Liten, söt, ond...

Direktlänk till inlägg 22 oktober 2011

LSO/ Gnällkärring...

Av Paula - 22 oktober 2011 13:56

Så känner jag mig idag. Har varit på ett kasst och stingsligt humör idag... Fått pyttelite gjort. Handlat BEBIS-kläder!! (inte till mig själv). Sjukt vad roligt det var att handla småkläder! Nåja, hursom, i samma veva köpte jag en ny vintermössa till Saga, och det var inte det lättaste. Hon VILLE INTE prova och inte ha nåt alls...


Sen gick hon ändå och hämtade själv en av mössorna vi provat, så den fick det bli.


Men i alla fall så har jag vart fräsig mot raring idag. Bara för att han ställde lite frågor medan jag var upptagen med annat. FRÄS!!

Kom på sen att jag är nog lack för att jag inte fått träna på länge. Känner mig som i ett fängelse. Jobbar jag inte så måste jag sitta hemma med Saga, och då kan jag inte träna. På veckorna är hon alldeles för trött för att hänga med på gymmet efter jobb. Och det förstår jag. Men då kan inte jag heller träna, och det suger. Ibland funderar jag om jag också skulle söka jobb i gruvan och jobba varannan vecka, då skulle man ha tid och möjlighet att träna...


IKVÄLL, ska jag träna, sådeså. Då blir det löprunda, och då blir humöret mycket bättre. Funderat på om man skulle skaffa en motionscykel igen att ha i vardagsrummet, men det finns ju fan ingen plats... Såvida jag inte avvecklar fotöljerna... Och det vill jag inte. För dom behövs. Men hade jag haft en motionscykel så hade jag kunnat träna på veckorna, på kvällarna när Saga har somnat.


Nåja, Saga mår bättre idag iaf. Hon har inte lika ont. Men det har kletat ganska mycket från ena örat, så frågan är om trumhinnan har spruckit. Hennes Pappa tyckte hon skulle till doktorn, så han har bokat en tid kl 16. Får se vad dom säger.


SEN SKA JAG TRÄNA!! Tills jag jävla har blodsmak och är svimfärdig, sådeså. Endorfiner vill jag ha, massor.


Imorgon är det dags för rarings överraskning!! Ska bli så kul att se vad han säger. :)

 
ANNONS
 
Ingen bild

Egirl

22 oktober 2011 14:37

Vet du... man FÅR fräsa ibland och du vet ju faktiskt vad det beror på oxå. Dom kan behöver en sjuksyster nere i gruvan??? :-) Att hoppa hopprep inomhus, är det nåt som man kan göra istället om en motionscykel inte får plats, eller det kanske tar i taket?? För att hoppa hopprep är GRYMT jobbigt!! :-)

Paula

22 oktober 2011 15:15

Ja, hoppa hopprep är jobbigt!! Men jag vet inte vad mina grannar under mig skulle tycka om det...

 
Ingen bild

Egirl

22 oktober 2011 21:09

jaa då var det ju det då!!! :-/

Paula

23 oktober 2011 21:26

Mmm precis...

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Paula - Söndag 28 okt 00:46


V31 nu. Och nu börjar det kännas tungt. Känner mig osmidig, tung, trött, hungrig och slut. Kan inte begripa hur jag ska klara 9 veckor till. Av och till känns det som att lungorna inte får plats och sammandragningarna kommer tätt vissa dagar. Då blir...

Av Paula - Söndag 21 okt 02:20

Ja jisses vad fort tiden har gått! Redan i v30. Jag är i slutet på jobbveckan och kroppen börjar säga ifrån. En av nätterna hade jag mycket sammandragningar och en blödning på morgonen, så det blev en premiärtripp till förlossningen. Allt såg b...

Av Paula - Söndag 7 okt 23:47


Fick höra idag att det finns en person som sprider illvilliga rykten om mig. Jaha, men varsågod. Har du då inget annat att göra med ditt liv så fortsätt sprida rykten om det ger dig någon sysselsättning. He bjud ja på. Men o andra sidan brukar ja...

Av Paula - Onsdag 19 sept 05:33

Jag ringde min förstfödda igår. 16- åringen. Och blir så förbluffad över hur VUXEN hon blivit. Min blyga lilla skruttunge! Vad hände? Hon låter så självständig och självklar på något sätt. Igår var hon på väg till gymmet och träna med sin...

Av Paula - Fredag 14 sept 13:40

Äntligen är valet över, och jag och maken drog iväg till solen dagen efter. Jag var inte alls sugen på att åka med tanke på att det har varit så struligt hemma. Men väl här så känns det bra. Det var nog välbehövligt med miljöombyte. Enda nackdele...

Presentation

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3
4
5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19 20 21 22 23
24
25
26
27 28
29
30
31
<<< Oktober 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Liten, söt, ond... med Blogkeen
Följ Liten, söt, ond... med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se