Liten, söt, ond...

Direktlänk till inlägg 12 oktober 2016

LSO/ Bröllopsresa del 5

Av Paula - 12 oktober 2016 17:34

Idag är en bättre dag. Huden börjar hela ihop, även om ryggen ännu gör ont. Såg idag även att jag hade brännblåsor på vissa ställen. Nåja, bara det blir bättre och bättre så är jag nöjd.

En solig dag idag. Satt och läste i skuggan (indränkt i solskydd) under förmiddagen. Sen gick vi till marknaden och shoppade lite.

Vi åt inga insekter, även om jag är lite sugen på en gräshoppa....

Jag åt krabba och Raring åt kyckling. Billigt och gott!

Fick en otroligt söt kompis som smälte mitt hjärta en smula.

Sen shoppade vi som sagt lite. Bland annat myggmedel till
Morgonens utflykt, samt mer solskyddsfaktor. Raring köpte även cocos-skrubb som vi kan ha hemma i bastun.

Efter lite dopp i poolen och vila på hotellet så gick vi tillbaka till marknaden ikväll för mer mat och lite dricka på baren.

Synd marknaden inte har öppet varje dag. För då hade jag gått dit fler ggr. Hann inte smaka allt som fanns.

På vägen hem stannade vi på Lan La bar och drack några drinkar.

Imorgon ska vi på utflykt till Khao Sok. Djungel, elefanter, tempel med apor och bambuflotte ska vi uppleva. Hoppas på uppehåll och att alla farliga djur ligger och sover.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Paula - Fredag 14 dec 07:48

Jisses vad denna graviditet har gått fort! Just nu känns det som att bebis kan komma när som helst. Mycket har hänt sen senaste blogginlägget. Jag och Maken var i en bilolycka. Fruktansvärt! Enorm smäll, efter en avåkning i snömodd rätt in i ...

Av Paula - Söndag 28 okt 00:46


V31 nu. Och nu börjar det kännas tungt. Känner mig osmidig, tung, trött, hungrig och slut. Kan inte begripa hur jag ska klara 9 veckor till. Av och till känns det som att lungorna inte får plats och sammandragningarna kommer tätt vissa dagar. Då blir...

Av Paula - Söndag 21 okt 02:20

Ja jisses vad fort tiden har gått! Redan i v30. Jag är i slutet på jobbveckan och kroppen börjar säga ifrån. En av nätterna hade jag mycket sammandragningar och en blödning på morgonen, så det blev en premiärtripp till förlossningen. Allt såg b...

Av Paula - Söndag 7 okt 23:47


Fick höra idag att det finns en person som sprider illvilliga rykten om mig. Jaha, men varsågod. Har du då inget annat att göra med ditt liv så fortsätt sprida rykten om det ger dig någon sysselsättning. He bjud ja på. Men o andra sidan brukar ja...

Av Paula - Onsdag 19 sept 05:33

Jag ringde min förstfödda igår. 16- åringen. Och blir så förbluffad över hur VUXEN hon blivit. Min blyga lilla skruttunge! Vad hände? Hon låter så självständig och självklar på något sätt. Igår var hon på väg till gymmet och träna med sin...

Presentation

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5 6
7
8
9
10
11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Liten, söt, ond... med Blogkeen
Följ Liten, söt, ond... med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se