Liten, söt, ond...

Direktlänk till inlägg 7 april 2013

LSO/ påsken.

Av Paula - 7 april 2013 21:56

Tänkte slänga in ett fett inlägg med bilder från påsken... Men men, min stationära dator, där bilderna ligger har lite problem att koppla upp sig och behålla uppkopplingen mot nätet. Så, det blir inget inlägg med massa bilder.

Men, jag kan iaf berätta att påsken har vart underbar. Alla barnen har varit här och jag tog semesterdagar så jag var ledig 6 dagar på raken. Sweet.
Vi har firat Jennifer som fyllde 11 år. Hon gjorde en fin tårta med chokladtårtbotten, grönt marsipanlock och superfina röda rosor på och hästskor i marsipan som dekoration. :) hon är så duktig.

Sen har vi spenderat dom flesta dagar på dundret. I backarna. Har köpt en utrustning till Saga, så det var till att börja lära henne åka. Och sista dagen vi åkte fick hon till svängarna riktigt fint. Men hon åker ännu med "koppel". :)

Vi har även givetvis ätit påskgodis och sett film ihop och eldat i öppna spisen och grillat mashmallows. Mums.

Förra veckan jobbade jag torsdag och fredag och Raring hade varit på stan med kidsen på torsdag. Så när jag kom hem så kom Jennifer och gav mig en present, en tavla i något stenliknande material som hon hade köpt med egna pengar medan Raring köpte te. På tavlan fanns ett rött hjärta och texten: "Mamma, du leder mig kärleksfullt och säkert genom livet och det har gjort mig till den jag är. Du gör så mycket för andra och begär så lite tillbaka. Du är ljuset i mitt liv."
Jag kan säga att jag grät när jag fick den, det var det finaste jag fått någonsin. <3 Jag blir helt tårögd nu också. Min fina fina unge.

Men nu är påsklovet över. Barnen har åkt och det känns tomt hemma. Men imorgon kör en ny arbetsvecka igång, och på onsdag flaxar jag och en kollega till västerås för lite utbildning och fördjupning i dagkirurgi. Kommer nog bli hyvens att få se något nytt.

Och och och, tänk, Luleå gick till final!!! Det var gårdagens glädjefnatt. :)

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Paula - Söndag 28 okt 00:46


V31 nu. Och nu börjar det kännas tungt. Känner mig osmidig, tung, trött, hungrig och slut. Kan inte begripa hur jag ska klara 9 veckor till. Av och till känns det som att lungorna inte får plats och sammandragningarna kommer tätt vissa dagar. Då blir...

Av Paula - Söndag 21 okt 02:20

Ja jisses vad fort tiden har gått! Redan i v30. Jag är i slutet på jobbveckan och kroppen börjar säga ifrån. En av nätterna hade jag mycket sammandragningar och en blödning på morgonen, så det blev en premiärtripp till förlossningen. Allt såg b...

Av Paula - Söndag 7 okt 23:47


Fick höra idag att det finns en person som sprider illvilliga rykten om mig. Jaha, men varsågod. Har du då inget annat att göra med ditt liv så fortsätt sprida rykten om det ger dig någon sysselsättning. He bjud ja på. Men o andra sidan brukar ja...

Av Paula - Onsdag 19 sept 05:33

Jag ringde min förstfödda igår. 16- åringen. Och blir så förbluffad över hur VUXEN hon blivit. Min blyga lilla skruttunge! Vad hände? Hon låter så självständig och självklar på något sätt. Igår var hon på väg till gymmet och träna med sin...

Av Paula - Fredag 14 sept 13:40

Äntligen är valet över, och jag och maken drog iväg till solen dagen efter. Jag var inte alls sugen på att åka med tanke på att det har varit så struligt hemma. Men väl här så känns det bra. Det var nog välbehövligt med miljöombyte. Enda nackdele...

Presentation

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Liten, söt, ond... med Blogkeen
Följ Liten, söt, ond... med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se