Liten, söt, ond...

Direktlänk till inlägg 22 oktober 2011

LSO/ Jäääsp.

Av Paula - 22 oktober 2011 20:57

Nu är jag helt mos känns det som.


Var ju till Dr med Saga kl 16. Hennes Pappa kom också med. Domen blev: Akut mediaotit (öroninflammation) med sprucken trumhinna på höger sida. Crp 56, och feber vid besök hos Dr. Hon blev insatt på kåvepenin 10 dagar och ska på återbesök efter avslutad kur. Gumman var jätteduktig och lät Dr titta i örat och lät systern sticka henne i fingret utan problem. Hon kommenterade det hela med: Det där gjorde ju ont!

Hon fick 2 tatueringar och ett plåster så var hon nöjd. :)


Sen åkte hon med sin pappa hem från Dr.


Då passade jag på att ta den där löprundan, och det känns så BRA efteråt! Skönt att vara ute och springa.


NU sitter jag här ensam, hunden är helt död han med. Har dammsugit och pratat med "svärmor" i telefon en timme, och nu funderar jag seriöst på att krypa ner under täcket och bara glo tv tills jag somnar. Det låter skönt. Tror jag ska göra det. Måste passa på att vila medan man kan.


Imorgon blir det heldag med Raring. :) Överraskning till han på förmiddagen, sen ska vi laga gomiddag och dricka vin på kvällen. Blir säkert en gemensam långprommis med jycken också. Sweeet. Jag ser framemot morgondagen.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Paula - Söndag 28 okt 00:46


V31 nu. Och nu börjar det kännas tungt. Känner mig osmidig, tung, trött, hungrig och slut. Kan inte begripa hur jag ska klara 9 veckor till. Av och till känns det som att lungorna inte får plats och sammandragningarna kommer tätt vissa dagar. Då blir...

Av Paula - Söndag 21 okt 02:20

Ja jisses vad fort tiden har gått! Redan i v30. Jag är i slutet på jobbveckan och kroppen börjar säga ifrån. En av nätterna hade jag mycket sammandragningar och en blödning på morgonen, så det blev en premiärtripp till förlossningen. Allt såg b...

Av Paula - Söndag 7 okt 23:47


Fick höra idag att det finns en person som sprider illvilliga rykten om mig. Jaha, men varsågod. Har du då inget annat att göra med ditt liv så fortsätt sprida rykten om det ger dig någon sysselsättning. He bjud ja på. Men o andra sidan brukar ja...

Av Paula - Onsdag 19 sept 05:33

Jag ringde min förstfödda igår. 16- åringen. Och blir så förbluffad över hur VUXEN hon blivit. Min blyga lilla skruttunge! Vad hände? Hon låter så självständig och självklar på något sätt. Igår var hon på väg till gymmet och träna med sin...

Av Paula - Fredag 14 sept 13:40

Äntligen är valet över, och jag och maken drog iväg till solen dagen efter. Jag var inte alls sugen på att åka med tanke på att det har varit så struligt hemma. Men väl här så känns det bra. Det var nog välbehövligt med miljöombyte. Enda nackdele...

Presentation

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3
4
5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19 20 21 22 23
24
25
26
27 28
29
30
31
<<< Oktober 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Liten, söt, ond... med Blogkeen
Följ Liten, söt, ond... med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se