Liten, söt, ond...

Direktlänk till inlägg 12 augusti 2014

LSO/ Den som visste...

Av Paula - 12 augusti 2014 12:25

Hemkommen från semestern i utlandet, får skriva ett inlägg om det sen.

För idag är ingen vanlig dag, idag är det 4 år sedan jag träffade min raring för första gången. Och jag kommer alltid komma ihåg den dagen med glädje över att jag träffade någon som redan kändes som någon jag känt länge. Vi pratade, skrattade, strövade runt på Nolia och hade en kanonfin dag. På kvällen provsmakade vi whisky tillsammans och skildes åt med en kram, och därifrån har vi gått vidare till att bli ett par, sambo, en mysig familj med hus och hund och barnen.

Kanske jag skulle fixa till en mysig god middag åt oss ikväll. :)

Vi må ha våra duster ibland, men jag älskar honom alltid. Han är min bästa vän, min stöttepelare och utan tvekan han som får mig att skratta och gråta. Han kompletterar mig och jag hoppas och tror att jag kompletterar honom lika mycket.

Jag hoppas på att få åldras tillsammans med min Raring, och att vi får många fina upplevelser och minnen ihop.

 
ANNONS
 
Ingen bild

Maria

12 augusti 2014 17:15

Ja det är en "varningssignal" när det känns som om man känt dom länge första gången man träffas! Hoho!

Paula

14 augusti 2014 02:24

Ja, lite läskigt var det ju. :)

 
Ingen bild

Raring

16 augusti 2014 22:32

I love You so much honey!
Bara så att du vet!

Paula

17 augusti 2014 19:36

Naaawww!! Love u to. :)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Paula - Söndag 28 okt 00:46


V31 nu. Och nu börjar det kännas tungt. Känner mig osmidig, tung, trött, hungrig och slut. Kan inte begripa hur jag ska klara 9 veckor till. Av och till känns det som att lungorna inte får plats och sammandragningarna kommer tätt vissa dagar. Då blir...

Av Paula - Söndag 21 okt 02:20

Ja jisses vad fort tiden har gått! Redan i v30. Jag är i slutet på jobbveckan och kroppen börjar säga ifrån. En av nätterna hade jag mycket sammandragningar och en blödning på morgonen, så det blev en premiärtripp till förlossningen. Allt såg b...

Av Paula - Söndag 7 okt 23:47


Fick höra idag att det finns en person som sprider illvilliga rykten om mig. Jaha, men varsågod. Har du då inget annat att göra med ditt liv så fortsätt sprida rykten om det ger dig någon sysselsättning. He bjud ja på. Men o andra sidan brukar ja...

Av Paula - Onsdag 19 sept 05:33

Jag ringde min förstfödda igår. 16- åringen. Och blir så förbluffad över hur VUXEN hon blivit. Min blyga lilla skruttunge! Vad hände? Hon låter så självständig och självklar på något sätt. Igår var hon på väg till gymmet och träna med sin...

Av Paula - Fredag 14 sept 13:40

Äntligen är valet över, och jag och maken drog iväg till solen dagen efter. Jag var inte alls sugen på att åka med tanke på att det har varit så struligt hemma. Men väl här så känns det bra. Det var nog välbehövligt med miljöombyte. Enda nackdele...

Presentation

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25 26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Liten, söt, ond... med Blogkeen
Följ Liten, söt, ond... med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se