Liten, söt, ond...

Alla inlägg under augusti 2011

Av Paula - 2 augusti 2011 21:12

Sitter och lyssnar på musik från typ... Ja... 5-6 år tillbaka. Så roligt. Alla minnen kommer tillbaka. Nyskild, lite skakig på egna ben, men ack så glad jag var över att mitt liv började på nytt då. :)


På nåt sätt känns det som att allt blir bättre och bättre ju äldre man blir. (Paula är gammal och vis ikväll...) ;) Eller så är det bara att man har lärt sig från alla sina misstag och allt blir på nåt sätt enklare?


Nåja, hur som. Nu ska jag slänga ner min gratäng som har svalnat lite i massa lådor sen blir det borsta tanden och krypa till kojs. Imorgon är en ny dag på jobbet och jag har lite ångest över att det bara är en månad kvar på mitt schema... Sen blir jag placerad på ett annat ställe. Kommer sakna detta ställe. Faktiskt.

Av Paula - 2 augusti 2011 20:06

Nu har jag fått bilderna från sommaren. Lägger in lite favoriter.



Jag och Raring på väg ner till Malmö tror jag, eller om vi var på väg upp. Minns inte. Känns som en evighet sen, men det var ju bara några veckor sen.

  

Turning Torso. Sjukt hög kåk.

  

Paula letar sten i Smygehuk.

  

Ja, måste ju ha bevis på att jag varit där. ;) Romantiskt ställe, i mitt tycke. Salt vatten, vind, sol och raring med mig. Perfekt.

  

Jag och Raring sitter och pausar vid pildammen (hoppas det var så pölen hette...) Fint där med.

  

Hovrätten i Malmö. Snygg byggnad.


  

Och som en kontrast, helt plötsligt mitt ute i skogen, i norrbotten, förra helgen. :)


Har varit med om mycket kul denna sommar, är sjukt nöjd. Men till helgen ska jag bara vara hemma. Det ska bli skönt.


För övrigt så njuter jag just nu av en ENSAM hemmakväll. Bara jag i min lya. Lyssnar på musik och gör kasslergratäng så jag får matlådor för flera dagar. Enda smolket i bägaren är att jag blivit förkyld... Jag som hade tänkt ta mig en löprunda ikväll. Men icket. Nåja, soffan är rätt mysig att umgås med den också.


Kommer dock sakna raring när jag ska sova. Men han blir bara borta ett par dagar så det går nog hyvens.   

Av Paula - 1 augusti 2011 06:45

Känns skönt nu.


Efter lite tid för reflektion och egentid så har jag och raring kommit fram till att vi backar ett halvt steg tillbaka, och väljer en ny väg.


Fortfarande tillsammans och jag tror det är helt rätt väg. Som det varit nu i flera månader så funkar det inte. Men nu hoppas och tror jag att det kommer att bli mycket bättre. Glad iaf att vi båda tänkte lika och inte behövde kompromissa någon av oss. :)


NU dags för jobb.

Presentation

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2
3
4
5
6 7
8
9
10
11
12 13
14
15
16
17
18
19 20
21
22
23
24 25 26 27 28
29 30
31
<<< Augusti 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards