Liten, söt, ond...

Direktlänk till inlägg 6 oktober 2013

LSO/ tjejhelg. :)

Av Paula - 6 oktober 2013 14:38

Vi har haft tjejhelg i helgen. Raring har jobbat, så det har varit jag och storflickorna hemma.

Vi har bakat, ännu mera, till Sagas kalas nästa helg. Jag och jennifer har gjort chokladbollar och syltkakor, och Frida har gjort chokladkaka.

Syltkakorna är både gluten och laktosfria, ifall att det kommer någon som är intolerant. Kan ju vara bra att ha nåt iaf som alla kan smaka.
Tårtan ska vi beställa från bageriet. SKRÄLL, jag brukar ju alltid göra en egen tårta. Men kanske gör jag en egen också. Får se.

Sen har vi varit ute och cyklat med hunden både lördag och idag. Man får passa på när det inte regnar och det inte kommit snö ännu.

Igår var vi och badade. Vi lånade med oss saga som egentligen har pappavecka.

Det var inte bara vi som var och badade igår. Var nästan trångt i bägge bassängerna. :) många barn och vuxna. Kul. Saga börjar bli riktigt haj på att ta sig fram i vattnet. Månne när man kan avveckla puffarna så hon kan lära sig simma utan dom.

Och vet ni, idag har jag varit och kört motorcykel. Jag kände att det är nog sista chansen innan vintern. Och med facit i hand så har jag inte varit och kört själv sen jag fick hojkort, om man räknar bort uppkörningsdagen när jag körde till och från jobb. Men idag var det dags. Det var himla skönt att rulla ut hojen från garaget och dra iväg själv. Vilken frihet. :)

Men frusen blev jag. Det var det värt. Nu får hojen stå i garaget till våren igen. :)

Vilken skön helg iaf. Önskar att dom kunde vara längre. Men nu får man vänta till december innan det blir någon längre ledighet. Tur det inte är så långt bort.

Ja just det, idag hade vi mysfrukost för Jennifer som har namnsdag idag. Jag gick och köpte frallor och en blomma på morgonen, och sen väckte jag kidsen och vi åt gofrukost tillsammans. Det är nog det bästa med helgen, frukostarna. :)
Ikväll blir det bastukväll, då är jag och raring ensam hemma igen, och huset är tomt. Nåja, nästa helg är huset förmodligen fullt med barn, iaf på lördagen då saga ska firas.

 
 
Minna

Minna

12 oktober 2013 05:05

Hej! fin blogg:) besök gärna min:):)

http://wandrinceen.devote.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Paula - 6 november 2019 22:03

Ok. Till att börja med: livet känns så mycket bättre. Jag har börjat KBT, detta pga min låga tolerans för stress sen min ?gå in i väggen?- episod. Och min låga självkänsla. Och det har hjälpt! Bara att inse hur knasigt man tänker när man har låg ...

Av Paula - 17 september 2019 23:16

Jag har tagit en paus från FB. Av flera anledningar: Det tar för mycket tid, och man sitter jämt där och dumglor. Jag gör för många inlägg, och detta tror jag bidrar till att min make ?följer? mig där, och då anser sig uppdaterad och inte beh...

Av Paula - 10 september 2019 21:52

Jag är så glad att jag kommit igång ordentligt med träningen. Jag mår så gott av det. Under sommaren har det blivit 3 pass i veckan, men nu när jag har varit ensam har jag bara mäktat med 2 pass i veckan. Idag var det nypremiär på gymmet. Körde 2...

Av Paula - 8 september 2019 22:26

Ok, sen mitt förra inlägg har det bara varit en kamp för att klara vardagen. Ensam med en 8-månaders bebis, 2 hundar, ett hus och en kommunal budget att knåpa ihop. Och lägg därtill att bebisen håller på att skaffa en till tand och INTE sovit hela nä...

Av Paula - 1 september 2019 22:21

Länge sen sist! Jag har prioriterat familjelivet och semester. Sommaren började rätt knackigt. Det var en omställning för oss båda att bägge var hemma samtidigt. Jag tyckte väl att han skulle kliva fram och ta ansvar, och han tyckte säkert att ja...

Presentation

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25 26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards