raring inte sover här. Men nu har han besök från sin hemstad, och jag unnar honom så att hinna umgås med sitt sällskap, för jag vet hur det är att sakna dom man vuxit upp med. Jag är så glad att jag träffat raring. Jag har tack vare honom fått förmånen att lära känna flera fina människor. Det gillas. Han är helt underbar, för det mesta. ;)


Nä, nu ska jag njuta av att ha sängen för mig själv. Ska bädda ner mig under bägge täckena. :D


Till helgen blir det återigen en bortahelg, då ska jag och kidsen åka och husera hos Mommo som fyller år.

 
 
Ingen bild

maria

25 juli 2011 21:26

Helt underbar för det mesta....ja det stämmer nog på typen jag är typ ihop med sen snart fyra år också. Alla har sina fel o brister, men är dom bara bra för det mesta så duger det bra.

Paula

26 juli 2011 09:26

Håller helt med. Visst har man sina meningsskiljaktigheter, man kan inte alltid vara överens. Men, den mesta av tiden är känner jag mig så lyckligt lottad över att ha hittat en sån pärla, så då är det ju suveränt. :)

 
Ingen bild

Egirl

26 juli 2011 18:10

Det duger bra med bara måndagsinlägg och du verkar ha det såå bra. Det hade varit nåt allvarligt fel om man inte ser något fel eller någon brist på den andra parten eller att det inte finns några som helst meningsskiljaktigheter förhållandet. Grejen är bara den att man måste kunna bortse från de flesta av dem och istället kunna se det som är bra och positivt... Vad vore det för ett förhållande annars?? :-)

Paula

27 juli 2011 12:46

Helt rätt. Och jo, jag har det bra. Dock hade det varit skönt med lite semester.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Paula - 6 november 2019 22:03

Ok. Till att börja med: livet känns så mycket bättre. Jag har börjat KBT, detta pga min låga tolerans för stress sen min ?gå in i väggen?- episod. Och min låga självkänsla. Och det har hjälpt! Bara att inse hur knasigt man tänker när man har låg ...

Av Paula - 17 september 2019 23:16

Jag har tagit en paus från FB. Av flera anledningar: Det tar för mycket tid, och man sitter jämt där och dumglor. Jag gör för många inlägg, och detta tror jag bidrar till att min make ?följer? mig där, och då anser sig uppdaterad och inte beh...

Av Paula - 10 september 2019 21:52

Jag är så glad att jag kommit igång ordentligt med träningen. Jag mår så gott av det. Under sommaren har det blivit 3 pass i veckan, men nu när jag har varit ensam har jag bara mäktat med 2 pass i veckan. Idag var det nypremiär på gymmet. Körde 2...

Av Paula - 8 september 2019 22:26

Ok, sen mitt förra inlägg har det bara varit en kamp för att klara vardagen. Ensam med en 8-månaders bebis, 2 hundar, ett hus och en kommunal budget att knåpa ihop. Och lägg därtill att bebisen håller på att skaffa en till tand och INTE sovit hela nä...

Av Paula - 1 september 2019 22:21

Länge sen sist! Jag har prioriterat familjelivet och semester. Sommaren började rätt knackigt. Det var en omställning för oss båda att bägge var hemma samtidigt. Jag tyckte väl att han skulle kliva fram och ta ansvar, och han tyckte säkert att ja...

Presentation

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5
6
7 8 9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards