Liten, söt, ond...

Direktlänk till inlägg 7 oktober 2018

LSO/ Oh du skenheliga typ.

Av Paula - Söndag 7 okt 23:47

Fick höra idag att det finns en person som sprider illvilliga rykten om mig. Jaha, men varsågod. Har du då inget annat att göra med ditt liv så fortsätt sprida rykten om det ger dig någon sysselsättning. He bjud ja på.

Men o andra sidan brukar jag tycka synd om personer som beter sig på dylikt sätt. De kan inte må bra i sig själva. Om man hela tiden måste projicera sina egna tillkortakommanden genom att förminska andra, då har man inte så bra koll. Men för all del, något måste ju personen få roa sig med.

I övrigt då?!

Jovars, räkmagen växer på. Inne i v 28 nu.

Och hör och häpna: jag har varit sjukskriven 3 arbetspass!! Det händer otroligt sällan. Men jag var upptagen med att försöka hosta upp lungorna så jobb kändes inte så aktuellt. Men nu är jag tillbaka, dock med en irriterande rest av hostan kvar. Men det blir bättre och bättre.

I övrigt knallar livet på. Jag roar mig med att kräkas då och då på morgnarna och det är få maträtter som tilltalar mig. Men det är bara att gilla läget. Nu börjar ju den tunga perioden. Trimester 3. Huuga.

Jag sa i veckan adjö till mitt underliv också, för den ser jag inte längre. Magen är som ivägen. Jag har nästan landat i mitt nya liv också, med Mannen som är borta under veckorna på jobb. Hundarna har intagit hans sänghalva när han är bortrest, och det gillar jag. Jag gillar deras närhet även om de kan bli lite påfrestande ibland.

Som sagt, livet knallar på. Om försäkringskassan beviljar min graviditetspenning så har jag bara 4 arbetsveckor kvar om jag tänkt jobba t.o.m månad 8. Vi får se.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Paula - Söndag 28 okt 00:46


V31 nu. Och nu börjar det kännas tungt. Känner mig osmidig, tung, trött, hungrig och slut. Kan inte begripa hur jag ska klara 9 veckor till. Av och till känns det som att lungorna inte får plats och sammandragningarna kommer tätt vissa dagar. Då blir...

Av Paula - Söndag 21 okt 02:20

Ja jisses vad fort tiden har gått! Redan i v30. Jag är i slutet på jobbveckan och kroppen börjar säga ifrån. En av nätterna hade jag mycket sammandragningar och en blödning på morgonen, så det blev en premiärtripp till förlossningen. Allt såg b...

Av Paula - Onsdag 19 sept 05:33

Jag ringde min förstfödda igår. 16- åringen. Och blir så förbluffad över hur VUXEN hon blivit. Min blyga lilla skruttunge! Vad hände? Hon låter så självständig och självklar på något sätt. Igår var hon på väg till gymmet och träna med sin...

Av Paula - Fredag 14 sept 13:40

Äntligen är valet över, och jag och maken drog iväg till solen dagen efter. Jag var inte alls sugen på att åka med tanke på att det har varit så struligt hemma. Men väl här så känns det bra. Det var nog välbehövligt med miljöombyte. Enda nackdele...

Av Paula - Fredag 7 sept 00:22

Har varit till doktorn idag. (Ja eller igår). En ren glädje! En doktor som jag träffat på via mitt jobb för något år sedan och som jag fick en sån otroligt fin kontakt med. Och nu träffade jag honom som min doktor, vilken lycka. Vissa personer är...

Presentation

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2018
>>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Liten, söt, ond... med Blogkeen
Följ Liten, söt, ond... med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se