Liten, söt, ond...

Direktlänk till inlägg 26 november 2014

LSO/ Vad är det som händer??

Av Paula - 26 november 2014 19:21

Ja, nu är det upp- och nervända världen.

Ni som känner mig (börjar bli en liten decimerad skala pga mina hemska val) vet också att jag är lika intresserad av inredning som Ernst Kirschsteiger är intresserad av att använda skor... Dvs inte mycket.

Men, idag har det hänt.

Jag har köpt en inredningspryl. (Jag hörde att alla i cybervärlden drog andan).

En tvålpump!! Som ser ut som en sten.

Hade jag vart Ernst, så hade jag promenerat 7 mil i urskogen för att hitta den perfekta stenen att gröpa ur och sedan specialtillverkat en handgjord pump av ekologiskt metall. Men, jag är inte han, så jag köpte min på Jysk.

Jag misstänker att Raring kommer att tycka den är tacky och ful, men jag tycker den är lite frän. Och snyggare än platsflaskan från dollar. Nu kan man ju kanske låtsas att det är en exklusiv frän tvål därinne. ;)

Oavsett, nu dröjer det nog ett par år innan jag ger mig in i inredningsvärlden igen. Det får vara nog nu.

 
 
Ingen bild

maria

2 december 2014 15:18

Intressant. Allvarligt att folk har sagt upp kontakten med dig? Man kan ju vara vänner fast man har olika åsikter om saker och ting, men tydligen så finns det gränser.

Paula

3 december 2014 10:06

Jadå, 2 av mina barndomsvänner har sagt tack och hejdå. Utan att ens personligen prata med mig, utan det har skett sms-vägen. Nåja, då visar det bara att det var nog ingen vänskap.

 
Ingen bild

maria

5 december 2014 09:19

Det kan vara känsligt av olika orsaker. Det kan vara att dom är besvikna på dig, inte hade väntat sig att du skulle engagera dig i SD. Jag vet inte hur jag skulle reagera om nån gammal kompis till mig skulle gå samma väg som du, men jag tror inte jag skulle sluta umgås med dem. Jo, om de hela tiden skällde på invandrare, det skulle bli för jobbigt, men det tror jag inte du gör.
Jag tycker det är väldigt intressant med människor, och jag följer med spänning vad som kommer att hända i politiken, både på riksplanet och i Gve.
Själv har jag alltid varit väldigt positivt inställd till invandring och har haft ganska stor insyn i "den världen" eftersom mina barns pappa är invandrare. Vi har alla vårt bagage och väljer olika sätt att hantera det vi varit med om.
Men nu skriver jag så vackert och fint att jag nästan börjar sitta här och snyfta åt min egen godhet, haha. Ska ta och sortera lite tvätt så jag vaknar upp till verkligheten...

Paula

6 december 2014 23:06

Ha ha, du är underbar Maria. Jag tror inte alls att du skulle ha problem, för du kan se nyanserat. Jag har absolut inget emot invandrare, men jag vill att vi ska kunna ta hand om alla på ett bra och värdigt sätt. Vi har så mycket vi skulle kunna lära oss, och i gengäld skulle vi kunna lära dom som kommer. Men det blir övermäktigt med antalet. Det är det som skapar problem.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Paula - 6 november 2019 22:03

Ok. Till att börja med: livet känns så mycket bättre. Jag har börjat KBT, detta pga min låga tolerans för stress sen min ?gå in i väggen?- episod. Och min låga självkänsla. Och det har hjälpt! Bara att inse hur knasigt man tänker när man har låg ...

Av Paula - 17 september 2019 23:16

Jag har tagit en paus från FB. Av flera anledningar: Det tar för mycket tid, och man sitter jämt där och dumglor. Jag gör för många inlägg, och detta tror jag bidrar till att min make ?följer? mig där, och då anser sig uppdaterad och inte beh...

Av Paula - 10 september 2019 21:52

Jag är så glad att jag kommit igång ordentligt med träningen. Jag mår så gott av det. Under sommaren har det blivit 3 pass i veckan, men nu när jag har varit ensam har jag bara mäktat med 2 pass i veckan. Idag var det nypremiär på gymmet. Körde 2...

Av Paula - 8 september 2019 22:26

Ok, sen mitt förra inlägg har det bara varit en kamp för att klara vardagen. Ensam med en 8-månaders bebis, 2 hundar, ett hus och en kommunal budget att knåpa ihop. Och lägg därtill att bebisen håller på att skaffa en till tand och INTE sovit hela nä...

Av Paula - 1 september 2019 22:21

Länge sen sist! Jag har prioriterat familjelivet och semester. Sommaren började rätt knackigt. Det var en omställning för oss båda att bägge var hemma samtidigt. Jag tyckte väl att han skulle kliva fram och ta ansvar, och han tyckte säkert att ja...

Presentation

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards