Liten, söt, ond...

Direktlänk till inlägg 22 oktober 2011

LSO/ Jäääsp.

Av Paula - 22 oktober 2011 20:57

Nu är jag helt mos känns det som.


Var ju till Dr med Saga kl 16. Hennes Pappa kom också med. Domen blev: Akut mediaotit (öroninflammation) med sprucken trumhinna på höger sida. Crp 56, och feber vid besök hos Dr. Hon blev insatt på kåvepenin 10 dagar och ska på återbesök efter avslutad kur. Gumman var jätteduktig och lät Dr titta i örat och lät systern sticka henne i fingret utan problem. Hon kommenterade det hela med: Det där gjorde ju ont!

Hon fick 2 tatueringar och ett plåster så var hon nöjd. :)


Sen åkte hon med sin pappa hem från Dr.


Då passade jag på att ta den där löprundan, och det känns så BRA efteråt! Skönt att vara ute och springa.


NU sitter jag här ensam, hunden är helt död han med. Har dammsugit och pratat med "svärmor" i telefon en timme, och nu funderar jag seriöst på att krypa ner under täcket och bara glo tv tills jag somnar. Det låter skönt. Tror jag ska göra det. Måste passa på att vila medan man kan.


Imorgon blir det heldag med Raring. :) Överraskning till han på förmiddagen, sen ska vi laga gomiddag och dricka vin på kvällen. Blir säkert en gemensam långprommis med jycken också. Sweeet. Jag ser framemot morgondagen.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Paula - Lördag 5 jan 14:05

Den 29/12 2018 kl 23:42 föddes vår lille Thor. Värkarna började komma kl 01 på natten, och kl 04:30 åkte vi in då det var 4 minuter mellan. Fick där en sovdos då jag inte sovit på 2 nätter och fick några timmar välbehövlig sömn på morgonen. Ö...

Av Paula - 27 december 2018 07:46

En milstolpe avklarad, dvs ingen bebis på julafton! Såg däremot att en av mammorna i mammagruppen fick en söt liten son på julafton. Hon var den som var beräknad först av oss mammor, sen är det min tur. Få se om den ordningen håller i sig eller om nå...

Av Paula - 23 december 2018 14:08


Kallt ute och ingen bebis på gång ännu. 10 dagar kvar. ...

Av Paula - 20 december 2018 23:46

Nu går tiden sakta. Eventuellt står den still... Jag är ambivalent. Å ena sidan är jag en smula less på att vara gravid nu. Känner mig stor, tung, osmidig osv... Å andra sidan känner jag mig inte redo ännu för en bebis?! Och hur ska jag hinna b...

Av Paula - 14 december 2018 07:48

Jisses vad denna graviditet har gått fort! Just nu känns det som att bebis kan komma när som helst. Mycket har hänt sen senaste blogginlägget. Jag och Maken var i en bilolycka. Fruktansvärt! Enorm smäll, efter en avåkning i snömodd rätt in i ...

Presentation

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3
4
5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19 20 21 22 23
24
25
26
27 28
29
30
31
<<< Oktober 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Liten, söt, ond... med Blogkeen
Följ Liten, söt, ond... med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se