Liten, söt, ond...

Direktlänk till inlägg 23 maj 2014

LSO/ Busunge nr 1!

Av Paula - 23 maj 2014 09:25

Ja, man kan inte annat än le åt Sagas påhittighet. Hon är otroligt kreativ och kanske inte alltid så korrekt... :)


Får 2 dagar sen, sa jag åt henne: (hon hade en kompis hemma) -Gå ingenstans, jag går och duschar, men du måste stanna hemma för vi ska iväg på en liten stund.

Jag hann knappt slå på vattnet i duschen så hörde jag ytterdörren smälla igen. Jaha... Nåja, jag duschade färdigt, sen gick jag och kollade i sagas rum, nå det var ju tomt. (däremot såg jag hår på golvet, kompisen hade tydligen klippt sig själv hemma hos oss, det var ju inte alls pinsamt att förklara det för föräldrarna...)

Men, ut och leta ungen i kvarteret, gick fram och tillbaka och hittade till slut ett gäng sparkcyklar vid skogen. Där var då ungarna, och "fiskade i bäcken". Alltså ett smutsigt vattenfyllt dike. Huvva. En röding hade dom tydligen sett som dom skulle fånga. En Röding?? *himlar med ögonen*.

Resultatet av det hela blev att Saga fick höra att där får man inte leka! Och hot om utegånsförbud och fotboja och gps utdelades...


Igår då.

Grannflickans Pappa nämnde "Festen". Vilken fest?? Ungefär samtidigt kommer Saga fram halvskyldig och frågar om hon kan ta hem lite kompisar på lördag?

Ja visst tycker jag, varpå grannen upplyser mig om att han har fått en lapp i brevlådan, om att det är fest hemma hos oss på lördag kl 15.00 Och han var inte den enda som hade fått en sån lapp i brevlådan... Saga har alltså skrivit lappar om att det är barnfest hos oss kl 15 på lördag och varit och lagt i alla grannbarnens brevlådor... Ja men jippi!! Då fixar vi en fest, bara sådär... Får väl ställa mig och baka ikväll.


Sen hörde jag en historia nu från morgonen idag. Raring skulle ta Saga till skolan. Jag började så tidigt idag. Och Saga har sin klocka ställd att ringa 7.00 (Så hade Raring också, men han hade minsann inte vaknat av klockan).

Raring vaknade 5 minuter i 8.00, och skolan börjar 8.10 Så det blev lite bråttom med andra ord... Så in for han i sagas rum, och hon låg och sov under täcket (trodde han), varpå han säger :skynda dig, vakna, vi har försovit oss!

Då kliver Saga upp, helt påklädd och svarar: Nä, DU har försovit dig! Inte jag, jag är redan färdig! (jag hade fan kissat på mig av skratt om jag hade sett det).

-Men varför har du inte väckt mig??? Frågar Raring.

-För att jag tänkte kolla hur länge du skulle sova.... Svarar Saga.


Man kan som inte bli upprörd, för hon är så smart och har svar på tal. Och räcker inte det så har hon dom där bruna ögonen som hon kan blinka med... :)

Hon är bara så cool. Jag är stolt över att hon är min unge, även om jag får ställa mig och baka ikväll, till hennes barnfest.  



 
 
Ingen bild

Nina

24 maj 2014 19:22

Oh my god så roligt!

Paula

24 maj 2014 22:27

Vänta bara. :)

 
Ingen bild

Nina

27 maj 2014 07:53

Haha jag har problem redan nu med hyss

Paula

27 maj 2014 11:55

Du ser. :)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Paula - 6 november 2019 22:03

Ok. Till att börja med: livet känns så mycket bättre. Jag har börjat KBT, detta pga min låga tolerans för stress sen min ?gå in i väggen?- episod. Och min låga självkänsla. Och det har hjälpt! Bara att inse hur knasigt man tänker när man har låg ...

Av Paula - 17 september 2019 23:16

Jag har tagit en paus från FB. Av flera anledningar: Det tar för mycket tid, och man sitter jämt där och dumglor. Jag gör för många inlägg, och detta tror jag bidrar till att min make ?följer? mig där, och då anser sig uppdaterad och inte beh...

Av Paula - 10 september 2019 21:52

Jag är så glad att jag kommit igång ordentligt med träningen. Jag mår så gott av det. Under sommaren har det blivit 3 pass i veckan, men nu när jag har varit ensam har jag bara mäktat med 2 pass i veckan. Idag var det nypremiär på gymmet. Körde 2...

Av Paula - 8 september 2019 22:26

Ok, sen mitt förra inlägg har det bara varit en kamp för att klara vardagen. Ensam med en 8-månaders bebis, 2 hundar, ett hus och en kommunal budget att knåpa ihop. Och lägg därtill att bebisen håller på att skaffa en till tand och INTE sovit hela nä...

Av Paula - 1 september 2019 22:21

Länge sen sist! Jag har prioriterat familjelivet och semester. Sommaren började rätt knackigt. Det var en omställning för oss båda att bägge var hemma samtidigt. Jag tyckte väl att han skulle kliva fram och ta ansvar, och han tyckte säkert att ja...

Presentation

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2 3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards