Liten, söt, ond...

Direktlänk till inlägg 12 oktober 2011

LSO/ Update.

Av Paula - 12 oktober 2011 22:09

Ja, jag är inne i ekorrhjulet på riktigt känns det som.

Upp 05.30, ut och rasta hunden, äta, jobba, hem osv...

Men, jag trivs.


Har oändligt med PAPPERSJOBB att hantera på jobbet, känns det som iaf. Nu när jag ska vara på samma plejs i ett helt år så är det massa jag måste ha koll på. Registreringar, läkemedelsgenomgångar, delegeringar osv. Har haft träsmak i röven hela dagen av allt sittande och bläddrande i papprena. MEN, det är kul det med. Känns fint när man börjar få lite ordning.


Annars då?


Nåjoo, var på banken igår. Är tydligen inga problem för oss att låna en massa pengar till ett gemensamt boende. Då får vi se om vi hittar nåt gemensamt då.


Idag var jag och sprang med hunden, och det gick fint. Funderar på om man skulle öka på distansen lite. Men vet inte om hunden skulle orka. Eller orka gör han ju, men han är ju bara ett år, man kankse skulle ta det lugnt med han. Han har då legat på sin filt i hallen sen springturen. En 6-månaders gammal pointer träffade vi på också, supersöt.


Blir fullt upp i helgen också. Jobb, barn och ett stycke sötsaga som fyller år. :) Måste fixa tårta med andra ord.


Nä, nu ska jag banne mig skutta ner i sängen. Imorgon ringer klockan 05.30 igen.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Paula - Fredag 14 dec 07:48

Jisses vad denna graviditet har gått fort! Just nu känns det som att bebis kan komma när som helst. Mycket har hänt sen senaste blogginlägget. Jag och Maken var i en bilolycka. Fruktansvärt! Enorm smäll, efter en avåkning i snömodd rätt in i ...

Av Paula - Söndag 28 okt 00:46


V31 nu. Och nu börjar det kännas tungt. Känner mig osmidig, tung, trött, hungrig och slut. Kan inte begripa hur jag ska klara 9 veckor till. Av och till känns det som att lungorna inte får plats och sammandragningarna kommer tätt vissa dagar. Då blir...

Av Paula - Söndag 21 okt 02:20

Ja jisses vad fort tiden har gått! Redan i v30. Jag är i slutet på jobbveckan och kroppen börjar säga ifrån. En av nätterna hade jag mycket sammandragningar och en blödning på morgonen, så det blev en premiärtripp till förlossningen. Allt såg b...

Av Paula - Söndag 7 okt 23:47


Fick höra idag att det finns en person som sprider illvilliga rykten om mig. Jaha, men varsågod. Har du då inget annat att göra med ditt liv så fortsätt sprida rykten om det ger dig någon sysselsättning. He bjud ja på. Men o andra sidan brukar ja...

Av Paula - Onsdag 19 sept 05:33

Jag ringde min förstfödda igår. 16- åringen. Och blir så förbluffad över hur VUXEN hon blivit. Min blyga lilla skruttunge! Vad hände? Hon låter så självständig och självklar på något sätt. Igår var hon på väg till gymmet och träna med sin...

Presentation

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3
4
5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19 20 21 22 23
24
25
26
27 28
29
30
31
<<< Oktober 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Liten, söt, ond... med Blogkeen
Följ Liten, söt, ond... med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se