Liten, söt, ond...

Direktlänk till inlägg 12 oktober 2011

LSO/ Update.

Av Paula - 12 oktober 2011 22:09

Ja, jag är inne i ekorrhjulet på riktigt känns det som.

Upp 05.30, ut och rasta hunden, äta, jobba, hem osv...

Men, jag trivs.


Har oändligt med PAPPERSJOBB att hantera på jobbet, känns det som iaf. Nu när jag ska vara på samma plejs i ett helt år så är det massa jag måste ha koll på. Registreringar, läkemedelsgenomgångar, delegeringar osv. Har haft träsmak i röven hela dagen av allt sittande och bläddrande i papprena. MEN, det är kul det med. Känns fint när man börjar få lite ordning.


Annars då?


Nåjoo, var på banken igår. Är tydligen inga problem för oss att låna en massa pengar till ett gemensamt boende. Då får vi se om vi hittar nåt gemensamt då.


Idag var jag och sprang med hunden, och det gick fint. Funderar på om man skulle öka på distansen lite. Men vet inte om hunden skulle orka. Eller orka gör han ju, men han är ju bara ett år, man kankse skulle ta det lugnt med han. Han har då legat på sin filt i hallen sen springturen. En 6-månaders gammal pointer träffade vi på också, supersöt.


Blir fullt upp i helgen också. Jobb, barn och ett stycke sötsaga som fyller år. :) Måste fixa tårta med andra ord.


Nä, nu ska jag banne mig skutta ner i sängen. Imorgon ringer klockan 05.30 igen.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Paula - Söndag 7 okt 23:47


Fick höra idag att det finns en person som sprider illvilliga rykten om mig. Jaha, men varsågod. Har du då inget annat att göra med ditt liv så fortsätt sprida rykten om det ger dig någon sysselsättning. He bjud ja på. Men o andra sidan brukar ja...

Av Paula - Onsdag 19 sept 05:33

Jag ringde min förstfödda igår. 16- åringen. Och blir så förbluffad över hur VUXEN hon blivit. Min blyga lilla skruttunge! Vad hände? Hon låter så självständig och självklar på något sätt. Igår var hon på väg till gymmet och träna med sin...

Av Paula - Fredag 14 sept 13:40

Äntligen är valet över, och jag och maken drog iväg till solen dagen efter. Jag var inte alls sugen på att åka med tanke på att det har varit så struligt hemma. Men väl här så känns det bra. Det var nog välbehövligt med miljöombyte. Enda nackdele...

Av Paula - Fredag 7 sept 00:22

Har varit till doktorn idag. (Ja eller igår). En ren glädje! En doktor som jag träffat på via mitt jobb för något år sedan och som jag fick en sån otroligt fin kontakt med. Och nu träffade jag honom som min doktor, vilken lycka. Vissa personer är...

Av Paula - Onsdag 5 sept 00:47


Nu orkar jag inte gräla mer. Jag får gilla läget. Sitta still i båten och se vad som händer. Jag vet att grunden till allt detta är att mannen ska åka bort och jobba, och det känns som att han lämnar mig. Medan jag blir ensam med allt ansvar. Då vill...

Presentation

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3
4
5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19 20 21 22 23
24
25
26
27 28
29
30
31
<<< Oktober 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Liten, söt, ond... med Blogkeen
Följ Liten, söt, ond... med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se