Liten, söt, ond...

Direktlänk till inlägg 28 oktober 2011

LSO/ Tratten...

Av Paula - 28 oktober 2011 14:24

Nu har "Tratten" fått första dosen av sin skabbmedicin. Inte billigt. 319 kr. Sen att man fick hjärnsläpp och mentala problem av att besöka apoteket för att dom är så horribelt långsamma gör ju inte saken bättre... ARRRGGGG!!! Nästa gång jag besöker ett apotek ska jag demonstrativt ta med mig en kaffetermos och en stol. Typ.Tratten tycker inte om sin tratt...

  


Han ser helt ledsen ut... Men men, nu är första dosen given, så förhoppningsvis slutar hans klåda inom 2 veckor.
När vi är ute så är han trattfri, det gillas. :) Lillmatte tycker synd om tratten... Hon säger: Oooh Lex, tyckel du inte om tlatten??Hoh... Om man skulle ta och gå i köket och börja fippla lite. Ska göra kycklingpaj till middag. MUMS. Raring och Frida kommer nog hem lagom till middagen. Fint. Har inte alls sovit bra utan honom.

 
ANNONS
 
Ingen bild

nina

28 oktober 2011 16:39

smittar inte skabb `?

Paula

28 oktober 2011 16:42

Beror på vad det är för skabb. Men rävskabb smittar bara till hunddjur. Och smittar sällan mellan hundar. Utan ofta får dom det från skogen där en skabbräv har varit just innan.

 
Ingen bild

maria

28 oktober 2011 21:06

Jag köpte receptbelagd medicin och lite annat. När jag kom till kassan så funkade inte kortläsaren. Jag betalade kontant, och innan dom var klara hade dom glömt ta betalt för receptmedicinen. Jag fick en räkning typ en månad senare. Vah? Jag fattade ingenting. Sen glömde jag betala räkningen, som var på typ 150 kr så jag fick en påminnelse. Fattas bara att jag hamnat hos kronofogden också.....

Paula

29 oktober 2011 18:26

Men jisses... Ja ibland undrar man hur det ligger till med kompetensen hos apoteket...

 
Ingen bild

maria

29 oktober 2011 19:28

Det var på "Kungliga drogbolaget", eller vad det nu heter, så det kanske inte var så konstigt.

Paula

29 oktober 2011 20:52

Det enda som är festligt med dom är faktiskt deras namn... Droghandel. Lite kul är det ju.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Paula - Söndag 28 okt 00:46


V31 nu. Och nu börjar det kännas tungt. Känner mig osmidig, tung, trött, hungrig och slut. Kan inte begripa hur jag ska klara 9 veckor till. Av och till känns det som att lungorna inte får plats och sammandragningarna kommer tätt vissa dagar. Då blir...

Av Paula - Söndag 21 okt 02:20

Ja jisses vad fort tiden har gått! Redan i v30. Jag är i slutet på jobbveckan och kroppen börjar säga ifrån. En av nätterna hade jag mycket sammandragningar och en blödning på morgonen, så det blev en premiärtripp till förlossningen. Allt såg b...

Av Paula - Söndag 7 okt 23:47


Fick höra idag att det finns en person som sprider illvilliga rykten om mig. Jaha, men varsågod. Har du då inget annat att göra med ditt liv så fortsätt sprida rykten om det ger dig någon sysselsättning. He bjud ja på. Men o andra sidan brukar ja...

Av Paula - Onsdag 19 sept 05:33

Jag ringde min förstfödda igår. 16- åringen. Och blir så förbluffad över hur VUXEN hon blivit. Min blyga lilla skruttunge! Vad hände? Hon låter så självständig och självklar på något sätt. Igår var hon på väg till gymmet och träna med sin...

Av Paula - Fredag 14 sept 13:40

Äntligen är valet över, och jag och maken drog iväg till solen dagen efter. Jag var inte alls sugen på att åka med tanke på att det har varit så struligt hemma. Men väl här så känns det bra. Det var nog välbehövligt med miljöombyte. Enda nackdele...

Presentation

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3
4
5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19 20 21 22 23
24
25
26
27 28
29
30
31
<<< Oktober 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Liten, söt, ond... med Blogkeen
Följ Liten, söt, ond... med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se