Liten, söt, ond...

Alla inlägg under oktober 2011

Av Paula - 6 oktober 2011 18:56

Så var den jobbveckan över. Skönt att mjukstarta med en 3-dagarsvecka. :)

Har gått fint. Var himla kul att få komma tillbaka.


Nåja. Nu är det iaf torsdagkväll och jag har tvättstuga. Och det REGNAR ute. (vilken skräll). Imorgon är jag ledig, och Saga tyckte att vi ska baka då. Så jag tror nog att vi ska göra det. Baka alltså. Är ju en viss trotsunge som fyller år nästa helg. Hon ville vi skulle baka både kanelbullar och "egenbollar"


Hon är iaf LITE bättre i sitt humör idag. ÄN så länge. Ett bråk när vi skulle gå in när vi kom från dagis. Resulterade i att jag fick släpa henne upp i lägenheten, och sen tjurade hon en kvart innan hon fick av sig kläderna. Sen kom hon i köket, kramade mitt ben och sa: -Kompis?

Ja, vi är kompisar.


Läste på en sida på nätet igår att barn som är tidigt utvecklade och begåvade är mycket jobbigare i trotsen och dom kräver mycket motstånd... MMMM. Jag har märkt det. Hon är inte 4 år ännu och kan räkna både + och - . Visserligen bara enkla tal, som typ 4+5 och sånt. Men jag tycker det är tidigt.


Sen, en frän grej. Min E tog Saga till dagis imorse, för första gången. Så att hon skulle få slippa kliva upp så tidigt innan jag far på jobb. Och det hade gått bra. (ja, givetvis hade hon testat alla möjliga tricks... Som att "mamma har sagt att jag ska ha springskorna på dagis", nä, STÖVLAR ska det vara). Jag är tacksam att han tagit det steget nu.


En mindre frän grej är att E även varit och tittat på hus idag... Och förmodligen så dög inte det heller. (tror jag, har inte fått veta nåt, för det var SVÅRT att säga nåt). Jag ids inte ens fara och titta, för jag vet att det blir ändå inget.

Nån annan tjej får säkert köpa det tillsammans med sin partner. He blir då int jag. Var väl säkert nåt som inte passade herrn i smaken. Äh, jag blir bara irriterad. Vill fan bara lägga ner alla drömmar om hus. Inget duger ju ändå.

Lika bra att inse att jag kommer bo i denna lägenhet i typ 10 år till. Minst.


Nä, nu ska jag ner i tvättstugan.

Av Paula - 5 oktober 2011 19:48

Mitt tålamod ryker åt HELVETE... Den annars så söta Saga är ett PITA. Iofs, hon är söt och snäll hela dygnet, utom just vid läggdags.

Bråk bråk bråk, och sen när hon väl (efter 45-50 minuter) slutat skrika och ber om en kram, då vänder hon ryggen till när hon ska få en... ARRRRGGGGHHHH!!!


Frågade om det inte var bättre att vara snäll och mysa och kramas innan man sover, då skakar hon på huvudet...


Det har verkligen varit tjafs varje kväll... Och ikväll är det liksom tjafs DELUXE.


Att ha en 4-åring (snart 4 år) är ett jävla misär. Det är den VÄRSTA åldern, utan tvekan. (då har jag inte upplevt tonåringar ännu... så det blir väl värre).


Men, då jag upplevt detta 2 ggr innan så vet jag att det går över. Barn ÖVER 4 år får inte dessa horribla utbrott, inte mina barn iaf. Jag hoppas det går över, när som helst.

Av Paula - 1 oktober 2011 23:18

Idag passade vi på att ta en dag ute i skogen vid hakkasfallet. Man vill få ut maximalt av dom få soliga dagar som kommer. Jag, E, Saga och Vovve hade ett par fina timmar med korvgrillning, skogspromenad och frisk luft. Sweet.


     


Jag älskar skogsliv och lägereld. Det finns fan inte mycket som slår det. Lägg till dessutom sol och myggfritt så blir det ännu bättre. :)  



Presentation

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3
4
5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19 20 21 22 23
24
25
26
27 28
29
30
31
<<< Oktober 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards