Liten, söt, ond...

Direktlänk till inlägg 13 januari 2014

LSO/ Myggfritt.

Av Paula - 13 januari 2014 17:17

Nu kan då ingen klaga att det inte är vinter!

-30 grader ute och snödjupet är ca en meter. Jepp jepp.
Igår berättade Raring att pajjes (vår andra bil) batteri var nog lite dåligt, den orkade knappt låsa upp centrallåset i kylan. Så för att inte riskera att inte få igång bilen imorse, så paltade jag på mig och cyklade till jobbet.

Det var lite kallt om tummarna, och det gnekade lite i cykeln. Men annars gick det bra. Mina kollegor tyckte jag var totalt galen. Men förr har jag cyklat året om, och då stoppade varken snöstorm eller extrem kyla mig. Hellre kyla och fina vägar, än nysnö och tungtrampat. Sådeså.

Att klä sig lager på lager är ett måste.

Jag tänkte på vägen att blir jag påkörd nu så funkar alla kläder som en bra stötdämpning. Alltid nåt.

Nog om det. Det är min ensam-hemma vecka nu. Jag jobbar dagtid och Raring eftermiddag, vilket innebär ensamma kvällar. Innebär också jag, under filten i soffan, med total kontroll över fjärren. Wohooo!! Lite kallt dock inomhus, trots filt och värmdekudde. Få se om jag ids trampa motionscykel ikväll för att få lite värme. Eller så gör jag upp en eld. Nåt måste jag hitta på. Har mycket att tänka på just nu. En viktig dag imorgon och på torsdag jag mitt sista skift på mitt nuvarande jobb. Kommer att sakna kollegorna. Och patienterna.

Idag fick jag en sån fin kommentar av en patient som hade lyckats slumra innan operation för att som patienten sa: -du får mig att känna mig så trygg, så jag känner mig så avslappnad och omhändertagen. Sånt värmer. :)

Men som sagt, fokus på morgondagen. Kanske ska jag putsa kylen för att avleda tankarna. Eller rensa garderoben? Hunden lär iaf inte vilja gå ut på långpromenad. Men jag börjar med att titta lite tv.

 
ANNONS
 
Ingen bild

maria

13 januari 2014 17:39

Vinterrrr!!!!

Paula

13 januari 2014 21:33

Riktig vinter! Januari som det ska se ut och kännas.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Paula - Lördag 5 jan 14:05

Den 29/12 2018 kl 23:42 föddes vår lille Thor. Värkarna började komma kl 01 på natten, och kl 04:30 åkte vi in då det var 4 minuter mellan. Fick där en sovdos då jag inte sovit på 2 nätter och fick några timmar välbehövlig sömn på morgonen. Ö...

Av Paula - 27 december 2018 07:46

En milstolpe avklarad, dvs ingen bebis på julafton! Såg däremot att en av mammorna i mammagruppen fick en söt liten son på julafton. Hon var den som var beräknad först av oss mammor, sen är det min tur. Få se om den ordningen håller i sig eller om nå...

Av Paula - 23 december 2018 14:08


Kallt ute och ingen bebis på gång ännu. 10 dagar kvar. ...

Av Paula - 20 december 2018 23:46

Nu går tiden sakta. Eventuellt står den still... Jag är ambivalent. Å ena sidan är jag en smula less på att vara gravid nu. Känner mig stor, tung, osmidig osv... Å andra sidan känner jag mig inte redo ännu för en bebis?! Och hur ska jag hinna b...

Av Paula - 14 december 2018 07:48

Jisses vad denna graviditet har gått fort! Just nu känns det som att bebis kan komma när som helst. Mycket har hänt sen senaste blogginlägget. Jag och Maken var i en bilolycka. Fruktansvärt! Enorm smäll, efter en avåkning i snömodd rätt in i ...

Presentation

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Liten, söt, ond... med Blogkeen
Följ Liten, söt, ond... med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se