Liten, söt, ond...

Direktlänk till inlägg 17 november 2012

LSO/ Bilderna från förra helgen. :)

Av Paula - 17 november 2012 18:11

Nu har jag äntligen laddat över bilderna från förra helgen. (och från idag).


Så här kommer lite bilder från vår mysiga hotellweekend:



Vi blev helt förtjusta (eller jag iaf) i det fina fönstret på hotellrummet. Ett sånt där underbart fönster som man rymdes att sitta i. Högst upp. Fiiint. Ett helt ok hotellrum, och vi rymdes bra även om vi var 5 pers.




Saga och Frida fick sova i en bäddsoffa.




Jennifer hade en extrasäng bredvid våran.




På hotellrummet roade vi oss med Ipads och tv:n. Och böcker. Så himla skönt att vara på hotell och slippa alla plikter som man annars har att göra.



Men bäst var ändå äventyrsbadet. Vi hade kunnat roa oss i flera dagar där tror jag. Men vi var rätt trötta efter 4-5 timmars plaskande. Men kul var det.



Ett "dimmigt" försök till att få en bra bild på oss. :) Linsen ångade igen av all fukt.



Så, det var förra helgen det. Nu är det en ny helg, och idag har vi varit ute flera timmar och tittat på tomtarnas vinterspel på stan.



Kul att se så mycket folk på torget. Bättre arrangemang med snöläktare än förra året då bara dom som stod närmast kunde se. Många fräna tomtar som tävlade.



Sen for vi till hembydgsområdet och köpte hem lite hembakt fika och knäck. Där fanns en supermysig hästskjuts också som kidsen givetvis ville åka i.



Saga, Frida och Jennifer i kälken.




Jennifer informerade mig att detta är såkallade "Shire-hästar". ?? Ja, hon vet säkert bättre än jag. Men fina var dom. Mäktiga stora djur.



Och nöjda var barnen efter hästskjutsen. Sen var vi frusna och kalla och åkte hem och drack varm oboy och åt upp fikabrödet vi köpte. Den friska luften gjorde att jag blev sjukt trött och somnade till en stund, det behövdes. Nu är det godistajm och bastudags alldeles snart. Skönt med helg. :)

 
 
Ingen bild

Maria

18 november 2012 19:09

Han den där på kälken hade en svart häst som skenade efter en gångstig. När jag gick genom tunneln hörde jag den komma och han precis springa och kasta mig undan i slutet av tunneln när den kom dundrande förbi. Lovar att jag hade hög puls i en timme efteråt.

Paula

18 november 2012 20:32

Ja det kan jag tro... Tunnlarna här är inte så breda heller. Jisses.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Paula - 6 november 2019 22:03

Ok. Till att börja med: livet känns så mycket bättre. Jag har börjat KBT, detta pga min låga tolerans för stress sen min ?gå in i väggen?- episod. Och min låga självkänsla. Och det har hjälpt! Bara att inse hur knasigt man tänker när man har låg ...

Av Paula - 17 september 2019 23:16

Jag har tagit en paus från FB. Av flera anledningar: Det tar för mycket tid, och man sitter jämt där och dumglor. Jag gör för många inlägg, och detta tror jag bidrar till att min make ?följer? mig där, och då anser sig uppdaterad och inte beh...

Av Paula - 10 september 2019 21:52

Jag är så glad att jag kommit igång ordentligt med träningen. Jag mår så gott av det. Under sommaren har det blivit 3 pass i veckan, men nu när jag har varit ensam har jag bara mäktat med 2 pass i veckan. Idag var det nypremiär på gymmet. Körde 2...

Av Paula - 8 september 2019 22:26

Ok, sen mitt förra inlägg har det bara varit en kamp för att klara vardagen. Ensam med en 8-månaders bebis, 2 hundar, ett hus och en kommunal budget att knåpa ihop. Och lägg därtill att bebisen håller på att skaffa en till tand och INTE sovit hela nä...

Av Paula - 1 september 2019 22:21

Länge sen sist! Jag har prioriterat familjelivet och semester. Sommaren började rätt knackigt. Det var en omställning för oss båda att bägge var hemma samtidigt. Jag tyckte väl att han skulle kliva fram och ta ansvar, och han tyckte säkert att ja...

Presentation

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards