Liten, söt, ond...

Direktlänk till inlägg 17 oktober 2016

LSO/ Bröllopsresa del 7

Av Paula - 17 oktober 2016 05:19

Idag börjar vi vår hemresa. Men först några bilder:

Iförrgår var vi äntligen till havet och badade. Vi har en strand rätt nära hotellet, men där råder ännu gul flagg pga farliga underströmmar. Så vi åkte till white sand beach ca 1,5 mil norrut, och där gick det att bada. Jättefin strand, verkligen paradispotential.

Vi har hedrat den bortgångna Kungen Bhumibol genom att skriva i kondoleansboken och tända rökelse för han. Denna minnesplats finns i hotellets foajé. Efter att kungen dog så har barerna stängt och skall hållas stängd i 30 dagar. Restauranger har öppet och får servera alkohol, men stämningen ska vara respekterande.

Igår när vi käkade middag kom faktiskt 2 otroligt välklädda poliser till restaurangen och kollade så att allt gick rätt till i sorgen efter kungen. All heder åt dom.

Vår avskedsmiddag på Cloud 9, enda stället som vi ätit 2 ggr på under resan.

Igår var jag och fick mig manikyr också. Det var skönt. Det har typ pissregnat i 2 dygn nu. Men vi ska ändå ta oss ett sista dopp i poolen innan vi checkar ut. Och innan transfertaxin kommer och hämtar oss har vi bokat in oss på varsin timmes massage på hotellets spa.

Sen börjar den långa resan hem.

Och om man sammanfattar: vi har haft mycket tid tillsammans, vi har hunnit med varandra. Vädret har sugit och jag har mått dåligt typ hela första veckan. Sen tycker jag personligen att Thailand är lite väl sunkigt för mig, medan Eric inte alls hade samma uppfattning. Maten har varit god och folket vänligt. Men, jag åker inte tillbaka i första taget. Då åker jag mycket hellre till Kroatien eller nåt närmare ställe. Men helt klart är att vi ska resa fler ggr, tillsammans, sen får vi se vart det bär.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Paula - Söndag 28 okt 00:46


V31 nu. Och nu börjar det kännas tungt. Känner mig osmidig, tung, trött, hungrig och slut. Kan inte begripa hur jag ska klara 9 veckor till. Av och till känns det som att lungorna inte får plats och sammandragningarna kommer tätt vissa dagar. Då blir...

Av Paula - Söndag 21 okt 02:20

Ja jisses vad fort tiden har gått! Redan i v30. Jag är i slutet på jobbveckan och kroppen börjar säga ifrån. En av nätterna hade jag mycket sammandragningar och en blödning på morgonen, så det blev en premiärtripp till förlossningen. Allt såg b...

Av Paula - Söndag 7 okt 23:47


Fick höra idag att det finns en person som sprider illvilliga rykten om mig. Jaha, men varsågod. Har du då inget annat att göra med ditt liv så fortsätt sprida rykten om det ger dig någon sysselsättning. He bjud ja på. Men o andra sidan brukar ja...

Av Paula - Onsdag 19 sept 05:33

Jag ringde min förstfödda igår. 16- åringen. Och blir så förbluffad över hur VUXEN hon blivit. Min blyga lilla skruttunge! Vad hände? Hon låter så självständig och självklar på något sätt. Igår var hon på väg till gymmet och träna med sin...

Av Paula - Fredag 14 sept 13:40

Äntligen är valet över, och jag och maken drog iväg till solen dagen efter. Jag var inte alls sugen på att åka med tanke på att det har varit så struligt hemma. Men väl här så känns det bra. Det var nog välbehövligt med miljöombyte. Enda nackdele...

Presentation

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5 6
7
8
9
10
11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Liten, söt, ond... med Blogkeen
Följ Liten, söt, ond... med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se