Liten, söt, ond...

Direktlänk till inlägg 22 oktober 2011

LSO/ Gnällkärring...

Av Paula - 22 oktober 2011 13:56

Så känner jag mig idag. Har varit på ett kasst och stingsligt humör idag... Fått pyttelite gjort. Handlat BEBIS-kläder!! (inte till mig själv). Sjukt vad roligt det var att handla småkläder! Nåja, hursom, i samma veva köpte jag en ny vintermössa till Saga, och det var inte det lättaste. Hon VILLE INTE prova och inte ha nåt alls...


Sen gick hon ändå och hämtade själv en av mössorna vi provat, så den fick det bli.


Men i alla fall så har jag vart fräsig mot raring idag. Bara för att han ställde lite frågor medan jag var upptagen med annat. FRÄS!!

Kom på sen att jag är nog lack för att jag inte fått träna på länge. Känner mig som i ett fängelse. Jobbar jag inte så måste jag sitta hemma med Saga, och då kan jag inte träna. På veckorna är hon alldeles för trött för att hänga med på gymmet efter jobb. Och det förstår jag. Men då kan inte jag heller träna, och det suger. Ibland funderar jag om jag också skulle söka jobb i gruvan och jobba varannan vecka, då skulle man ha tid och möjlighet att träna...


IKVÄLL, ska jag träna, sådeså. Då blir det löprunda, och då blir humöret mycket bättre. Funderat på om man skulle skaffa en motionscykel igen att ha i vardagsrummet, men det finns ju fan ingen plats... Såvida jag inte avvecklar fotöljerna... Och det vill jag inte. För dom behövs. Men hade jag haft en motionscykel så hade jag kunnat träna på veckorna, på kvällarna när Saga har somnat.


Nåja, Saga mår bättre idag iaf. Hon har inte lika ont. Men det har kletat ganska mycket från ena örat, så frågan är om trumhinnan har spruckit. Hennes Pappa tyckte hon skulle till doktorn, så han har bokat en tid kl 16. Får se vad dom säger.


SEN SKA JAG TRÄNA!! Tills jag jävla har blodsmak och är svimfärdig, sådeså. Endorfiner vill jag ha, massor.


Imorgon är det dags för rarings överraskning!! Ska bli så kul att se vad han säger. :)

 
ANNONS
 
Ingen bild

Egirl

22 oktober 2011 14:37

Vet du... man FÅR fräsa ibland och du vet ju faktiskt vad det beror på oxå. Dom kan behöver en sjuksyster nere i gruvan??? :-) Att hoppa hopprep inomhus, är det nåt som man kan göra istället om en motionscykel inte får plats, eller det kanske tar i taket?? För att hoppa hopprep är GRYMT jobbigt!! :-)

Paula

22 oktober 2011 15:15

Ja, hoppa hopprep är jobbigt!! Men jag vet inte vad mina grannar under mig skulle tycka om det...

 
Ingen bild

Egirl

22 oktober 2011 21:09

jaa då var det ju det då!!! :-/

Paula

23 oktober 2011 21:26

Mmm precis...

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Paula - Lördag 5 jan 14:05

Den 29/12 2018 kl 23:42 föddes vår lille Thor. Värkarna började komma kl 01 på natten, och kl 04:30 åkte vi in då det var 4 minuter mellan. Fick där en sovdos då jag inte sovit på 2 nätter och fick några timmar välbehövlig sömn på morgonen. Ö...

Av Paula - 27 december 2018 07:46

En milstolpe avklarad, dvs ingen bebis på julafton! Såg däremot att en av mammorna i mammagruppen fick en söt liten son på julafton. Hon var den som var beräknad först av oss mammor, sen är det min tur. Få se om den ordningen håller i sig eller om nå...

Av Paula - 23 december 2018 14:08


Kallt ute och ingen bebis på gång ännu. 10 dagar kvar. ...

Av Paula - 20 december 2018 23:46

Nu går tiden sakta. Eventuellt står den still... Jag är ambivalent. Å ena sidan är jag en smula less på att vara gravid nu. Känner mig stor, tung, osmidig osv... Å andra sidan känner jag mig inte redo ännu för en bebis?! Och hur ska jag hinna b...

Av Paula - 14 december 2018 07:48

Jisses vad denna graviditet har gått fort! Just nu känns det som att bebis kan komma när som helst. Mycket har hänt sen senaste blogginlägget. Jag och Maken var i en bilolycka. Fruktansvärt! Enorm smäll, efter en avåkning i snömodd rätt in i ...

Presentation

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3
4
5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19 20 21 22 23
24
25
26
27 28
29
30
31
<<< Oktober 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Liten, söt, ond... med Blogkeen
Följ Liten, söt, ond... med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se