Liten, söt, ond...

Direktlänk till inlägg 27 oktober 2011

LSO/ Ledig dag 1.

Av Paula - 27 oktober 2011 21:03

Ja, en kort summering av min första lediga dag av 11:


  • Morgonen började bra med sovmorgon till typ 9. Höll på att missa telefontiden till veterinären. Hade ställt påminnelse kl 8, men det hade jag inte alls hört.
  • Förmiddagen var helt behaglig med frukost och kaffedrickning samt promenad med hunden och Saga.
  • Eftermiddagen var desto körigare... Handla på djurmagasinet, dollarstore och Ica Kvantum, sen en snabb rastning med hunden och iväg till veterinären.
  • Hos veterinären misstänktes att Rex fått skabb, så vi fick recept på medel samt en tratt med oss.
  • Iväg till apoteket, där jag sprang in själv, Saga ville stanna i bilen med Rex. Jag tänkte: "det går säkert fort ändå"... FEL. Det tog sju svåra år att komma fram till kassan trots bara 2 nummer före mig i kön, för att mötas av meddelandet: -Nä, vi har inget skabbmedel kvar... Varpå hon ringde till byns resterande 2 andra apotek som inte heller hade skabbmedel kvar. Slut överallt. Ska vi tippa att rex inte är ensam om att klia sönder sig. Nåja, hon skulle ringa imorgon eller på lördag när varan kommit in. Väl i bilen hade både barnet och hunden somnat...
  • Hem, fixa middag och plocka in alla varor som vi handlade innan. Sen svängde vi ihop lite kaksmet också.
  • Nu på kvällen har vi bakat 2 sorters kakor och sen har jag dammsugit, skurat och möblerat om i badrummet. Och diskat. Men nu är allt gjort... Barnet och hunden sover, och kakorna har satts ner i kakburkar. Och jag är TRÖTT.

Frågade Saga när jag nattade henne vad vi skulle hitta på imorgon. Hon svarade: Vi kan väl ligga i soffan, med filten, och titta tv och kela.

 

Det kan jag absolut ställa upp på.


Annars, Raring är på vift. Han är i Luleå på konferens eller nåt sånt. Och jag får sova ensam. Lite skumt är det ju. Men han kommer ju hem imorgon. Min goa raring. :)


Och stackars Rex tycker INTE om sin tratt... Han ser helt ledsen ut. Lilla vovven. Imorgon är en ny ledig dag.


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Paula - Lördag 5 jan 14:05

Den 29/12 2018 kl 23:42 föddes vår lille Thor. Värkarna började komma kl 01 på natten, och kl 04:30 åkte vi in då det var 4 minuter mellan. Fick där en sovdos då jag inte sovit på 2 nätter och fick några timmar välbehövlig sömn på morgonen. Ö...

Av Paula - 27 december 2018 07:46

En milstolpe avklarad, dvs ingen bebis på julafton! Såg däremot att en av mammorna i mammagruppen fick en söt liten son på julafton. Hon var den som var beräknad först av oss mammor, sen är det min tur. Få se om den ordningen håller i sig eller om nå...

Av Paula - 23 december 2018 14:08


Kallt ute och ingen bebis på gång ännu. 10 dagar kvar. ...

Av Paula - 20 december 2018 23:46

Nu går tiden sakta. Eventuellt står den still... Jag är ambivalent. Å ena sidan är jag en smula less på att vara gravid nu. Känner mig stor, tung, osmidig osv... Å andra sidan känner jag mig inte redo ännu för en bebis?! Och hur ska jag hinna b...

Av Paula - 14 december 2018 07:48

Jisses vad denna graviditet har gått fort! Just nu känns det som att bebis kan komma när som helst. Mycket har hänt sen senaste blogginlägget. Jag och Maken var i en bilolycka. Fruktansvärt! Enorm smäll, efter en avåkning i snömodd rätt in i ...

Presentation

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3
4
5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19 20 21 22 23
24
25
26
27 28
29
30
31
<<< Oktober 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Liten, söt, ond... med Blogkeen
Följ Liten, söt, ond... med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se