Liten, söt, ond...

Direktlänk till inlägg 15 april 2013

LSO/ Bättre sent än aldrig...

Av Paula - 15 april 2013 19:08

Nu så kommer ett nytt försök till att ladda upp lite bilder. Datorn är fixad med nya minnen och ny trådlös uppkoppling. Få se hur detta går.


Som sagt, här kommer lite mysiga bilder från påsken som varit:


Ett säkert vårtecken, TULPANER. Min favoritblomma. :)Barnens fina målade påskägg. Dom var lika goda som fina. Mums.Ännu mera mums. Jennifers vackra tårta. Hon gjorde hästskorna och rosorna helt själv. Hon är så duktig.11 ljus på tårtan att blåsa ut. Och tårtan var otroligt god. Och Jennifer sa att hon var glad över ALLA presenter. Varenda en.Här öppnar hon paketet som innehöll ett skrivbordsunderlägg med en svart travande häst på. :)


Och här lite bilder från backen:

Mys mellan åken. Frida och Rex.Liftmys. <3 Jennifer och Jag.Saga är så cool i sin slalomutrustning.Glada barn på väg till backen.Saga gör tummen upp. Snart slipper hon kopplet. ;)Här sitter vi och solar på hundklubbens gård. Vi var dit en av dagarna och grillade lite korv och tränade vovve.


Jag säger det igen, jag hade en fantastisk ledighet över påsk. Helt underbara dagar med sol och skidåkning.Men nu är snön på väg att smälta bort, och det känns bra det med. Fram för barmark, cyklar och långa springturer. Längtar!!  

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Paula - Söndag 28 okt 00:46


V31 nu. Och nu börjar det kännas tungt. Känner mig osmidig, tung, trött, hungrig och slut. Kan inte begripa hur jag ska klara 9 veckor till. Av och till känns det som att lungorna inte får plats och sammandragningarna kommer tätt vissa dagar. Då blir...

Av Paula - Söndag 21 okt 02:20

Ja jisses vad fort tiden har gått! Redan i v30. Jag är i slutet på jobbveckan och kroppen börjar säga ifrån. En av nätterna hade jag mycket sammandragningar och en blödning på morgonen, så det blev en premiärtripp till förlossningen. Allt såg b...

Av Paula - Söndag 7 okt 23:47


Fick höra idag att det finns en person som sprider illvilliga rykten om mig. Jaha, men varsågod. Har du då inget annat att göra med ditt liv så fortsätt sprida rykten om det ger dig någon sysselsättning. He bjud ja på. Men o andra sidan brukar ja...

Av Paula - Onsdag 19 sept 05:33

Jag ringde min förstfödda igår. 16- åringen. Och blir så förbluffad över hur VUXEN hon blivit. Min blyga lilla skruttunge! Vad hände? Hon låter så självständig och självklar på något sätt. Igår var hon på väg till gymmet och träna med sin...

Av Paula - Fredag 14 sept 13:40

Äntligen är valet över, och jag och maken drog iväg till solen dagen efter. Jag var inte alls sugen på att åka med tanke på att det har varit så struligt hemma. Men väl här så känns det bra. Det var nog välbehövligt med miljöombyte. Enda nackdele...

Presentation

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Liten, söt, ond... med Blogkeen
Följ Liten, söt, ond... med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se