Liten, söt, ond...

Direktlänk till inlägg 23 oktober 2011

LSO/ Underbar söndag.

Av Paula - 23 oktober 2011 21:29

Idag har vi haft en underbar dag jag och Raring.

Vi började dagen med min överraskning till Raring. (Hans födelsedagspresent). Vi drog iväg med bilen och han visste INGENTING!! Han visste bara att han skulle klä sig som att vi skulle gå på långpromenad med hunden.


 

Det blev en över 2 timmar lång ridtur med islandshästar i skogen. Helt fantastiskt!

Och han uppskattade det. :)


Sen blev det promenad med Rex och efter det var vi sjuuukt trötta. Min kropp har återupptäckt muskler som den inte visste fanns. Men helt otroligt fränt var det att tölta.


En god middag senare och lite rödvin så sitter vi båda helt trötta i soffan... Mys.

 
ANNONS
 
Ingen bild

Bea

23 oktober 2011 22:27

Vilken tur att Saga har en mamma som är sjuksköterska när hon blir sjuk så hon blir riktigt omhändertagen. Måste kännas skönt att ha koll på sjukdomar och sånt när det gäller barnen, se nu till att rå om henne ordentligt och ge henne superbra omvårdnad :)

Paula

24 oktober 2011 10:11

Tack tack. Hon mår mycket bättre nu när hon fått antibiotika.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Paula - Söndag 28 okt 00:46


V31 nu. Och nu börjar det kännas tungt. Känner mig osmidig, tung, trött, hungrig och slut. Kan inte begripa hur jag ska klara 9 veckor till. Av och till känns det som att lungorna inte får plats och sammandragningarna kommer tätt vissa dagar. Då blir...

Av Paula - Söndag 21 okt 02:20

Ja jisses vad fort tiden har gått! Redan i v30. Jag är i slutet på jobbveckan och kroppen börjar säga ifrån. En av nätterna hade jag mycket sammandragningar och en blödning på morgonen, så det blev en premiärtripp till förlossningen. Allt såg b...

Av Paula - Söndag 7 okt 23:47


Fick höra idag att det finns en person som sprider illvilliga rykten om mig. Jaha, men varsågod. Har du då inget annat att göra med ditt liv så fortsätt sprida rykten om det ger dig någon sysselsättning. He bjud ja på. Men o andra sidan brukar ja...

Av Paula - Onsdag 19 sept 05:33

Jag ringde min förstfödda igår. 16- åringen. Och blir så förbluffad över hur VUXEN hon blivit. Min blyga lilla skruttunge! Vad hände? Hon låter så självständig och självklar på något sätt. Igår var hon på väg till gymmet och träna med sin...

Av Paula - Fredag 14 sept 13:40

Äntligen är valet över, och jag och maken drog iväg till solen dagen efter. Jag var inte alls sugen på att åka med tanke på att det har varit så struligt hemma. Men väl här så känns det bra. Det var nog välbehövligt med miljöombyte. Enda nackdele...

Presentation

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3
4
5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19 20 21 22 23
24
25
26
27 28
29
30
31
<<< Oktober 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Liten, söt, ond... med Blogkeen
Följ Liten, söt, ond... med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se