Liten, söt, ond...

Alla inlägg under december 2014

Av Paula - 13 december 2014 12:16

Älskade Frida fyller 9 år idag.

Har ringt och gratulerat henne och hon såg framemot kalas ikväll med tjejkompisar, chips och pizza. Och hon sa så gulligt att hon saknar mig. <3

Vi firar henne nästa helg. :)

Älskade barn.

Av Paula - 12 december 2014 17:33

Vaknade med feber igen. Sjukskrev mig därför över helgen också. Var och tog halsodling och Crp på vårdcentralen, crp visade ingen infektion, så det är väl bara uthärda. När jag ändå var där passade dom på att ta thyroideaprover då det gått 1,5 år sen sist. Ja ja.

Hur som, fick frågan om jag kunde hämta Saga från skolan då hennes pappa jobbade sent, så det gjorde jag.

Sen har vi hjälpts åt att göra rent hamsterburen, och Saga gjorde en liten skylt med texten: God Jul som hon hängde i burtaket. Hon är så go.

Och till middagen övertalade jag henne till att hjälpa till med maten. Hon ville inte från början, men jag kontrade med att det vill inte jag heller, ändå måste jag laga mat annars svälter vi ihjäl. ;) Så då ställde hon upp, och hon var stolt sen över utträttat jobb.

Hon skar och stekte korv och bacon. Jag fixade stekt potatis och ägg. Sen dukade saga bordet och under middagen så konstaterade hon självklart att - korven är godare om man gjort den själv.

Helt klart. :)

Ikväll blir det värma en mugg glögg och somna tidigt till tv:n. Vi är som inte pigga någon av oss.

Av Paula - 11 december 2014 18:23

Tredje dagen med feber. Sjukskriven från jobb, och nu har jag bäddat ned en småfebrig Raring i sängen. Ja ja, det är väl bättre än förra december då vi alla låg med magsjuka julhelgen.

Och jag är nog som barnen, enda gången jag är still, det är när jag är sjuk. Så mycket som jag sovit dessa dagar... Och så mycket mardrömmar som jag haft, fy! Inte roligt alls.

Det är väl tur att man har hunden, för han tvingar ju ut en, även om det är jättejobbigt. Men den friska luften är nog bra ändå. Imorgon ska jag se hur det känns, om jag måste fortsätta vara hemma över helgen. Är annars min jobbhelg. :( håller tummen att jag är frisk och pigg imorgon när jag vaknar.

Av Paula - 9 december 2014 21:41

Som ett brev på posten...

Efter umgänge med över 800 personer, efter buss/ taxi/ flyg och diverse handtag och INGEN handsprit i väskan, (den var i fel väska hemma) så har jag idag haft feber till och från. Svettats, fryst, varit trött osv. Och dessutom så inledde jag allt imorse av att jag vaknade kl 5 och hade ont i halsen.

Nåja, får se imorgon hur det känns, om jag måste premiärsjukskriva mig från mitt nattjobb.

Har iaf idag tvingat mig till en sparktur med hunden, höll på att svettas ihjäl, och rejält andfådd blev jag. Och dessutom har jag spånat och skrivit ytterligare en motion till kommunen. Känns fint. Man lär sig så otroligt mycket. Det gillar jag. :)

Av Paula - 8 december 2014 20:30

Har haft en helt underbar helg! Väldigt mycket att göra, fullspäckat schema, men ack så roligt.

För det första, givetvis hade jag dåligt samvete över att överge barnen en helg, men dom har haft det kanonbra med Mommo. Var och en av tjejerna hade fått en skriftlig order av mig för helgen. Saga skulle sköta om hamstern, Frida skulle ta väl hand om kaninen och Jennifer skulle rasta hunden för att hjälpa Mommo. Och dom har skött sig exemplariskt. Mommo är så stolt, och jag med. :)

Nåja, hur som. Helgen då.

SD:s Kommun- och Landstingskonferens i Västerås.

För att sammanfatta i korta ord:
Lärorikt.
Roligt.
Givande.

Och mest av allt, så oerhört bra tid för detta, precis inför en ev ny snabb valrörelse så kändes detta som en peppande kick- off som gav energi till att tagga om. 850 likasinnade och mkt bra tips och råd för oss nya.
Vi har lyssnat på anföranden, debatter, repliker och röstat. Ett flertal seminarier gav oss mycket matnyttigt att ta med hem och hela organisationen känns som ett väloljat maskineri.

På kvällen hade vi en middag och givetvis lite festligheter och umgänge. Behöver jag nämna att även det var jätteroligt?! ;)

Nu är vi trötta efter en hemkomst på småtimmarna och en 8 timmars långt kommunfullmäktigesammanträde idag.

Vi ska somna tidigt och försöka smälta alla nya intryck och tips/råd. Och nu är vi så taggade!!

Av Paula - 3 december 2014 10:14

Tänkte bjuda på lite bilder av mitt julpynt här hemma. Jag har mina favoritsaker, och absolut inget fränt designpynt. Saker som jag tycker är "hemma" för mig.

Detta är den enda julgrisen jag har, och min absoluta favorit bland julpyntet.

Virkade tomtar från Mommo.

Den hemmagjorda tomtefamiljen av träpinnar.

En av våra lurvtomtar.

Denna tror jag är bara 2 jular gammal.

Och detta pepparkakshus med belysning köptes förra året.

Sen har jag en gammal tomte som alltid står under granen, men han får komma fram först när granen pyntas. :)

Presentation

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8 9
10
11 12 13
14
15 16
17
18 19 20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards