Liten, söt, ond...

Alla inlägg under januari 2017

Av Paula - 9 januari 2017 02:50

Jaha. Nytt år nya möjligheter sägs det.


Jag har ETT nyårslöfte som jag tänkte försöka hålla.

Och det är att jag ska minsann blogga MER och facebooka mindre. Varför då?

Jo, för jag tycker att facebook börjar bli mer reklam och politiskt forum än vad det varit innan. Så jag tänkte återuppta min blogg mer. Den har ju faktiskt hängt med många fler år än facebook.


Så får vi se om jag lyckas hålla det löftet eller ej.


Annars så önskar jag för 2017 att jag ska fortsätta frilansa som jag gör nu. För er som inte vet så sa jag sommaren 2016 upp min fasta tjänst och började frilansa som sjuksköterska. Och i höstas tog jag steget längre och skaffade egen F-skatt och startade egen firma. Så nu konsultar jag via ett bemanningsföretag och sköter min egen fakturering och bokföring. Det är jag himla stolt över att jag vågade göra. Så jag har hunnit men några månaders jobb inom min hemkommun, och för tillfället är jag bokad via landstinget.


I övrigt så önskar jag fler timmar på dygnet detta år. Det känns som att tiden inte räcker till. Jag har sen jag blev egen jobbat mer än heltid och politiken tar alltmer tid i anspråk också. Det som har blivit lidande är min träning, eller ja, jag tränar ju inte alls som det är nu. Jag hoppas att jag hittar tid till det med. (Hur det nu ska gå) Så mer timmar på dygnet hade varit önskvärt?! Eller så får jag helt enkelt inse fakta att bilringarna är här för att stanna?! Det kanske blir mode rent av...


Livet knallar på som sagt. Alldeles för fort. Min förstfödde fyller 15 i år. Och det är himla fantastiskt då jag själv fyller 25 år för 12 gången till sommaren. ;) Tiden går så rasande fort så snart sitter jag väl på hemmet och svamlar. Jag som NYSS var småbarnsförälder får väl inse att den tiden är förbi då min bebis fyller 2 siffrigt detta år. Jag förstår faktiskt inte det alls. Jag tyckte det var nyss jag skolade in henne på dagis. Och i år börjar hon mellanstadiet?! Sinnes.


2017 lär väl gå lika rasande snabbt som alla andra år. Typ. Kanske man ska ställa sig i kö för ett äldreboende redan? Kommunen har ju lång kö dit. Kanske blir 2017 det året då jag också blir gammal och vis. Nä, det dröjer nog typ for ever innan det händer.


Övriga saker som jag önskar för detta år:

- Att barnen sköter sig och mår bra.

- Att vi skaffar den där hundvalpen som vi funderat på i flera år.

- Att min vän A hittar sitt livs kärlek och finner harmoni i livet. (det önskar jag för "Långa Farbrorn" också)

- Att jag och min Raring får vara lyckliga och att vi inte glömmer bort varandra i vardagens hets.

- Att jag kommer igång med löpningen igen. En halvmara hade vart kul att fixa i år.


God fortsättning.

Presentation

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards