Liten, söt, ond...

Direktlänk till inlägg 12 oktober 2016

LSO/ Bröllopsresa del 5

Av Paula - 12 oktober 2016 17:34

Idag är en bättre dag. Huden börjar hela ihop, även om ryggen ännu gör ont. Såg idag även att jag hade brännblåsor på vissa ställen. Nåja, bara det blir bättre och bättre så är jag nöjd.

En solig dag idag. Satt och läste i skuggan (indränkt i solskydd) under förmiddagen. Sen gick vi till marknaden och shoppade lite.

Vi åt inga insekter, även om jag är lite sugen på en gräshoppa....

Jag åt krabba och Raring åt kyckling. Billigt och gott!

Fick en otroligt söt kompis som smälte mitt hjärta en smula.

Sen shoppade vi som sagt lite. Bland annat myggmedel till
Morgonens utflykt, samt mer solskyddsfaktor. Raring köpte även cocos-skrubb som vi kan ha hemma i bastun.

Efter lite dopp i poolen och vila på hotellet så gick vi tillbaka till marknaden ikväll för mer mat och lite dricka på baren.

Synd marknaden inte har öppet varje dag. För då hade jag gått dit fler ggr. Hann inte smaka allt som fanns.

På vägen hem stannade vi på Lan La bar och drack några drinkar.

Imorgon ska vi på utflykt till Khao Sok. Djungel, elefanter, tempel med apor och bambuflotte ska vi uppleva. Hoppas på uppehåll och att alla farliga djur ligger och sover.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Paula - Söndag 7 okt 23:47


Fick höra idag att det finns en person som sprider illvilliga rykten om mig. Jaha, men varsågod. Har du då inget annat att göra med ditt liv så fortsätt sprida rykten om det ger dig någon sysselsättning. He bjud ja på. Men o andra sidan brukar ja...

Av Paula - Onsdag 19 sept 05:33

Jag ringde min förstfödda igår. 16- åringen. Och blir så förbluffad över hur VUXEN hon blivit. Min blyga lilla skruttunge! Vad hände? Hon låter så självständig och självklar på något sätt. Igår var hon på väg till gymmet och träna med sin...

Av Paula - Fredag 14 sept 13:40

Äntligen är valet över, och jag och maken drog iväg till solen dagen efter. Jag var inte alls sugen på att åka med tanke på att det har varit så struligt hemma. Men väl här så känns det bra. Det var nog välbehövligt med miljöombyte. Enda nackdele...

Av Paula - Fredag 7 sept 00:22

Har varit till doktorn idag. (Ja eller igår). En ren glädje! En doktor som jag träffat på via mitt jobb för något år sedan och som jag fick en sån otroligt fin kontakt med. Och nu träffade jag honom som min doktor, vilken lycka. Vissa personer är...

Av Paula - Onsdag 5 sept 00:47


Nu orkar jag inte gräla mer. Jag får gilla läget. Sitta still i båten och se vad som händer. Jag vet att grunden till allt detta är att mannen ska åka bort och jobba, och det känns som att han lämnar mig. Medan jag blir ensam med allt ansvar. Då vill...

Presentation

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5 6
7
8
9
10
11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Liten, söt, ond... med Blogkeen
Följ Liten, söt, ond... med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se