Liten, söt, ond...

Direktlänk till inlägg 17 april 2013

LSO/ fröken missnöjd.

Av Paula - 17 april 2013 20:29

Japp. Min söta Saga är inne i en sån pessimistperiod. Inget är kul. Förutom att ligga och spela nintendo...

Igår var sista lektionen i stallet, lilla ridskolan. Och Saga stod och suckade och stönade. Inget var bra. Det tog länge, det var fel häst och hon tyckte sig inte kunna något. Och samma gäller allt hemma också. Borsta tänderna? -oooooh, varför måste jag aaaaalllltiiiiiid borsta tänderna???

Dags för middag? - Oooooh, måste jag aaaaalltiiid äääta???

Dags att sova? -Ooooh, jag får aaaaldrig göra nåt som jag vill!!!

Frågade henne om hon kunde vara lite glad: - Nä mamma, det kan jag inte, för jag är inte glad.

Nä, just det. Samma gäller dagis, hon vill inte dit. Allt är tråkigt och usch. Frågade hennes dagisfröken om det hänt nåt. Men fick till svar att alla storbarn (5-6 åringar), tycker att dagis är en pina nu. Dom är störst, och dom tycker det mesta är trist på dagis... Småttingarna låter dom inte vara ifred och dom har varit så många år på dagis att allt är tråkigt. Så det känns ju skönt att det inte bara är mitt barn som låter så. Det blir nog bättre när det öppnas en ny värld för henne till hösten med skola. :) spännande.

Annars lunkar livet på. Nya golvet kom igår, så snart kan vi börja renovera flickornas rum. Men det kanske blir i början på maj. Måste köpa takfärg och mera tapeter. I helgen blir det då lugnt. Raring flaxar ner till södern imorgon. Så det blir en tjej-helg här hemma. :) myspys! Vi ska nog om vädret är ok ställa i ordning våra cyklar. Vägarna har ju tinat fram nu. Hoppas allt torkar upp snart, man blir så sorkig och drar in så mycket smuts nu när man är ute med hunden.

Nåjoo, det var nog inget annat. I think. Ska ladda upp inför greys nu. Veckans absoluta höjdpunkt. Saknar faktiskt raring lite, han jobbar eftermiddag så vi ses inget denna vecka. Jag sover när han kommer hem, och han sover när jag åker på jobb. :) men nästa vecka kan vi sova ihop. <3

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Paula - Söndag 28 okt 00:46


V31 nu. Och nu börjar det kännas tungt. Känner mig osmidig, tung, trött, hungrig och slut. Kan inte begripa hur jag ska klara 9 veckor till. Av och till känns det som att lungorna inte får plats och sammandragningarna kommer tätt vissa dagar. Då blir...

Av Paula - Söndag 21 okt 02:20

Ja jisses vad fort tiden har gått! Redan i v30. Jag är i slutet på jobbveckan och kroppen börjar säga ifrån. En av nätterna hade jag mycket sammandragningar och en blödning på morgonen, så det blev en premiärtripp till förlossningen. Allt såg b...

Av Paula - Söndag 7 okt 23:47


Fick höra idag att det finns en person som sprider illvilliga rykten om mig. Jaha, men varsågod. Har du då inget annat att göra med ditt liv så fortsätt sprida rykten om det ger dig någon sysselsättning. He bjud ja på. Men o andra sidan brukar ja...

Av Paula - Onsdag 19 sept 05:33

Jag ringde min förstfödda igår. 16- åringen. Och blir så förbluffad över hur VUXEN hon blivit. Min blyga lilla skruttunge! Vad hände? Hon låter så självständig och självklar på något sätt. Igår var hon på väg till gymmet och träna med sin...

Av Paula - Fredag 14 sept 13:40

Äntligen är valet över, och jag och maken drog iväg till solen dagen efter. Jag var inte alls sugen på att åka med tanke på att det har varit så struligt hemma. Men väl här så känns det bra. Det var nog välbehövligt med miljöombyte. Enda nackdele...

Presentation

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Liten, söt, ond... med Blogkeen
Följ Liten, söt, ond... med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se