Liten, söt, ond...

Direktlänk till inlägg 17 april 2013

LSO/ fröken missnöjd.

Av Paula - 17 april 2013 20:29

Japp. Min söta Saga är inne i en sån pessimistperiod. Inget är kul. Förutom att ligga och spela nintendo...

Igår var sista lektionen i stallet, lilla ridskolan. Och Saga stod och suckade och stönade. Inget var bra. Det tog länge, det var fel häst och hon tyckte sig inte kunna något. Och samma gäller allt hemma också. Borsta tänderna? -oooooh, varför måste jag aaaaalllltiiiiiid borsta tänderna???

Dags för middag? - Oooooh, måste jag aaaaalltiiid äääta???

Dags att sova? -Ooooh, jag får aaaaldrig göra nåt som jag vill!!!

Frågade henne om hon kunde vara lite glad: - Nä mamma, det kan jag inte, för jag är inte glad.

Nä, just det. Samma gäller dagis, hon vill inte dit. Allt är tråkigt och usch. Frågade hennes dagisfröken om det hänt nåt. Men fick till svar att alla storbarn (5-6 åringar), tycker att dagis är en pina nu. Dom är störst, och dom tycker det mesta är trist på dagis... Småttingarna låter dom inte vara ifred och dom har varit så många år på dagis att allt är tråkigt. Så det känns ju skönt att det inte bara är mitt barn som låter så. Det blir nog bättre när det öppnas en ny värld för henne till hösten med skola. :) spännande.

Annars lunkar livet på. Nya golvet kom igår, så snart kan vi börja renovera flickornas rum. Men det kanske blir i början på maj. Måste köpa takfärg och mera tapeter. I helgen blir det då lugnt. Raring flaxar ner till södern imorgon. Så det blir en tjej-helg här hemma. :) myspys! Vi ska nog om vädret är ok ställa i ordning våra cyklar. Vägarna har ju tinat fram nu. Hoppas allt torkar upp snart, man blir så sorkig och drar in så mycket smuts nu när man är ute med hunden.

Nåjoo, det var nog inget annat. I think. Ska ladda upp inför greys nu. Veckans absoluta höjdpunkt. Saknar faktiskt raring lite, han jobbar eftermiddag så vi ses inget denna vecka. Jag sover när han kommer hem, och han sover när jag åker på jobb. :) men nästa vecka kan vi sova ihop. <3

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Paula - Lördag 5 jan 14:05

Den 29/12 2018 kl 23:42 föddes vår lille Thor. Värkarna började komma kl 01 på natten, och kl 04:30 åkte vi in då det var 4 minuter mellan. Fick där en sovdos då jag inte sovit på 2 nätter och fick några timmar välbehövlig sömn på morgonen. Ö...

Av Paula - 27 december 2018 07:46

En milstolpe avklarad, dvs ingen bebis på julafton! Såg däremot att en av mammorna i mammagruppen fick en söt liten son på julafton. Hon var den som var beräknad först av oss mammor, sen är det min tur. Få se om den ordningen håller i sig eller om nå...

Av Paula - 23 december 2018 14:08


Kallt ute och ingen bebis på gång ännu. 10 dagar kvar. ...

Av Paula - 20 december 2018 23:46

Nu går tiden sakta. Eventuellt står den still... Jag är ambivalent. Å ena sidan är jag en smula less på att vara gravid nu. Känner mig stor, tung, osmidig osv... Å andra sidan känner jag mig inte redo ännu för en bebis?! Och hur ska jag hinna b...

Av Paula - 14 december 2018 07:48

Jisses vad denna graviditet har gått fort! Just nu känns det som att bebis kan komma när som helst. Mycket har hänt sen senaste blogginlägget. Jag och Maken var i en bilolycka. Fruktansvärt! Enorm smäll, efter en avåkning i snömodd rätt in i ...

Presentation

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Liten, söt, ond... med Blogkeen
Följ Liten, söt, ond... med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se