Liten, söt, ond...

Direktlänk till inlägg 24 oktober 2011

LSO/ Varför??

Av Paula - 24 oktober 2011 19:45

Varför smakar kåvepenin så sablars äckligt?? Synd om lillungen som kväljs av dom ynka 2 ml som hon får... Hujja. Men hon var duktig och tog sprutan själv och satte i munnen, men hon mådde illa. Huvva. Kommer själv ihåg hur äckligt det var när jag var liten. Jag kräktes av skiten.


För övrigt så är hon nog inne i kiss & bajs-åldern...

-Mamma, sen ska jag gå och lägga mig... Sen ska jag BAJSA! (fnissar hysteriskt) BAJSA i stjärten!!! (fnissar ännu mer)

-Saga, är du i kiss och bajs-åldern??

-Bajsa i kisset!!! (fniss)

 

Oooh så sött.... Eller kanske inte. :)


Annars... 2 månader kvar till julafton!! Och jag försöker hålla mig borta från godis och snask.... Ändå till jul... Dag 3 än så länge. Pina.

 
ANNONS
 
Ingen bild

maria

25 oktober 2011 13:29

Pratade nyligen med yngste sonen om kåvepenin, och han minns än med skräck sina öroninflammationer och smaken av medicinen. Han blev oerhört lättad när jag sa att när man är så stor som han får man den i tablettform så man slipper känna smaken. Men den här gången slapp han, öroninflammationen läkte ut av sig själv med hjälp av nezeril.

Paula

25 oktober 2011 20:41

Ja huvva, har man en gång fått smaka det där så glömmer man aldrig smaken. UUuh.

 
Ingen bild

maria

25 oktober 2011 13:31

Fin presentationsbild på dej och Saga, men nog har nån glömt stamkvista dom där träden! Virket blir massaved istället för plank och brädor!

Paula

25 oktober 2011 20:41

Tack, jo jag kände att det skulle behövts lite kvistning här och där. ;)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Paula - Söndag 28 okt 00:46


V31 nu. Och nu börjar det kännas tungt. Känner mig osmidig, tung, trött, hungrig och slut. Kan inte begripa hur jag ska klara 9 veckor till. Av och till känns det som att lungorna inte får plats och sammandragningarna kommer tätt vissa dagar. Då blir...

Av Paula - Söndag 21 okt 02:20

Ja jisses vad fort tiden har gått! Redan i v30. Jag är i slutet på jobbveckan och kroppen börjar säga ifrån. En av nätterna hade jag mycket sammandragningar och en blödning på morgonen, så det blev en premiärtripp till förlossningen. Allt såg b...

Av Paula - Söndag 7 okt 23:47


Fick höra idag att det finns en person som sprider illvilliga rykten om mig. Jaha, men varsågod. Har du då inget annat att göra med ditt liv så fortsätt sprida rykten om det ger dig någon sysselsättning. He bjud ja på. Men o andra sidan brukar ja...

Av Paula - Onsdag 19 sept 05:33

Jag ringde min förstfödda igår. 16- åringen. Och blir så förbluffad över hur VUXEN hon blivit. Min blyga lilla skruttunge! Vad hände? Hon låter så självständig och självklar på något sätt. Igår var hon på väg till gymmet och träna med sin...

Av Paula - Fredag 14 sept 13:40

Äntligen är valet över, och jag och maken drog iväg till solen dagen efter. Jag var inte alls sugen på att åka med tanke på att det har varit så struligt hemma. Men väl här så känns det bra. Det var nog välbehövligt med miljöombyte. Enda nackdele...

Presentation

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3
4
5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19 20 21 22 23
24
25
26
27 28
29
30
31
<<< Oktober 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Liten, söt, ond... med Blogkeen
Följ Liten, söt, ond... med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se