Liten, söt, ond...

Direktlänk till inlägg 27 oktober 2011

LSO/ Ledig dag 1.

Av Paula - 27 oktober 2011 21:03

Ja, en kort summering av min första lediga dag av 11:


  • Morgonen började bra med sovmorgon till typ 9. Höll på att missa telefontiden till veterinären. Hade ställt påminnelse kl 8, men det hade jag inte alls hört.
  • Förmiddagen var helt behaglig med frukost och kaffedrickning samt promenad med hunden och Saga.
  • Eftermiddagen var desto körigare... Handla på djurmagasinet, dollarstore och Ica Kvantum, sen en snabb rastning med hunden och iväg till veterinären.
  • Hos veterinären misstänktes att Rex fått skabb, så vi fick recept på medel samt en tratt med oss.
  • Iväg till apoteket, där jag sprang in själv, Saga ville stanna i bilen med Rex. Jag tänkte: "det går säkert fort ändå"... FEL. Det tog sju svåra år att komma fram till kassan trots bara 2 nummer före mig i kön, för att mötas av meddelandet: -Nä, vi har inget skabbmedel kvar... Varpå hon ringde till byns resterande 2 andra apotek som inte heller hade skabbmedel kvar. Slut överallt. Ska vi tippa att rex inte är ensam om att klia sönder sig. Nåja, hon skulle ringa imorgon eller på lördag när varan kommit in. Väl i bilen hade både barnet och hunden somnat...
  • Hem, fixa middag och plocka in alla varor som vi handlade innan. Sen svängde vi ihop lite kaksmet också.
  • Nu på kvällen har vi bakat 2 sorters kakor och sen har jag dammsugit, skurat och möblerat om i badrummet. Och diskat. Men nu är allt gjort... Barnet och hunden sover, och kakorna har satts ner i kakburkar. Och jag är TRÖTT.

Frågade Saga när jag nattade henne vad vi skulle hitta på imorgon. Hon svarade: Vi kan väl ligga i soffan, med filten, och titta tv och kela.

 

Det kan jag absolut ställa upp på.


Annars, Raring är på vift. Han är i Luleå på konferens eller nåt sånt. Och jag får sova ensam. Lite skumt är det ju. Men han kommer ju hem imorgon. Min goa raring. :)


Och stackars Rex tycker INTE om sin tratt... Han ser helt ledsen ut. Lilla vovven. Imorgon är en ny ledig dag.


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Paula - Söndag 28 okt 00:46


V31 nu. Och nu börjar det kännas tungt. Känner mig osmidig, tung, trött, hungrig och slut. Kan inte begripa hur jag ska klara 9 veckor till. Av och till känns det som att lungorna inte får plats och sammandragningarna kommer tätt vissa dagar. Då blir...

Av Paula - Söndag 21 okt 02:20

Ja jisses vad fort tiden har gått! Redan i v30. Jag är i slutet på jobbveckan och kroppen börjar säga ifrån. En av nätterna hade jag mycket sammandragningar och en blödning på morgonen, så det blev en premiärtripp till förlossningen. Allt såg b...

Av Paula - Söndag 7 okt 23:47


Fick höra idag att det finns en person som sprider illvilliga rykten om mig. Jaha, men varsågod. Har du då inget annat att göra med ditt liv så fortsätt sprida rykten om det ger dig någon sysselsättning. He bjud ja på. Men o andra sidan brukar ja...

Av Paula - Onsdag 19 sept 05:33

Jag ringde min förstfödda igår. 16- åringen. Och blir så förbluffad över hur VUXEN hon blivit. Min blyga lilla skruttunge! Vad hände? Hon låter så självständig och självklar på något sätt. Igår var hon på väg till gymmet och träna med sin...

Av Paula - Fredag 14 sept 13:40

Äntligen är valet över, och jag och maken drog iväg till solen dagen efter. Jag var inte alls sugen på att åka med tanke på att det har varit så struligt hemma. Men väl här så känns det bra. Det var nog välbehövligt med miljöombyte. Enda nackdele...

Presentation

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3
4
5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19 20 21 22 23
24
25
26
27 28
29
30
31
<<< Oktober 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Liten, söt, ond... med Blogkeen
Följ Liten, söt, ond... med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se