Liten, söt, ond...

Direktlänk till inlägg 7 april 2013

LSO/ påsken.

Av Paula - 7 april 2013 21:56

Tänkte slänga in ett fett inlägg med bilder från påsken... Men men, min stationära dator, där bilderna ligger har lite problem att koppla upp sig och behålla uppkopplingen mot nätet. Så, det blir inget inlägg med massa bilder.

Men, jag kan iaf berätta att påsken har vart underbar. Alla barnen har varit här och jag tog semesterdagar så jag var ledig 6 dagar på raken. Sweet.
Vi har firat Jennifer som fyllde 11 år. Hon gjorde en fin tårta med chokladtårtbotten, grönt marsipanlock och superfina röda rosor på och hästskor i marsipan som dekoration. :) hon är så duktig.

Sen har vi spenderat dom flesta dagar på dundret. I backarna. Har köpt en utrustning till Saga, så det var till att börja lära henne åka. Och sista dagen vi åkte fick hon till svängarna riktigt fint. Men hon åker ännu med "koppel". :)

Vi har även givetvis ätit påskgodis och sett film ihop och eldat i öppna spisen och grillat mashmallows. Mums.

Förra veckan jobbade jag torsdag och fredag och Raring hade varit på stan med kidsen på torsdag. Så när jag kom hem så kom Jennifer och gav mig en present, en tavla i något stenliknande material som hon hade köpt med egna pengar medan Raring köpte te. På tavlan fanns ett rött hjärta och texten: "Mamma, du leder mig kärleksfullt och säkert genom livet och det har gjort mig till den jag är. Du gör så mycket för andra och begär så lite tillbaka. Du är ljuset i mitt liv."
Jag kan säga att jag grät när jag fick den, det var det finaste jag fått någonsin. <3 Jag blir helt tårögd nu också. Min fina fina unge.

Men nu är påsklovet över. Barnen har åkt och det känns tomt hemma. Men imorgon kör en ny arbetsvecka igång, och på onsdag flaxar jag och en kollega till västerås för lite utbildning och fördjupning i dagkirurgi. Kommer nog bli hyvens att få se något nytt.

Och och och, tänk, Luleå gick till final!!! Det var gårdagens glädjefnatt. :)

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Paula - Lördag 5 jan 14:05

Den 29/12 2018 kl 23:42 föddes vår lille Thor. Värkarna började komma kl 01 på natten, och kl 04:30 åkte vi in då det var 4 minuter mellan. Fick där en sovdos då jag inte sovit på 2 nätter och fick några timmar välbehövlig sömn på morgonen. Ö...

Av Paula - 27 december 2018 07:46

En milstolpe avklarad, dvs ingen bebis på julafton! Såg däremot att en av mammorna i mammagruppen fick en söt liten son på julafton. Hon var den som var beräknad först av oss mammor, sen är det min tur. Få se om den ordningen håller i sig eller om nå...

Av Paula - 23 december 2018 14:08


Kallt ute och ingen bebis på gång ännu. 10 dagar kvar. ...

Av Paula - 20 december 2018 23:46

Nu går tiden sakta. Eventuellt står den still... Jag är ambivalent. Å ena sidan är jag en smula less på att vara gravid nu. Känner mig stor, tung, osmidig osv... Å andra sidan känner jag mig inte redo ännu för en bebis?! Och hur ska jag hinna b...

Av Paula - 14 december 2018 07:48

Jisses vad denna graviditet har gått fort! Just nu känns det som att bebis kan komma när som helst. Mycket har hänt sen senaste blogginlägget. Jag och Maken var i en bilolycka. Fruktansvärt! Enorm smäll, efter en avåkning i snömodd rätt in i ...

Presentation

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Liten, söt, ond... med Blogkeen
Följ Liten, söt, ond... med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se