Liten, söt, ond...

Direktlänk till inlägg 15 april 2013

LSO/ Bättre sent än aldrig...

Av Paula - 15 april 2013 19:08

Nu så kommer ett nytt försök till att ladda upp lite bilder. Datorn är fixad med nya minnen och ny trådlös uppkoppling. Få se hur detta går.


Som sagt, här kommer lite mysiga bilder från påsken som varit:


Ett säkert vårtecken, TULPANER. Min favoritblomma. :)Barnens fina målade påskägg. Dom var lika goda som fina. Mums.Ännu mera mums. Jennifers vackra tårta. Hon gjorde hästskorna och rosorna helt själv. Hon är så duktig.11 ljus på tårtan att blåsa ut. Och tårtan var otroligt god. Och Jennifer sa att hon var glad över ALLA presenter. Varenda en.Här öppnar hon paketet som innehöll ett skrivbordsunderlägg med en svart travande häst på. :)


Och här lite bilder från backen:

Mys mellan åken. Frida och Rex.Liftmys. <3 Jennifer och Jag.Saga är så cool i sin slalomutrustning.Glada barn på väg till backen.Saga gör tummen upp. Snart slipper hon kopplet. ;)Här sitter vi och solar på hundklubbens gård. Vi var dit en av dagarna och grillade lite korv och tränade vovve.


Jag säger det igen, jag hade en fantastisk ledighet över påsk. Helt underbara dagar med sol och skidåkning.Men nu är snön på väg att smälta bort, och det känns bra det med. Fram för barmark, cyklar och långa springturer. Längtar!!  

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Paula - Lördag 5 jan 14:05

Den 29/12 2018 kl 23:42 föddes vår lille Thor. Värkarna började komma kl 01 på natten, och kl 04:30 åkte vi in då det var 4 minuter mellan. Fick där en sovdos då jag inte sovit på 2 nätter och fick några timmar välbehövlig sömn på morgonen. Ö...

Av Paula - 27 december 2018 07:46

En milstolpe avklarad, dvs ingen bebis på julafton! Såg däremot att en av mammorna i mammagruppen fick en söt liten son på julafton. Hon var den som var beräknad först av oss mammor, sen är det min tur. Få se om den ordningen håller i sig eller om nå...

Av Paula - 23 december 2018 14:08


Kallt ute och ingen bebis på gång ännu. 10 dagar kvar. ...

Av Paula - 20 december 2018 23:46

Nu går tiden sakta. Eventuellt står den still... Jag är ambivalent. Å ena sidan är jag en smula less på att vara gravid nu. Känner mig stor, tung, osmidig osv... Å andra sidan känner jag mig inte redo ännu för en bebis?! Och hur ska jag hinna b...

Av Paula - 14 december 2018 07:48

Jisses vad denna graviditet har gått fort! Just nu känns det som att bebis kan komma när som helst. Mycket har hänt sen senaste blogginlägget. Jag och Maken var i en bilolycka. Fruktansvärt! Enorm smäll, efter en avåkning i snömodd rätt in i ...

Presentation

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Liten, söt, ond... med Blogkeen
Följ Liten, söt, ond... med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se